All about Constanta (87)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Buna fetelor, eu am mai fost pe aici putin apoi nu am mai intrat decat rar, dar v-am citit si sper acum sa pot sta mai mult cu voi.
Fetita mea are aproape 3 ani si cautam si noi gradinita.
Isidora, spuneai de gradinita de la Liceul de Arta, am fost si eu acolo si am vorbit cu directoarea dar mi-a spus ca nu primeste decat copii de peste 4 ani (probabil ca nu am stiu eu s-o intreb corect) si oricum nu mai aveau locuri. Ne-am inscris pentru anul scolar 2008-2009 pentru ca stam in zona si probabil acolo vom merge si la scoala. Intre timp cautam alta gradi.
Si noi suntem fani hainute Cocodrillo, le gaseam la Vic's dar sunt cam scumpe iar preturile de la magazinul acela nou de pe Mircea mi se par foarte mari. Cam greu cu hainutele mai ales daca nu vrei sa dai milioane pe ele si nici nu esti fan sclipici si paiete colorate .
In rest suntem bine, asteptam sa vina caldura sa ne jucam mai mult afara...
Pupici,
Daniela & Sophia (18 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna Daniela! Eheee, inca o Sophia! Sunteti binevenite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Dani33,daca doresti sa o inscrii pe Sofia-unde mai pui ca e numele viitoarei mele fetite-,oferta mai e valabila.Cunostinta Lizucai are baietelul pt. grupa mare,iar locul meu e pt. grupa mica.Asta cu varsta sunt vrajeli,daca se cere singura la baie ,e ok...adica daca s-ar descurca in principiu singurica; ca pana ar ajunge cu ea ingrij. pe care tb. sa o raspplatesti in prealabil,se pot intampla accidente...Si daca se intampla...sa o schimbe...Dar Sofia cat are in toamna?Isidora ar fi avut 4 ani fara o luna,deci mi-a primit-o,dar cu interventii +plus plocon destul de consistent....Deci ,daca vrei mergem impreuna si rez. situatia....N-are cum sa refuze ...Iti trimit p.m cu nr. de telef.
Da,Rox,imorale preturi....Si unde mai pui ca era si una din firmele mele preferate pe acolo:Orchestra,cu niste rochite albe ,simple,clasice,superbeee-1.800.000??????Niste blugi super,super tari care mi-ar fi placut si pt. mine-1800000????
Ii prevad magazinului,un succes descendent,fara rautate...Asa s-a intamplat si cu cel de pe Tomis-Odisee ,parca ,de unde am luat niste hainute Orchestra la reduceri....Cand dau faliment ma anuntati si pe mine,va rog, poate fac red. de 70%....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Dani 33,acum am vazut varsta Sofiei,m-a lat valul cu toalele,eu zic sa incercam ...Depinde cat e de independenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Magazinul cu cocco din Mangalia este in zona primariei...parca se numeste Lumea Copiilor...preturile sunt mai mici ca la Constanta din cauza adaosului...la Vics eram clienta mai mult decat fidela dar fiintza aia care-i patroana acolo este mai mult decat un om fara caracter si mi-a creeat o mie si o suta de probleme...plus de asta stiu cum lucreaza si ce adaos practica...chiar si 100%...

Dani33 sa stii ca la Gradinita 54 am avut eu fata cea mare si intr-adevar asa este nu ii primeste mai devreme de 4 ani...iti recomand cu caldura pe doamna Ilona...Bianca a fost lesinata dupa ea...si eu ca mama incantata

Isidora mobila Deliei este mica,pentru copii mici ...are dulapior pentru hainute mici...a fost a Biancai iar cand intrase la scoala devenise neincapatoare...este si multa ca numar de corpuri,6

Am demarat si eu azi actiunea gradinita ... am aflat ca s-au ocupat locurile pentru 2008 toamna...mi-am donat 2% din impozit gradinitei 45 pentru sensibilizarea directoarei...astept saptaman viitoare sa vad cat de sensibila a fost

P.S A mea chiar e slabuta pe langa Alex (Mygirl)

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

LA multi ani Stefan!!!!!!! Mancal-ar Sinzi, are acum 2 anisori!!!!!

Fetelor, ma intereseaza si pe mine sa il dau pe David la inot 2 luni cat vom sta in Romania, ma ajutati si pe mine cu informatii????

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Isidora hahahaha 180 de lei o rochie pentru fetite? eu recunosc ca am luat multe haine de la butterfly pentru ca au preturi normale...sau cel putin aveau.
Crix sa stii ca Alexia nu pare de 16kg...zau asa!
Dani bine ai venit printre noi!!
Sanzi nu stiu de inot in afara de piscina de la Iaki. poti lua un abonament pe 2 luni si ai intrare nelimitata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Sanzi la Iaki...

am copil la gradinitza din ... septembrie 2008

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Multumesc fetelor, sunteti super .
Mi-a placut si mie rochita aceea alba de la butterfly dar nu mi-a placut pretul, 180 RON . Si niste blugi, tot 180 RON .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Stefanitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! La multi ani, puiule! sa fii sanatos, norocos si sa fii mereu bucuria si mindria parintilor tai!

Cornelia pupa-l si din partea mea!

weekend placut!

Mergi la inceput