All about Constanta (87)
Raspunsuri - Pagina 24
isidora spune:

LA MULTI ANI,STEFAN!!!Sa cresti mare si voinic,sanatos si cuminte!Sa va traiasca ,Cornelia,sa va aduca numai bucurii!
Crig,trec si eu azI pe la magazin,cand o iau pe Isi de la gradi;sunt disperata dupa ceva hainute,decente si dragute....M-am saturat de atatea kitch-uri...Nu mai vreau chinezisme ieftine....
...
Si ce ma mai enerveaza :de ce trebuie sa te coste o avere sa-ti imbraci copilul decent?Si cand spun decent ma refer la culori placute ,nu stridente,la croiala,la calitatea produsului,sa nu curga atele,etc....si nu in ultimul rand sa nu coste cat ai imbraca 5 copilasi mai sarmani in hainute modeste....Ca devine imoral,nu?Dar la noi ,ca la nimenea....Iar m-au apucat pandaliile...
dadi_t spune:
La multi ani celor ce s-au sarbatorit deja!Multa sanatate!
Dana, cu intarziere, dar si motivata(nici n-am realizat sambata cand ai venit la priveghi ca era chiar ziua ta...)....
La multi ani draga mea! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de perechea sufletului tau! Mihai ... de la Costin.......Sa n-o bati maiiiiiii!...la cap....![]()
Stefan, la multi ani! sa cresti mare,sanatos si ...fa-o repede fericita pe mami cu pampers-iii...
Cornelia spune:
Pupici fetelor! Multumim mult pentru urari.
Va mai scriu in ce stadiu suntem cu gradi, dar acum nu am timp.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
loreen spune:
Buna dimineata...
Vorba aia ce-i in mana nu-i minciuna...sa apuc repede sa zic doua vorbe...
Roxana Delia sta bine la apetit acuma...nu am mai avut probleme de mult...are vreo 15,5 kg...in schimb ma chinuie cu o dermatita atopica reminescenta de la dermatita de contact din spital de la scutecele lor jegoase...
Cornelia hai sa-ti mai zic inca odata LA MULTI ANI pentru Stefan...Bianca ma intrebase daca vine si Maria
...evident ca da...
Am fost si eu la Butterfly Kids dar mi s-au parut preturile cam prea piparate... totusi... eu m-am reprofilat pe un magazin din Mangalia unde aduc haine marca Coccodrillo la preturi destul de rezonabile...
Vorbeati de mobila de copii...am depistat un magazin la fostul Dobrogeana situat la subsol de unde i-am comandat Deliei un dormitor in forma de fluture ...este superb si pretul relativ bun...dar buba mare e cel fac cu cel vechi ca nu am unde sa-l dau...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
isidora spune:
Loreen,unde in Mangalia?Si mi-e imi plac hainutele Cocodrillo,dar la reduceri...Da-mi exemple de preturi please,o rochita,un tricou..un trench...
Daca iti prisoseste mobila,lasa-ma sa ma interesez si daca ai sa poti poate o donezi...Cunosc o familie cu 5 copilasi,mama lor este pt. mine un model-La aproape 40 de ani s-a apucat de facut scoala de moase,e in anul 3 acum,isi face stagiatura la etajul 6 parca,....si sunt destul de amarati...N-am reusit sa ajung inca la ei ,stau pe langa Kaufland,intr-o casuta dar nu stiu cat spatiu au si daca au unde sa puna mobila....
Deci daca vrei sa scapi de ea,anunta-ma si ma interesez daca pot sa o primeasca,ca de vrut nu cred ca se pune problema...
roxanaz spune:
Isidora asta vroiam sa iti spun si eu dar a zis Loreen inainte...la butterfly kids is niste pretttuuuuri....nejustificate
Loreen imi pare bine sa aud ca Delia e ok cu mancarea acum....wow, 15,5 kg, Patrick are 14,5!
super!
CRIXIA spune:
LA MULTI ANI STEFAN! Ce baiat mareeee! Mami de Stefan, sa va aduca ambii copii rasplata efortului vostru!
Hai, Loreen, chiar, unde e magazinul cu hainute Cocodrilo in Mangalia?
Hei grasunilor, fii-mea are 16 kg! Incotro?!
ege spune:
cornelia,sa va traiasca stefan,sa fie sanatos si norocos!

apropo de buterfly kids,au sandale pa blosky,cum i-am luat lu ege de la baby expo,la 950000 ,ei ii au la 1700000.ce parere avetzi????
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

.