All about Constanta (87)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara,

Daca nu ar fi trecut Adinutza azi pe la mine pe la birou nu mi-as fi amintit... lipsa timpului personal ma omoara...
Am intrat sa va multumesc din suflet pentru urarile la adresa Deliei...a trecut atata timp de cand nu am mai trecut pe la voi incat nu stiu ce-as putea spune...

Si mai am ceva pentru care trebuie sa va multumesc chiar sa va fiu recunoscatoare... pentru site-ul cu agentia de babysitting din Constanta...am gasit prin ei o noua bona pentru Delia si este mai mult decat perfect...

As vrea sa spun ca voi fi mai activa...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Cornelia,ti-am trimis un p.m poate prea lung;iertare daca e asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Multumim din suflet pt. urari! Nici nu imi vine sa cred ca Veveritzoiul meu are un an!

Mergi la inceput

Sinzi, noi imprumutul l-am facut la volksbank, conditii bune, nu zic, dar uite acum ce surpriza avem...
Ege, noi ultima data ma reparat bara la reprezentanta, au facut-o repede si bine.Pt. masina cealalta s-ar putea sa ma nevoie de service...daca vrei sa imi dai, ma intereseaza detalii cu atelierul socrului tau...

Mergi la inceput

A, si pe mine m-ar interesa detalii despre gradinita de la cet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Mihaela bun venit!
La multi ani Natalia!LeeAnn sa-ti traiasca veve!!sanatate si mult noroc!
La multi ani Stefan!!Cornelia sa va traiasca si sa fie sanatos!Mult noroc si cat mai multe bucurii!Succes cu gradinita!
Ai pus punctul pe i cu poluarea dar bine ca e doar atat.
Loreen bine ai revenit si te asteptam mai des.
fetelor am intrat zilele astea intr-un magazin cu hainute de copii .Superbe!!Roxana tu sigur il stii ca e langa magazinul de pe Mircea pe care mi l-ai recomandat.Bravo Pat!!super ca ati scapat de pampers.
Cornelia ,Gabi sambata trecuta m-ati lasat singurica la muzeu.Sambata asta mergem din nou dar sa vad cum reusesc eu sa ajung ca recuperam ziua de luniMariuca a fost foarte incantata.I-a mers gurita intr-una.trebuie musai sa-i dau un sort ca sa-i salvez hainele .Profesoara mi-a placut foarte mult.desenele au iesit superbe chiar si cerul plin de luminite al Mariucai si pietrele..hihi
pup si o zi buna maine!(adica azi)

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie

Mergi la inceput

La multi ani, Stefan! Chiar ma uitam ieri in pozele voastre,Cornelia si ma gandeam ce frumos e!
Crig, da-ne si noua adresa magazinului de hainute, nu ne lasa in suspans! Magazinul celalalt de pe Mircea presupun ca e Cleo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

buna dimineata fetelor!ce sa va zic in afara de faptul ca este la cet,in restul totul este ok,chiar nu stiu daca pot reprosa ceva,este pe undeva langa zona zisa anda....este cam departe,v-am spus si mie imi vine peste mana,noi stam la primo,inel 2,serviciul il am la doua blocuri de mine,dar una peste alta....va las doua nr de tel:0744846194 si 0726869662,dna se numeste luminita ionescu...succes,si cand va hoatarati sa mergeti sa imi spuneti ca sa va spun cum ajungeti cu exactitate...sau poate ne intalnim si mergem impreuna intr-o zi,cand merg eu sa imi iau piciul
si sa nu uit ,pt stefan si sa ii dea DUMNEZEU,sanatate si noroc!

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza dragelor
La multi ani Stefan!!!! sa fii sanatos si ai numai bucurii in viata!!!!
Liana, magazinul de care zice Cristina e Butterfly kids, langa Butterfly-ul cel vechi cu haine de adulti. (vis-a-vis de Dom pe mircea). heheheh chiar ca nu stii cand trece timpul....teribil de repede!
Mihaela tare departe de mine gradinita aia de la CET....eu raman la cea pe care o am in plan.
Loreen, super ca ai gasit bona pentru Delia! cum mai sta cu mancatul? te asteptam pe aici cat poti de des!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

LA MULTI ANI fericiti pentru Stefan, sa va aduca numai bucurii si impliniri!

Cornelia, mobila pt camera copiilor am luat-o deocamdata numai pe hartie, adica e comandata, ne-am hotarat pt Kristinne (pe langa Mondial), cand o sa fie gata va invitam la vizionare, asta peste vreo 3 saptamani cel mai curand. Pupici si sarbatorire placuta!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput