All about Constanta (87)
Raspunsuri - Pagina 22
isidora spune:
Cornelia,acum ma duc sa o iau pe Isi si voi intreba pt. Stefan,daca l-ar primi si daca mai sunt locuri;banuiesc ca vrei program scurt?sE CERE la pisu singurel?Sau pana la toamna sunt sanse?
ege spune:
leeann,socrul meu are service si el lucreaza cu firmele de asigurari.depinde la ce firma ai asiguraraea? tiriac,generalli,asirom????????????
eu sunt acasa singurica,imi scot farfuriile din bucatarie ca vine un tip sa ne faca deratizarea,ca avem numai gandacei prin bucatarie.nu stim de unde au aparut,dar ma streseaza rau,mai ales seara cand sting lumina se plimba ca pe bulevard..
roxa,am vazut ca pleci in vacanta in tr.prin ce agentie ai facut rezervarea?
va pup,fug ca am treaba
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
Cornelia spune:
Isidora, multumesc frumos. Am intrebat la gradi si mi-au zis ca nu. Nici nu imi permit sa insist ca Stefan nici nu e cooperant, plus ca nu, nu cere si face cu succes in scutecel
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
isidora spune:
Cornelia,am intrebat si eu si ar mai fi 2 locuri in principiu;ar face exceptie de la varsta daca pana in toamna s-ar rez. prl.cu toaleta...Dar cum nu ai de unde sa stii...Dar Maria unde e ,la ce gradi?Vrei neaparat sa-l dai anul asta pe Stefan?Te intreb cu un scop...
Cornelia spune:
Isidora, inca o data, multumesc.
Eu l-as da si maine, daca as gasi un loc. Caut variante de bona (ma gandesc chiar la varianta sa il duc eu la o bona acasa - dar sa fie de "super" incredere), cresa, gradi (program lung).
Maria e la gradinita nr. 12 di sunt super multumita. O s avorbesc acolo, dar nu prea sunt sanse sa il primeasca mai devreme de 2 ani jumate. Sper sa reusesc sa il inscriu de la anul din iarna. Plus ca trebuie sa renuntam la scutecele.
Va pup,
poze
mihaela77O spune:
cornelia,nu te-ar interesa sa incerci la o gradi particulara?mihaita merge la o gradinita particulara(si acolo poarta pampers)si primeste si copilasi de doi ani,asa ca daca te intereseaza,iti dau detalii cu cea mai mare placere!pupici,si mai vb!
mihaela
roxanaz spune:
Fisun daca plecam in turcia mergem cu ali baba...am tot mers cu ei si sunt de incredere, au preturi ok si nu ma cam doare capul de nimic. as mai avea varianta de grecia....sa vedem ce o iesi pana la urma.
Cornelia bafta pentru Stefan. daca gasesti o gradi cu educatoare ok nu va fi problema pampers-ul.....am mai auzit cazuri din astea.
eu recunosc ca-s tare fericita, am scapam de pampersi cu Pat in mai putin de o saptamana...am baiat mare, ce mai ![]()
Mihaela, la ce gradinita merge Mihai al tau?
mihaela77O spune:
parerea mea este ca nu se merita sa aduci bona,decat sa dai banii la bona,mai bine la gradi,costa 260 ron pe luna,fara masa,iar daca il lasi program prelungit te mai costa in plus 5 ron pe zi pt mancare,eu sunt tare multumita,si in plus nu sunt decat vreo6 copilasi,ca sunt la inceput,e foarte bine,cand nu sunt cate 15-20 copii in grupa!ti-am dat tema de gandire!ne mai auzim,acum fug ca mi s-a terminat programul la servici,mai vb maine!
mihaela
mihaela77O spune:
mai stau 5 min,gradinita se numeste arlechin,singurul impediment ar fii ca este la cet,si mie imi este putin peste mana,dar asta este,in schimb este asa frumoasa,mie mi-a placut,are o gradina frumoasa cu verdeata si leagane,iar interiorul nu mai spun!
mihaela
Cornelia spune:
Mihaela, in primul rand, bine ai venit!
Am mai auzit de Arlechin. Imi poti spune unde exact la CET e? O exclusesem cumva din calcule, tocmai ca e la CET si ne-am gandit la aerul de acolo. Dar tot orasul e poluat, asa ca nu stiu cat conteaza asta.
Imi poti da un nr. de tel/de la gradinita?
Multumesc.
Va pup,
poze