All about Constanta (87)
Raspunsuri - Pagina 29
CRIXIA spune:
Mav, oribil ce ati patit! Sa va faceti bine cat mai repede! Putere!
Ooo, Irina, daca ai sti de cand am salvat link-ul lui nea Octavian in favorites... si ma mai uit, si ma mai gandesc ce calitate au hainutele, cat de serios o fi... si uite ca se mai gandesc si altii, ba chiar actioneaza! Eu, greu ma hotarasc ce vrea, ca-s multe, si le-as lua pe toate, chiar si de bb-ici!
Haha, Mihaela, bine zis, smotru pe jumatate, la casa mea mare doar atat am apucat!
Isidora, exact in aceatsa periaoda ne chinuim si noi cu sarutul frantuzesc! Am intreabt-o unde a vz si... normal la film! Cred si eu, ca soacra-mea se uita la telenovele sau ca sa nu fiu reapoate chiar de la desene animate! oricum, ultima convingere a fost igiena, i-am zis ca nu m-am spalat pe dinti si ca am microbi, si s-a uitat urat la mine, cu repulsie! E prima data cand ma bucur ca ma respinge!
Si acum vestea cea mare: Avem catel! adica i-am cumparat Alexiei catel! Un pointer englez cu cap maron si corpul alb. Avem la treaba acum, cu organizarea, alta grija! Ehee, dar bucurie mare, dimineatza s-a trezit Alexia fara prb cand i-am amintit de catel! Cum il cheama?! Norton, ca pe prietenul lui Tupu! Cine stie, cunoaste!
roxanaz spune:
neatza dragelor
Mav imi pare tare rau de Sebi, sper ca sunteti mai bine astazi! insanatosire rapida!
aaaah ce va bucurati voi de hainutele alea....de marimi mai mari nu prea sunt....
...ma oftic!![]()
Irina tu intrebai de cresa de la flamanda? Tatiana S o are acolo pe Bia si din cate stiu eu este multumita.
noi am fost in week end la Balcik si Kavarna la un concert si a fost fantastic...sunt inca sub vraja asa ca imi mai trebuie ceva timp sa imi revin
. o zi frumoasa tuturor!
isidora spune:
Mihaela,o saptamana frumoasa si tie!
Irina,Crixia multumesc de sfaturi;s-ar putea sa functioneze....la asta cu igiena nu ma gandisem pt. ca de fapt nu am lasat-o niciodata sa-si duca gestul pana la capat...o resping de fiecare data,si ajunge sa ma pupe doar pe obraz dar nu spun ce ma lupt cu ea...Si ce dezamagita e ca n-o las...
Si ea tot la vreun film a vazut ,ca desene nu mai servim de muuuult...;doar cele clasice sau cuminti:Bambi,Alba ca Zapada,Finding Nemo,Marsul Imperialului...
Sa nu zic ce atenta era cand se iubeau pinguinii...
Crixia,vreau poze cu superbul catel...!!!Alexia ii da mancare?
Cu Isidora duc munca de lamurire ,ca vrea ea sa stranga murdaria de la pisici...si cum tot ce n-au voie ii atrage...
IRINA,cam cat dureaza livrarea coletului cu hainute?Si cand facem comanda,ca eu sunt gata cu lista...Lunga cat o zi de post,dar ma lupt sa o mai scurtez...
Roxa, ce frumooooossss....,si sotul meu mi-a promis un week-end la Balcik....Unde ati stat,cat ati platit?Ati avut nevoie de pasapoarte?Daca o iau si pe Isi tb. sa o trec si pe ea?Unde e localit. aia cu K?
dani33 spune:
Buna dimineata fetelor, nu am mai intrat pe forum in weekend pentru ca nu prea am stat pe acasa, ieri am fost la padure si a fost super. Incredibil cum la 50 km de constanta era cu totul altfel, mult mai cald, fara vant...a fost foarte bine.
Mav, sanatate multa lui Sebi, sa va faceti bine repede.
Problema cu sarutul o avem si noi de saptamana trecuta, dar i-am spus Sofiei ca noi ne pupam pe nasuc sau pe <<falcute>> sa fim mai smechere si a acceptat, deocamdata, sper sa tina.
La hainute m-as baga si eu dar deocamdata nu pot sa vad site-ul.
La Balcik este tare frumos (partea veche a orasului). Am vizitat si noi gradina botanica si casa de vacanta a reginei, e tare frumos...
sinzi_ana spune:
Mav, sanatate multa lui Sebi!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
mihaela77O spune:
fetelor,tare as vrea sa pun si eu poze cu copilasii mei,dar sincer nu stiu cum...are vreuna dintre voi sa imi explice cum?va multumesc anticipat....va pup si pe maine!
mihaela
mihaela77O spune:
am vrut sa zic timp si rabdare...scuze,cred ca mi-e foame,dupa o zi intreaga...
mihaela
roxanaz spune:
Mihaela, iti faci cont pe www.webshots.com sau pe yahoo.com si incarci acolo pozele, e cel mai usor. dupa aceea ne pui aici link-urile sa va vedem si noi!
Alina (isidora) - nu am iesit cu Patrick si nu am avut nevoie decat de buletine si de actele masinii, nimeni nu ne-a intrebat nimic. am stat in kavarna dar am vazut in balchik o gramada de hoteluri, dintre care la unul am si recomandari, e un irish pub cu hotel deasupra: http://www.theirishroveronline.com. camera costa in medie 4-50 leva pe noapte, in off season, adica pana in 15 iunie cred.
CRIXIA spune:
Isidora am sa pun si poze cu pet-ul!
E innebunita Alexia dupa el! A gasit aseara pe jos un bob de mancare de caini, si l-a pus bine pe un dulap sa i-l dea dimineatza. taica-su il gaseste aseara si normal il arunca, precaut sa nu manance fata cumva, iar ea dimineatza la trezire, glont catre catel sa-i dea bobul...
Surpriza a constat ca l-am adus cand ea dormea (de pranz) iar la trezire el se juca deja cu florile de pe covorul ei, si cu ceva jucarii. Aseara am plecat in vizita cu catelul dupa noi, aoleu...
Peste noapte a dormit in garaj, iar azi ii soseste hotelul(cusca). Nu avem de gand sa il tinem in casa.
irina81 spune:
Eu incerc sa inchei lista,as vrea o gramada de chestii,dar ma limitez la mai putine.Sunteti de acord sa facem comanda miercuri ?Poate avem noroc si vine vineri,daca nu,luni.
Isidora,comanda se livreaza in 2-3 zile lucratoare.
Roxana,mersi in legatura cu cresa de la Flamanda,poate mai imi da amanunte Tatiana.
Crixia si noi avem catel,un bishon femela batrana rau,are 12 ani si o tinem pe balcon.Mai nou Matei a realizat ca si "hama" papa si dc nu sunt pe faza se duce si-i deschide usa la balcon,ii ia castronelul,ea se suie in pat si Matei o hraneste,ii cara cate-o boaba.
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
uite asa cresc eu