e fata colegei mele!
Raspunsuri - Pagina 2
sanse spune:
Offff..daca am putea sa-i trimitem cate un pic de noroc si sanatate de la noi...
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
tumpi spune:
Multa putere familiei si sa speram ca-si va reveni.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Liana30 spune:
Doamne ajuta!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"12
Nasica
Anderra spune:
Viata asta uneori nu e deloc corecta.
Ne urcam dimineata in masinile noastre si credem ca daca suntem corecti si noi conducem atent nu ni se poate intampla nimic, si vine un dobitoc ca vinovatul in acest caz si face ce face.
Acum un an,o vecina de'a mea a fost spulberata pe trecerea de pietoni,traversa pe verde :( 3 luni a stat in spital, alte luni recuperare cu tije in picioare, si'a pierdut locul de munca si a intrat intr'o depresie cumplita.
Acum, la aproape un an , a avut curaj si vointza, a luat'o de la capat, acum conduce din nou si ii multumeste lui Dumnezeu pentru minunea care a salvat'o.
multa sanatate fetei, am sa ma rog pentru ea sa ii fie bine.
Doamne ajuta!!!
ariel_7000 spune:
bianca, asa o cheama pe fata, este intr-o stare foarte proasta...dr. au zis ca nu are nicio sansa, are organele interne zdrobite, coloana rupta si traumatisme cerebrale grave, dar saracuta lupta cu moartea...
era o fata frumoasa, desteapta, cu enorm de mult bun simt,urma sa se marite...tocmai se intorcea de la servici, ramasese peste program (pana la 3 noaptea) si a trebuit sa apara nemernicul ala sa-i ia totul!!!
l-au prins pe nemernic, eu credeam ca este un pushti teribilist, dar de fapt era "un om in toata firea", de 40 si ceva de ani, beat critza...
sa ne rugam in continuare pt ea...
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
RAMONELLA spune:
Dumnezeu sa o ajute!!!!
Doamne fereste,ce idioti,nu se gandesc la altii inainte sa se urce beti la volan.Sunt tare nervoasa,a distrus o viata,o familie!!!
Sper sa-l prinda si sa nu mai iasa niciodata din inchisoare...De fapt ii vor da vreo 7 ani si gata...
Doamne fereste!!!
poze
vine bebe
Ramonel8+