e fata colegei mele!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Doamne ai grija de ea!

Nana, 15+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Imi pare tare rau pentru ea si ma intreb de ce oare se intampla astfel de lucruri?
Cu o ora in urma am primit o veste care m-a dat peste cap. M-a sunat mama sa-mi spuna ca varul meu (fiul fratelui ei) este in coma la spital, a fost gasit azinoapte cu capul zdrobit. Inca nu se stie ce s-a intamplat. El era o fire destul de linistita, mai obisnuia sa iasa cu prietenii in cluburi dar nu facea excese nu pot sa-mi dau seama ce s-a intamplat. Se presupune ca ar fi fost batut in tot cazul a fost operat de urgenta dar medicii nu-i dau sanse de supravietuire. Doar aparatele il mai tin in viata.
Nu-mi vine sa cred, inca mai sper si ma rog sa se intample o minune.
Am crescut impreuna, ar trebui sa implineasca 28 ani pe 1 iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Dumnezeu sa ii ajute pe cei aflati in suferinta, ma rog si eu pentru amandoi! Acum 11 ani am fost sub rotile unui tractor condus de un dement, am scapat cu zile, dar cu 5 coaste rupte, un plaman spart, o pareza, fractura de piramida nazala si maxilar dislocat, etc, dar si cu multa grija de la Dumnezeu, pt ca acum am 28 de ani, sunt mamica si sotie, sunt cat de cat sanatoasa si fericita...

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Ariel, ce ne mai poti spune? ce vesti? cum se simte bianca?
Dumnezeu sa aiba grija de ea si sa treaca peste hopul asta,eu cred si sper in miracole.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Doamne ajuta!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Sper ca Bianca a depasit srarea critica! Multa sanatate si D-zeu sa-i aibe in paza pe ea si pe parintii ei!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000

dr. au zis ca nu are nicio sansa, are organele interne zdrobite, coloana rupta si traumatisme cerebrale grave,

In situatii de aceasta natura, ajutorul lui Dumnezeu poate fi uneori tocmai curmarea suferintei, pentru ducerea sufletului chinuit "acolo unde nu este durere, nici intristare, nici suspin".

E foarte greu de acceptat aceasta idee pentru cei apropiati, pentru ca ne dorim intotdeauna ca persoana sa traiasca inca putin, cu orice pret, dar taina vietii nu ne e dat sa o intelegem (sau nu prin prisma viziunii noastre lumesti).

Singurul lucru de care trebuie sa fim convinsi e ca Dumnezeu e cu ea in aceste clipe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

azi dimineata, dr. au declarat stare de moarte cerebrala...numai aparatele la care e conectata o mai tin in "viata" , daca se poate numi asa...
parintii au inceput sa se pregateasca pt ultimul drum al biancai ...din pacate nu se mai poate face nimic pt cea care a fost o tanara atat de frumoasa, buna, isteata....era copilul mult iubit al unor oameni deosebiti, era o sora buna si draga, era matusica si in vara trebuia sa fie mireasa....
Dumnezeu sa le dea putere parintilor sa indure durerea aceasta enorma!

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Doamne, ce trist si ce nedrept!
Sa inteleg ca de acum parintii trebuie sa ia decizia cand s-o deconecteze de la aparate? Cata durere trebuie sa fie in sufletul lor ... si viitorul mire, nici nu mai zic!

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Ce veste trista despre Bianca...

Nu am cuvinte ...

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput