e fata colegei mele!
rugati-va pt ea!!! este in coma profunda la spitalul de urgenta! dr. nu-i dau nicio sansa! are numai 28 de ani...
http://www.realitatea.net/index.php?domeniu=2&stire=51923#
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
Raspunsuri
tanima_i2002 spune:
Doamne ce cruda este uneori viaza. Parca imi vine sa spun ca uneori Dumnezeu este tzigan si ia de langa noi pe cine nu trebuie. Dar se spune ca de fapt El ii alege pe cei buni. Fie-ti Doamne mila de ea si da-i putere.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni
olim spune:
Doamne ajuta sa scape cu bine si DD sa aibe grija de ea si de familia ei.
Cand ma gandesc ca si eu am tot 28 de ani, si imi petrec conducand o ora pe zi, iar in aceste momente sunt, ma gandesc cu groaza prin ce drama trebuie sa treaca aceasta familie pentru un nenorocit
Doamne ajuta-i sa isi revina cat mai repede.
Multa putere familiei
AlinaCan spune:
quote:
Initial creeata de ariel_7000
rugati-va pt ea!!! este in coma profunda la spitalul de urgenta! dr. nu-i dau nicio sansa! are numai 28 de ani...
http://www.realitatea.net/index.php?domeniu=2&stire=51923#
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
Doamne Ajuta pe saraca fata! Ne rugam pt ea, sa ne tii la curent daca au reusit sa prinda vinovatul. Doamne ce i-as face...l-as bate pana la sange cu cureaua inmuiata in bautura !
Auzi sa te sui la volan dupa ce ai baut si sa omori pe altii...
bebi spune:
Ufff, nu pot sa cred ca se intampla din nou. Mai rau este ca astia nici nu pot fi pedepsiti deloc, cica nu prevede Codul nimic.
Sambata seara, pe Bd Unirii, mi s-a intamplat acelasi lucru. A intrat o domnisoara cu un BMW cu peste 70km/h direct in spatele meu. A confundat acceleratia cu frana. A distrus 6 masini, in a mea a intrat in plin si e distrusa.Eu, din fericire, n-am patit nimic. Cred ca am avut noroc ca e masina straina, la Dacia n-ai vreo sansa
Nici macar nu i-au luat permisul domnisoarei.
Biata fata, ma rog pentru ea
bobocel_07 spune:
Doamne ce mi s-a facut piele ca de gaina saraca fata ce durere o fi in sufletul parintilr ei.Sper sa faca dumnezeu o minune si sa scape cu viata are atatea de facut de acum incolo e de abia la inceputul vietii.
alexia_07
mira_m spune:
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!