Cluj rulz! - 69
Raspunsuri - Pagina 5
olim spune:
asi, felicitari pentru tranzactii sa abia asteptam sa faci cheful de inaugurare al casei
va pup pe toate
+6
roxana1974 spune:
fetelor dragi.
Stanca, ma bucur ca ne-ai dat vesti bune! Bafta in continuare!
Rolo inca nu a nascut, se simte aiurea, ii tin pumnii sa nasca odata si sa fie totul perfect!
Eu sunt inca la job, sunt foarte prinsa insa imediat fug acasa. Mi-am aranjat de mi-a venit o fata sa-mi faca curatenia de Pasti astazi, deci ma declar cu cratenia facuta. Mai am cumparaturile, gatitul + ouale. Am foarte multe de facut la job deci am nevoie de rabdarea familiei si de intelegere. In plus nici cu moralul nu stralucesc insa lupt din greu, nu ma mai las. Anul asta mi-am promis un an perfect! A inceput rau, insa se va termina cu bine, mi-am promis. Scriu asta ori de cate ori pot, ca sa nu uit! ![]()
pe curand fetelor,
Roxa
roxana1974 spune:
hii? unde umblati?
ma duc sa ma culc, ca-s obo..am vrut sa fac
dar ma lua o leneeee....
pe maine!
Roxa
mariana tache spune:

Trebuie sa recunosc, fetelor, ca azi am/ati fost groaznice!!!
Chiar nici o scriere? noroc cu Roxana, ca ne-a adus pe pg 1, ca altfel nu va mai gaseam. ![]()
LA MULTI ANI, DRAGOS!
Sa cresti mare si voinic, cu muuult noroc in viata!
Oana, sa-ti traiasca feciorul! Scuze pt intarziere
.
MAi da si tu un semn!
Hai ROLO!!! 
Roxana, stai pe-aproape ca te sun ![]()
Simona, drum bun!
Stanca, sa fie intr-un ceas bun tranzactiile si sa va terminati casa cat mai repede!
Vezi ca Olim ne-a rugat sa o trecem de la musafiri la bastinasi
ca e ca mutata si + sa-i pui si o
.
Trebuie sa fug; revin!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Am revenit ca sa va spun ca maine plecam in MM la bunici ca sa ne petrecem Pastele.
Va doresc sa aveti sarbatori frumoase, sa va fie sufletul plin de lumina si sa fiti binecuvantati!
Paste fericit!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
sara buna
mie nu mi-a mers DC-ul toata ziua-si jur ca am incercat de "cateva" ori
Mariana te pupam cu drag si va dorim Sarbatori Fericite!
revin ca Thea coloreaza la biroul la care clampanesc si eu si din cand in cand o tenteaza sa depuna cate o carioca pe tastatura.
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
ralucames spune:
Dragelor, scuze de lipsa mea , dar mi-s tare astenizata... obosita, habar nu am ce am...
Stanca, felicitari!!
Simona, drum bun si numai privelisti si locuri frumoase sa va iasa in cale!!
Mariana, cred ca abia astepti sa ajungi acasa, atat pt. baieti, cat si pt. spiritul Sarbatorilor acolo, asa-i?? Te pup si sa aveti drum bun!
Steaua, ti-am trimis PM, cam intarziat, dar asa mi-s eu in ultimele zile![]()
Oana, sa iti traiasca bijuteriile, sa va bucurati de ei si sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatosi si ascultatori mereu!!
Criss. , cum iti sunt bebicile? Adica cea mare si cea mica... a nu se intelege gresit
Roxana,
cu fata cu curatenia, dar sa stii ca nici eu nu m-am omorat mai deloc... atat-strictul necesar... nu mai am nervi si de acest capitol.
Rolo, baga fato la urcat si coborat scari
, poate se urneste Ilenuca si vine voioasa in bratele tale. Draga de tine, sa stii ca ma gandesc la tine, sa scapi odata, ca banui ca nu mai ai kef de burta, asa-i??
Va pup, ma duc sa scot fata din apa, ca i s-au incretit degetele de atata balaceala...
p.s. azi am fost la coafor sa o frezez... e mortala!!
minunea vietii mele
carrie spune:
haide Rolo, haide Rolo!!!!

Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii