Cluj rulz! - 69
Raspunsuri - Pagina 6
asi spune:
Salutare gagici!
Eu azi sunt mai bine cu raceala,dupa 2 zile de bolit groaznice.Azi a fost o tanti la curatenie dar nu prea mi-a placut.E rapida dar cam superficiala.Mai incerc odata si daca nu.....
Imi caut de zor chirie dar din pacate deocamdata nu am avut succes.Azi mai vreau sa vad un apartament.Sper ca dupa sarbatori sa imi gasesc.
Maine facem cumparaturile si sambata plecam si noi la Seini la o matusa de-a lui Bogdan.Sper sa fie bine.
Hai Rolo!
!
Olim,Raluca,Mariana ,Roxana mutumesc pentru felicitari!Abia astept sa fac cheful de inaugurare.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carrie spune:
Stanca tanti a mea si-a prelungit sederea pina diseara la tara asa ca maine cand vine la curatenie vb cu ea, si-ti spun,ok?
io-s plina de mesteri prin casa, ceva retusuri la termopane, la mobila, la centrala , m-au tampit azi.ieri seara o ora am udat gazonul si a fost ff relaxant![]()
va pup
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
svety spune:
Hai Rolo
.
Am avut o zi super. Ca toata sapt. de altfel. Mai vin io ca n-am chef de ninik ca-s obosita.
Pup u all
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
asi spune:
Buna dimineata!
Cristiana
astept raspuns cu tanti.
Hai Ileana !Abia asteptam sa-ti uram bun venit!
Plec la cumparaturi.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
codruta_grg spune:
Am intrat rapid sa va urey Sarbatori Fericite
!!!
Calculatorul meu sta sa fie formatat de 3 yile si am intrat de pe laptop (de ma prinde sotu imi da nana, ca ii virusez documentele de doctorat).
Noi suntem bine, dupa ce ne+a trecut raceala la toti 3.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
roxana1974 spune:

ioiii ce ma grabeeesc!
Rolo inca nu a nascut! E foarte aproape...a eliminat nu unul ci 2 doape gelatinoase!
Deci e pregatita (teoretic) ca a avut atata vreme...
Io-s la job, ocupata varza si cu capul in nori (se poate oare asa ceva? ! da! si era si sa o sfeclesc ieri din aceasta pricina!).
Mariana, Sarbatori fericite! Drum bun la MM si inapoi! Sper sa ne revedem cu bine in curand!
Stanca, las ca-i bine, ai curatenia facuta, mai gatesti un pic si trec ele si Sarbatorile! Sanatosi sa fim!
BTW ma bucur ca v-ati mai revenit cu racelile, gagicile si copilasii care au patit-o!
Bebelushelor, mai ziceti si voi!
mai viu...nu-sh cand, da mai viu!
carrie spune:
Roxa, asteptam cu sufletul la gura vesti!!
Stanca ti-am trimis PM legat de curatenie.sa aveti Sarbatori Fericite si drum bun!
si eu is innebunita vreau si fac o multime de lucruri si seara is efectiv rupta de oboseala da nu ma las si a doua zi o iau de la capat.
Ralu, am vb cu Rares azi, duminica sau marti seara va asteptam!
spor la curatenii, mancaruri etc.Noi am vopsit ieri ouale si au iesit super.
pupici
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
asi spune:
Am venit de la cumparaturi>noroc ca nu am prins mare inghesuiala.
Roxa am retusat eu si oricum plecam de sarbatori.Iti tin pumnii sa devii cat mai repede matusica.
Cristiana am primt pm si am si raspuns.
si Paste fericit!
Ne mai "vedem" pe marti.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Yagmur spune:
Buna,
Am intrat si eu pe fuga sa va urez Sarbatori Fericite!!
Noi plecam la noapte acasa... am ceva emotii cu drumul de 8 ore pana la Bucuresti; sper ca Luca sa doarma bine.. si sa apuc si eu sa ma intind in patutz langa el...
Va pupam dulce si fie ca Iepurasul sa va aduca tot ceea ce va doriti!!!!Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca