Cluj rulz! - 69

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

v-am ramas datoare cu site-ul companiei care se ocupa de prelevarea de celule stem

http://www.cordbloodcenter.com/ro/index.htm

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara, gagici!

Cristiana, copii merg in MM de luni seara; adica ii ducem noi;
vai... ce bine e cu masina! cand ai nevoie te urci si pleci... oare de ce nu am vrut mai repede?

Raluca imi pare rau ca e bolnavioara Stefania; va tin pumnii sa nu se agraveze si sa scapati cat mai repede; nu l-am cunoscut pe dr. de care vorbesti; d-zeu sa-l ierte.

Yagmur, sa aveti macar in noaptea asta un somn linistit;

Maine dupa masa vreau sa-i duc pe copii in gradina botanica; cine mai vine???

Sa aveti o noapte linistita cu vise placute!
tuturor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Ah! Capitolul asta.... 69.... ma dispera deja!
Haide-ti fetelor! sa scapam odata de pozitia asta ingrata ...

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Va doresc un week-end fain.
Mie nu-mi place la iarba verde in perioada asta , asa ca noi iesim prin parc la plimbare sau Gradina Botanica (Mariana-ce zici?)
Svety, mai lucreaza Mihai la Thehno sau pe cont propriu? Nu stii cum e deschisa gradina Zoo luni sau marti?
Carrie, tin pumnii sa fie bine

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cam bate vantul si aici e innorat.

Imi puteti recomanda pe cineva care face mobilier, pentru living (bun, frumos si nu foarte scump )? Cine mi-a facut mobila in casa, i-am cerut sa imi faca 2 dulapioare (nu mari), pt hol si balcon si mi-a cerut 14 milioane (normal, fara factura). Efectiv nu mai vreau sa fac cu persoana asta...

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by Creola

fetelor!

Simona nu am reusit sa atasez inscriptorul ,dar adevarul e ca nici n-am mai incercat ,tot aman de la o seara la alta si uite cum a trecut saptamana.Sper sa nu adorm si in seara asta langa Sarah si sa-l montez .Daca nu reusesc te sun si ne punem de acord .L-am votat si eu pe super starul Alex
Aaaaaa,la mare e recomandat sa mergi pt aerosolii marini.

Noi maine mergem la circ ,Sarah e inebunita si ea dupa animale,abia asteapta sa calareasca poneiul.De fiecare data cand aude masina care face publicitate radiaza de fericire si tot imi spune" mergem cic".
Ieri am fost la controlul de 2 anisori,e bine ,a crescut frumos doar ca mi-a recomandat zimafluor pt dintisori.Nu m-a prea incantat ideea ,acum tot intreb in stanga si-n dreapta cum ar fi mai bine? Voi dati careva copilasiilor?

Cristiana ai ajuns si tu pe ultima suta de m!Cum stai cu emotiile?M-am distrat mult la perla Theutei

Stanca spor la mutat si acomodare cat mai rapida!

tuturor si un weekend fain!

eu de la medic stomatolog stiu ca fluorul se da zilnic cu sfintzenie de la nastere pana la 12 ani cel putin.El se depune in dinti atunci cand il dai...adica azi i-ai dat...s-a dus fuga in dintzishor(a...si foarte important...se depune in dintzii in formare,atunci cand ei se mineralizeaza),maine ai uitat...bucata de dinte care se mineralizeaza maine nu mai are fluor si implicit are o rezistentza mai scazuta....si rezulta un dinte cu o structura varza si cu pete...mai nasoala chiar decat daca nu i-ai fi dat nimic.

multumim de voturi tuturor. am vazut ca nu sunt sanse sa castige ceva(dupa prima zi avea 3 voturi cand stiu sigur ca primise cel putin 17 iar pe primul loc avea 2600 voturi in cateva ore)...asta e....premiul cel mare era aparitia pe coperta revistei Baby.

s-o trezit plodu'....poate mai revin azi....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Revin si eu dupa o perioada mai dificila pentru mine in care am avut probleme de sanatate cu Andrei si neintelegeri cu sotul.Dupa ce mi-a facut o colita urita,cu scaune cu mucus si singe s-a pricopsit si cu o viroza intestinala care l-a slabit f. mult.Acum sintem mai bine,sper sa recupereze cumva kg.pierdute.In primul rind felicitari Rolo,sa-ti fie minunea sanatoasa, papacioasa si sa va aduca numai bucurii.
Felicitari cu intirziere pentru Sarah si Stefan,sa fiti sanatosi si norocosi.
Magda,bine ai venit si Doamne ajuta sa ti se indeplineasca cit mai repede dorinta de a fii mamica.
Erika,pupici lui Norbert ca a fost baietel cuminte si ati trecut cu bine de operatie.
Arleena,Alex e un scumpic,sper sa ne vedem mai des prin zona.Bineinteles ca l-am votat.
Stanca,sa va simtiti bine in noul apartament si sa terminati casuta cit mai repede.
Svety,sanatate lui Dani,sper ca e bine acum.
Raluca,ce veste trista mi-ai dat,era un om deosebit dr.Avram.Dumnezeu sa-l odihneasca.Sanatate Stefaniei,azi e mai bine?
Carrie,mai ai f.putin pina la intilnirea cu Carina,nici nu stiu cum a trecut timpul.Ma rog la Dumnezeu sa fii sanatoasa si sa duci sarcina cu bine pina la sfirsit.Theiuta e grozava,m-am amuzat f.tare cind am citit.
Yagmur,sa nu fii deprimata,sigur o sa fie bine la munca.Ti-ai gasit persoane de incredere care sa stea cu micutul?
Mariana,si sa profitati de lipsa copiilor.
Denisabia,cind am sarmale iti dau de veste.
Va pup si sper sa scriu mai des,asa imi descarc si eu sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare girlz

is tare incantata ca am reusit s-o serbez pe Theiutza de 4 ani chiar daca cu o luna inainte dar stiu ca si-a dorit ff mult sa-si vada pretenii ca si noi astia mari de altfel.deci is happy!

acum e din nou la chef la verisoara ei de 2 ani dar am trimis-o numai cu MIhai ptr ca eu sunt cam extenuata, recunosc.

Gabi imi pare tare rau de problemele tale, va doresc numai bine, dar ma bucur tare ca ai revenit printre noi.sotul tau cum se mai simte?
multumesc de incurajari, tineti-mi pumnii sa treaca cu bine saptamana asta si sa stea Carinutza in burtica, apoi poate veni oricand.

va doresc o seara frumoasa

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Gabri Andrei, iti multumesc , si iti doresc ca copilasul sa ti se faca bine repede, poti sa ii dai ceva vitamine sa ii faca pofta, iar cu sotul sper sa indreptati treburile.
Va pup pe toate

DM

Mergi la inceput

Gabi, ce rau imi pare ca iar ati avut probleme! Ma rog sa-si revina Andrei de tot si sa fie puternic de-acum inainte sa nu se mai imbolnaveasca.
In ceea ce priveste cearta cu sotul... daca ati rezolvat-o inseamna ca n-a fost f grav; dar meriti oricum un remediu; solutia: o intalneala cu noi, fetele ... ce zici?

Codruta, am fost azi in gradina botanica; maine ii duc pe copii in MM pt 2 sapt, asa ca nu mai mergem degraba in gradina; si in + ... noua ne place la iarba verde, la gratar . Dar facem o intalneala, musai in gradina; si o invitam special si pe Diana. mai trage-ma de maneca, ok?

Roxana, hai cu vesti despre Rolo si Ileana! Si cu vesti despre voi.

Fetelor, saptamana viitoare avem intalnire de gagici!
Ne-gre-sit!!!
Nu luni, marti, miercuri. Asa ca propun joi.
Joi, 03.05.2007, ora 17.45 - 18.00, ne gasim in formatie completa la.... veniti cu propuneri.

Sa aveti o saptamana frumoasa, plina de realizari.
Sa va simtiti bine de 1 mai muncitoresc (nu-mi place sarbatoarea asta ).
Pa!

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput