Cluj rulz! - 69
Raspunsuri - Pagina 27
Creola spune:
fetelor!
Simona nu am reusit sa atasez inscriptorul ,dar adevarul e ca nici n-am mai incercat ,tot aman de la o seara la alta si uite cum a trecut saptamana.Sper sa nu adorm si in seara asta langa Sarah
si sa-l montez .Daca nu reusesc te sun si ne punem de acord .L-am votat si eu pe super starul Alex
Aaaaaa,la mare e recomandat sa mergi pt aerosolii marini.
Noi maine mergem la circ ,Sarah e inebunita si ea dupa animale,abia asteapta sa calareasca poneiul.De fiecare data cand aude masina care face publicitate radiaza de fericire si tot imi spune" mergem cic".
Ieri am fost la controlul de 2 anisori,e bine ,a crescut frumos doar ca mi-a recomandat zimafluor pt dintisori.Nu m-a prea incantat ideea ,acum tot intreb in stanga si-n dreapta cum ar fi mai bine? Voi dati careva copilasiilor?
Cristiana ai ajuns si tu pe ultima suta de m!Cum stai cu emotiile?M-am distrat mult la perla Theutei
Stanca spor la mutat si acomodare cat mai rapida!
tuturor si un weekend fain!
svety spune:
Sa stiti ca va citesc in fiecare zi, chiar de mult ori, dar mi-e lene sa scriu. Suntem bine acum. Ieri si alaltaieri Dani a facut o enterocolita cu febra 39.5. A fost ceva viral. Si nasol...dar a trecut foarte repede. Am avut si eu 2 zile de concediu si azi m-am trezit la 6.50...si la 7.20 eram la serviciu, ca bolunda aratam.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
carrie spune:
Simona l-am votat pe Alex, e tare dragut.
Dana am emotii dar incerc sa gandesc pozitiv si abia astept sa-mi vad fetitza.
Zimafluor nu i-am dat ptr ca am studiat mult si am inteles ca poate avea efecte nedorite pe termen lung.in State am inteles ca s-a ascos de pe piata.nu stiu, decat efecte necunoscute mai bine carii.sper sa nu gresesc...
Svety, hai mai des ca ne e dor de tine!
MAgda ma bucur ca am pove cu tine azi
va pup
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
mariana tache spune:
Buna seara!
Erika, ma bucur tare pt voi ca ati trecut cu bine peste operatie! Felicitari micului viteaz!
Si multumesc pt oferta; ma intereseaza; cum sa facem?
Cristiana, absolut mortala zicerea Theodorei!
Eu am dat la anestezist 1 mil; moasa n-am avut ![]()
Arleena, l-am votat si eu pe Alex cel umblaret; ce o sa castigati, daca e sa fie?
Simona, vreau si eu excursie ca voi! dar vreau din trupa de cercetasi! il las pe Adi sa leneveasca cu tine ![]()
Stanca, spor la mutat ![]()
Creola, cat e intrarea la circ? platesc si copiii si adultii?
Raluca, nu-ti face probleme; n-am fugit nicaieri de aici. 
Va
pe toate!
A! Vreau si eu intalneala, dar o sa fiu fara copii, ca pleaca in MM pt 10 zile fara mine.
Noapte buna!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
romana_74 spune:
V-am promis ca ma intorc astazi, dar nu credeam ca intru chiar la ora asta! 
ERIKA- tare bine imi pare ca ati scapat asa usor si micul Norbert e bine! sanatate mult in continuare si sa il pupi pe Norbert din partea mea ca este asa un copil deosebit si curajos!
SIMO- nu mai dai nici un semn de viata! Esti bine?
MARIANA- deci numai voi doi... hehehehe .... nebunaticilor! Ma uit spre Zorilor poate vad niste focuri de artificii!
STANCA- nasol cu mutarea... cred ca e grea si mai stiu ca atunci cand te muti iti dai seama cate lururi ai strans, nu-i asa?
SVETY- imi pare rau de Dani boy, saracutul ce mai patimeste! Sanatate si as vrea sa ne intalnim . Ce zici?
DANA- fain ca Sarah vrea la circ, Mateiu meu cred ca nu va vedea un circ vreodata pentru ca ii este o frica teribila de clown si nu stiu cum sa il conving ca ala e de ras, nu de plans!!! Sa ne spui cum a fost si cum s-a comportat Sarah!
ARLEENA- da, marea pentru copii este recomandata in special pentru aerosoli, apa sarata si cura de soare!Toate astea cresc imunitatea organismului!
Cred ca ne-am hotarat pentru Turcia-Antalya la un hotel de 5 stele cu all inclusive. Mergem cu avionul si hotelul este pentru familisti se numeste Lara Beach... e un vis! stie cineva ceva de el? Va multumesc pentru sugestii!
Noi cred ca nu vom putea veni la intalnire deoarece mergem la Bistrita intr-un sat la casa de vacanta a unor prieteni si ne intoarcem abia marti, probabil! dar va dau de stire cand vin!
oricum, eu va doresc un we placut si fain cu mult soare si distractie pe masura! Va pup!

Yagmur spune:
dupa o lunga disparitie....
Ma bucur tare mult ca le-am cunoscut si pe Mariana si pe Romana (m-am bagat in seama cu curaj, in parc, pentru ca puteam sa pun mana in foc ca este Romana). Si uite asa, incet, incet, incep sa va cunosc si in viatza reala si ma bucur tare mult.
Romana, in weekend oricand (sambata cand am liber, dar duminica anytime).... si noua ne place si parc. 
Nici noi nu avem vacantza in vara asta (de obicei, nu am concediu vara). Eu ma intorc la job miercuri... sa-mi tineti pumnii sa nu ma deprim...

Arleena, am votat si eu... multa bafta la concurs
Carrie, multa bafta in continuare... mai ai doar un pic si vine pe lume bebica... (imi pare asa rau ca nu am stiut de celulele stem inainte 

- si au as fi prelevat)
Si inca o intrebare pentru tine: de unde ai cumparat sandale? Chiar nu stiu pe unde sa ma duc la shopping pentru bebe... 
Denisabia, au fost bune sarmalele? 
Asi, apuc si eu sa te felicit pentru achizitie... si spor la mutat
Jozsaerika, Norbert e tare curajos.. insanatosire grabnica...
Svety, ma bucur ca a trecut enterocolita... aveti grija de voi
Luca a adormit si ma duc sa mai trag si eu o tura de somn, ca azi noapte nu m-a lasat sa dorm... desi el doarme toata noaptea, aseara a fost atat de marait...
Un weekend lung si cat mai frumos....Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
ralucames spune:

Buna dimineata, dragelor.
Oare cu ce sa incep?..... cu vestile triste sau mai putin triste???
Stefania a venit de la tara destul de racita, iar azi-noapte abia daca am dormit vreunpic, pt ca are nasul infundat, horcaie din tot pieptul, nu vrea sa auda de picaturi si pompa, asa ca ne kinuim urat de tot. Din cauza mucilor tuseste ca un magar... si mi s-a parut ca a facut si putina febra... I-am dat Panadol, ca doar de ala aveam in casa, Stodal si picaturi in nas cu forta... (mama denaturata ce sunt-la kestii de astea nu mi-e mila s-o fortez)
Nu am cumparat pana acum batista bebelusului, iar acum ca e mare, ma indoiesc ca va sta la desmucit, mai ales ca aspiratorul nostru nu e ff silentios... voi ce ziceti??
Azi dimineata am sunat la Interservisan sa mergem la Dr. Avram, iar spre marea noastra tristete, am aflat ca a murit zilele trecute, dupa o perioada de boala. M-am intristat amarnic, deoarece comunitatea de prichindei a pierdut un mare om, un ff bun profesionist si un ff mare iubitor de copii. Oare voi mai gasi un pediatru de incredere, dispus oricand sa vada copilul, indiferent de circumstante??
Ma voi ruga pt. el, iar bunul Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i rasplateasca bunatatea din aceasta viata!!
Sunt trista.... mai intru azi, ca mai aveam de spus atatea...
Va pup pe toate, o zi frumoasa daca se poate, sa aveti!!
minunea vietii mele
carrie spune:
ola gagici
si eu am avut o noapte f proasta, mi s-au declansat din senin contractii dureroase de am crezut ca tampesc.era s-o iau catre spital.spre dimineata s-au linistit dar eu nu, sunt obosita si nedormita si cam smiorcaita.da pina maine is fresh
am fost acum la cabinet la control mi-a zis ca e umpic scurtat colul dar nu e deschis.mai trebe musai s-o tin 2 saptamani( si Mihai e plecat destul de mult sapt viitoare)
Raluca, a murit dr Avram?saracu, D-zeu sa-l odihneasca...dar cum asa repede?ca am fost la el acu vreo 3 luni...imi pare tare rau...
Ioana e super la Lara Beach, au fost niste prieteni, si oricum Antalya all inclusive e f bine ca sa mergi cu copiii.
Mariana cand pleaca copiii?sper ca nu inainte de duminica![]()
Roxa, unde esti?ce mai face Rolo, ca vrem tare vesti!
Yagmur, sandale dragutze sunt la Michelle(de Melania) , la Siesta pe Motilor, si vreo doua modele dragute am vazut si la Central.atata am fost si am si luat ca deja era rupta.
pupicei
pupicei
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
ralucames spune:
Criss., sa stii ca dimineata cand am povestit nu am vrut sa-ti spun, ca eram intr-o stare proasta... Stefi e tot mai rau cu mucii si se aude cand respira un suierat in piept... nu vreau sa merg la urgenta cu ea... nu vreau la spital...
... oricum, daca nu se amelioreaza starea ei, trebe s-o vada un medic.... I-am luat si batista bebelusului, am curatat toate papusile in nas, pe mine, pe tatas-o apoi pe ea, evident ca pe ea cu urlete... dar apoi a fost fericita ca era mai bine. Acum doarme, sper s-o tina macar 2 ceasuri... Iti tin pumnii si stai linistita ca vei mai tine sarcina macar 2 saptamani

pa-pa
minunea vietii mele
sunshine4ever spune:
Pup toate fetele si un weekend suberb 

Carrie, imi face si mie o placere sa vb cu tien , sper s ao mai facem,
de fel cu toate, poate ne mai si intilnim, chair daca nu sunt inca mamica 
DM