Cluj rulz! - 69

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, am si eu o noutate:
- azi m-am intalnit intamplator cu Yagmur in oras si am tras o poveste scurta dar ffff concentrata; am povestit o gramada; parca ne stiam de-un secol.

Yagmur ; esti super simpatica!

Ce fain de voi ca vorbiti de concedii!!! Mai mult ca sigur, noi ratam si vara asta perioada concediilor!

Cristiana, e super faina faza cu celulele stem; Carina e o norocoasa.

Arleena, ai mei sunt pui de morosanca (difera de puii de osanca) Multumesc pt urare.

Diana, multumesc mult pt urare! Voi ce mai faceti? Cum e Mihnea? Mi-e dor sa stam la o poveste! hai mai des pe la topicul nostru!

Azi imi vine nasa din Canada!!! Sunt f emotionata; motiv pt care nu ma mai prindeti in zona cateva zile (cred).

tuturor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Musai, dar musai trebuie sa fac o observatie:
- fetelor, ma simt mult mai batrana de cand moshim la subiectul asta; nu cred ca am mai stat la vreun subiect asa de mult! se pare ca ne place tare.... pozitia

Noapte buna si fantezii placute

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

mariana , my bad....osan e din tara oasului si morosan sin maramures??tara oasului nu e tot in maramures?sau pe unde??sau cum sta treaba?!?!lumineaza-ma sa nu ma mai fac de kkao alta data

asi, am vazut-o aia dela quelle dar am sunat sapt trecuta si nu au pe stoc. mai incerc si sapt asta.la pret e ok, ca astea sunt preturile.

venim si noi la intalnire. nu am mai fost la gradina botanica de cand am gatat anul 4...so...de vreo 5 ani.......cred ca ar fi timpul.

m-am intalnit intamplator si azi si ieri cu gabi si andrei, , esti o scumpa ca m-ai ajutat azi cu bagajele. sanate multa va doresc la amandoi....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Asi, noi am cumparat tricicleta din Quelle, cea de la 18 luni, cu 1.500.000 si ceva. E stabila si noua ne place, desi nu prea ne plimbam cu ea, ca la mami i lene sa tot suceasca ghidonul, ca Petra inca n-a invatat
Carrie, eu numa in avion nu vreau sa ajung (spre Creta). Am fost anul trecut si 10 minute nu a iesit avionul din trepidatii . Asa ca orientam la locuri accesibile cu masina (ex: Lido di Jesolo)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Cica nu mai dau pe aici cateva zile.... dar nu am chef de munca, asa ca... iata-ma-s!

Arleena ; oshenii nu-s tot una cu moroshenii; tara oasului e in jud Satu Mare; tara maramuresului e in jud maramures. Si nu e doar diferenta de locatie geografica, ci e diferenta mare intre oameni si obiceiuri; daca bagi de seama la TV, maramuresencele au un costum popular cu o camasa alba f bufanta si cu volanase si un sort (nu stiu cum sa-l numesc altfel)in dungi late rosii si negre; oshencele au o costumatie fff inflorata cu niste fuste fff largi; asta, asa, ca sa faci o diferenta intre cele doua "natzii" . Oshenii sunt aia care ii vezi la TV cu ditai vilele (ex: localitatea Certeze); maramureshenii sunt cu cimitirul vesel de la Sapantza.
Gata cu ora de geografie, ca fug la treaba

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor ..remember me?

no, miercurea trecuta l-am operat pe Norbert de hernie si fimoza, totul a fost bine si mai usor decat am crezut, Norbert a fost un scump in spital i-am explicat ce se va intampla si a fost pregatit, a plans foarte putin la primele urinari...in seara de dupa operatie alerga pe hol ...dar perioada mai grea a fost acasa pt. ca nu sta locului o clipa si nu e bine sa depuna mare efort acum...maine mergem sa-i scoata firele...sper sa fie totul in regula.

Stefan LA MULTI ANI!!!

Mariana eu am un scaun de masina pt. 8 luni-4 ani pe care pot sa-l dau imprumut...parca asa am citit ca te intereseaza???

Ioana si eu mi-am propus sa avem un concediu anul acesta la mare...nu am habar unde dar sigur excludem Marea Neagra ...am citit chestii dragutze despre Italia -Lignano http://www.albatroslignano.it/
sunt deschisa si eu la sugestii, mi-ar placea plaja cu nisip, locuri de joaca copii, sa nu fie aglomerat etc.

va pup fetelor ...am de lucru e sf. de luna

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Tocmai am avut un "razboi" cu Razvan care s-a lasat cu 2 palme la fund pe motiv ca eu il pun in pat si el in loc sa doarma se pisca si se joaca.

In alta ordine de idei, bine zice Mariana ca tare ne place capitolul asta

Am fost ieri in gradina botanica si este o minune.Lalelele sunt pe duca dar sunt SUPERBE.Merita sa ne mobilizam si sa facem o mica intalnire.

Azi am fost la apartamentul unde ne vom muta sa facem curatenie.Inca nu am terminat dar trebuie sa ne grabim ca in we asta ne mutam.

Sper cat de curand sa ne apucam de lucru si la casa ca proiectul de arhitectura e gata.Mai urmeaza celelalte dar in faza asta nu avem nevoie de ele.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by jozsaerika

salutare fetelor ..remember me?

no, miercurea trecuta l-am operat pe Norbert de hernie si fimoza, totul a fost bine si mai usor decat am crezut, Norbert a fost un scump in spital i-am explicat ce se va intampla si a fost pregatit, a plans foarte putin la primele urinari...in seara de dupa operatie alerga pe hol ...dar perioada mai grea a fost acasa pt. ca nu sta locului o clipa si nu e bine sa depuna mare efort acum...maine mergem sa-i scoata firele...sper sa fie totul in regula.

Stefan LA MULTI ANI!!!

Mariana eu am un scaun de masina pt. 8 luni-4 ani pe care pot sa-l dau imprumut...parca asa am citit ca te intereseaza???

Ioana si eu mi-am propus sa avem un concediu anul acesta la mare...nu am habar unde dar sigur excludem Marea Neagra ...am citit chestii dragutze despre Italia -Lignano http://www.albatroslignano.it/
sunt deschisa si eu la sugestii, mi-ar placea plaja cu nisip, locuri de joaca copii, sa nu fie aglomerat etc.

va pup fetelor ...am de lucru e sf. de luna

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Noi vrem sa mergem la Lido di Jesolo, mai jos putin de Lignano (parca). Acuma cautam oferte la agentii, sa vedem care are la una din rezidentele astea: http://www.immobilservice.net/in/affittiilpanfilo.htm

poate ne vedem acolo

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Erika fain ca ati scapat cu bine de operatii.Doamne ajuta sa fie sanatos si sa nu mai aiba parte de altele.

Noi anul asta vom merge pe litoralul romanesc la fel ca anul trecut ca tare bine ne-am simtit la hotelul ala.Daca stam bine cu casa poate ca vom face amandoi o iesire romantica pe undeva.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

no gagici, azi m-am monitorizat la burti, s-a crucit si Muresan cat se misca piticutza...

Erika super ca ati scapat ma bucur mult ptr voi...

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput