Cluj rulz! - 69
Raspunsuri - Pagina 25
denisabia spune:
Dragelor ne asteapta un weekend luuung!Sper ca aveti si voi liber , o sa dau o fuga la Oradea si la bai , ca n-am mai fost demult.Voi ce planuri aveti pentru minivacanta?Plecati vreuna la mare?
Apropo aveti idee de vreun restaurant , in care sa se faca niste sarmale ca la mama acasa?Am o pofta nebuna , dar pana ma intorc acasa la brasov , mai trec ceva zile.Daca aveti vreunele pe acasa sau faceti va cumpar oala cu sarmalute!
Stiu ca am niste pofte uneori , da' mi's ardeleanca!![]()
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor ios dar sub alt nume.
Carrie, scriai de celule stem, doar nua veti probleme? Si tu cu dr Muresan, ma da popular ii. Scriai de lucrare de diploma, de vrei te ajut eu, dar despre ce e vorba?

Jozsaerika, insanatosire pt baiat, la ce spital ati fost?

Denisabia, merci d eweekend, dar din pacate eu in fiecare zi lucru.Distractie placuta.

Va pup pe toate, promit ca miine recuperez

DM
arleena spune:
mariana multumesc pt lectia de geografie 
....
vad ca deja faceti planuri de vancate....ce fain....noi cred ca merge ori cu una din bunici la mare ori la iarna in australia cu tati
.....deci va dati seama ca prefer ultima varianta.
apropo de mare....imi poate explica si mie de e bine sa mergi cu copilu la mare??tre sa-i fac o cura de UV sau aerul de mare???sau ??ca n-am inteles, dar toata lumea spune ca e bine...dar de ce??nu stiu...nici n-am primit vreo explicatie....o cura de uv poate sa o faca si altundeva nu neaparat la mare...
carrie felicitari pt piticuta miscatoare....asa va fi si dupa ce se naste...alex al meu a fost ffffffff miscator si toata ziua si noaptea ma
...iar acum e un voinic....ii iau la 1 1luni haine pt 24
erica sanatate lui Norbert
si....
....daca nu deranjam sau cerem prea mult....
un vot pe zi http:// activefit.pampers.com/ro_RO/gallery_view.php?page=1&id=48&from=top
multumim anticipat 
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
carrie spune:
neata fetelor
Magda, Doamne Feri sa avem probleme de genul asta, facem aceasta recoltare care sper sa iasa preventiv.is necajita ca la Thea nu am facut ca nu exista in Romania.
azi m-am trezit cu o durere cumplita de spate si de oase jos
saptamana viitoare tre sa stea bebica in burtica, Mihai are doua deplasari si dup-aia gata sta cuminte.
perla la fie-mea de dimineata: "mami ce papa Carinutza in burtica?"
zic"ce papa si mami"
la care ea"daaa, tin minte ca si eu cand eram in burtica imi pica mancare de la tine in cap"![]()
Roxaa, ce mai face Rolo si Ilenuca mult asteptata?
Stanca spor la mutat!
va pup
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
nana_sim spune:
Buna dimineata!
Cate planuri de vacanta! Va invidiez, noi vara lucram cu mare intensitate, nici vorba de vacanta. Poate mergem in acest weekend prelungit in Cheile Nerei, partea de grup care gusta aventura va face o coborare cu caiacele, apoi merg in canioane, apoi in pestera, iar cei ca mine care sunt cu apa cam asa
cara echipamentele cu masina si apoi dorm la soare
Da Doamne sa fie vreme buna!
Stanca spor la impachetat si la mutat! Va doresc sa va fie bine acolo unde va mutati, prin ce zona va fi?
Denisabia eu am mancat sarmale bune la Agape, la restaurant, sus, nu la autoservire.
Apropo de intalnirea din gradina botanica ... poate ajung si eu, sa vedem cum ma strecor printre jaloanele din program.
Weekend placut tuturor, ferit de boli si suparari 
carrie spune:
fetelor care ati nascut mai recent cat se mai cotizeaza la moasa si anestezist in caz de epidurala?
ca nu am nici cea mai vaga idee...
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
asi spune:

mortala Theea.
Cristiana se apropie momentul cel mare.
Simona ne mutam in zona nu foarte deperte de unde stam acum.Ieri am fost la curatenie si de maine ne apucam la mutat ca il ducem pe Razvan la ai mei.Faza nasoal e ca marti emusai sa mergem pana la Bucuresti.Daca trece saptamana asta ...dupa aia putem respira.Distractie faina sa aveti si sa veniti cu bine.
Simona (arlena) nu am putut vota ca nu s-a deschis.A-ti gasit teren?
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
denisabia spune:
nana_sim pe Iuliu Maniu e restaurantul ?, defapt hotel.Daca fetele nu-mi mai dau idei cu locatii o sa dau o fuga vineri acolo.Sarut-mana pentru informatie!
arleena spune:
trebuie neaparat sa scriu un mesaj ca am ajuns la 666 si nu-mi place![]()
denisabia ala de pe iuliu maniu e agape.
stanca spor la mutat in weekend. teren am gasit ceva in faget, dar numai in iunie-iulie vine proprietarul in tara asa ca pana atunci mai caut. deci v-ati gatat proiectul
spor la contruit sa aveti.
ne puteti vota zilnic pe adresa de concurs unde participa alex
http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery_view.php?page=1&id=48&from=top(sper sanu fie considerat reclama, daca da, atunci incercati asa http:// activefit.pampers.com/ro_RO/gallery_view.php?page=1&id=48&from=top si stergeti spatiul in // si activefit)
creola ti-ai rezolvat cu inscriptorul??
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea