Zodia GEMENILOR(15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

In ultima vreme ati muncit destul de mult si oboseala incepe sa se resimta. Incearca sa te gandesti un pic mai mult la sanatatea ta. Indiferent cat de obosit ai fi, pe seara va trebui sa te binedispui pentru a petrece o seara frumoasa in compania persoanei iubite.

Elflo, si eu tot pe 24 sunt nascuta!o sa sarbatorim in duet!bine ai venit la noi!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Vi se ofera noi sanse de a castiga bani, dar aveti tendinta de a cheltui oricat de mult castigati. Uitati de promisiuni.

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata si o saptamana frumoasa!

Aspectele financiare nu vor fi favorizate pe ziua de astazi. Cel mai bine ar fi sa-ti pastrezi banii la loc sigur. Accepta promisiunile numai in scris, altfel vei fi dezamagit.

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Horoscopul saptamanii

E in continuare o perioada a deciziilor majore pentru Gemeni: acum e momentul sa analizeze foarte serios daca sunt gata sa treaca la un job mai bun, daca sa aprofundeze sau sa intrerupa o relatie amoroasa, daca sa se mute sau sa inceapa un curs, o specializare, adica sa ia niste hotarari importante care vor avea consecinte pe termen lung.
Sfarsitul saptamanii va fi marcat de un eveniment unde vor fi invitati, si de o surpriza sentimentala placuta.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Horoscopul zilei

Sanatatea dv. scârtâie, ba chiar ati putea trezi în fata unei crize acute – o durere, o lovitura, alt eveniment neprevazut care arunca în aer toata linistea. Daca nu e vorba de o problema brusca de sanatate, atunci este o criza de natura emotionala: un soc, o veste proasta ce va dezarmeaza, sau o deceptie care va îneaca toate corabiile

Mergi la inceput

Miercuri, 25 aprilie 2007

Aceasta zi este favorabila intalnirilor si ofera posibilitatea rezolvarii cu succes a problemelor legale si oficiale pe care le-ai avut in ultima vreme. Vei fi convingator si foarte dinamic, desi, azi esti foarte nemultumit de poticnirile si incetineala cu care progreseaza proiectele tale.

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Nici un horoscop pe ziua de azi?
la fete si o zi buna.
Din pacate si eu pe fuga

Mergi la inceput

Horoscopul zilei

Starea psihica este la pamânt: va încearca temeri si fobii nebanuite, chiar si unele simptome nedorite prin organism. Totul e motiv de îngrijorare, dar nu cumva exagerati un pic gravitatea situatiei? Da, aveti probleme pe care nu stiti cum sa le gestionati, dar nu va lasati doborât cu una – cu doua. Aveti resurse suficiente pentru a le depasi cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Eu de azi sunt in vacanta!
Daca gasesc un calc unde ajung, va scriu!

Va pup pe toate in grup, dar pe rand!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Diplomatia cu care actionati indeparteaza orice fel de pierderi. Este de preferat insa sa nu mai faceti promisiuni.
Va doresc un weekend placut!Va pup!!!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput