Zodia GEMENILOR(15)
Raspunsuri - Pagina 8
Luna75 spune:
Tzuni,vacanta placuta,distractie placuta si oriunde in lume ai ajunge nu uita de noi
Iata si horoscopul zilei
Norocul vine de la prieteni sau chiar dv. jucati rol salvator īn rezolvarea problemelor unei persoane. Gasiti sfatul cel mai potrivit, ideea cea mai buna, solutia cea mai eficienta pentru a depasi un impas, cāstigānd astfel recunostinta prietenului dv. Vine o veste excelenta prin intermediul unui mijloc de comunicatie disponibil prin care aflati ca lucrurile au iesit mai bine decāt v-ati asteptat
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Horoscopul zilei de maine
Atmosfera este cam tensionata pe unde mergeti, dar aveti un talent aparte de a calma spiritele cu tonul dv. amabil si atitudinea destinsa. Trebuie doar sa va faceti ascultat de ceilalti fara ca acestia sa va critice non stop. Inclusiv īn cuplu se īncing dispute aprinse, dar daca dragostea e puternica, veti transforma o cearta īntr-un motiv de distractie. Certurile pot fi usor aplanate azi
doinabita spune:
O data cu o discutie avuta azi cu persoana iubita si suspiciunile tale vor fi alungate, iar relatia de comunicare dintre voi se va imbunatatii considerabil. Per ansamblu te preocupa o afacere pe care o gandesti cu un prieten.
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
Luna75 spune:
Horoscopul saptamanii
E in continuare o perioada a deciziilor majore pentru Gemeni: acum e momentul sa analizeze foarte serios daca sunt gata sa treaca la un job mai bun, daca sa aprofundeze sau sa intrerupa o relatie amoroasa, daca sa se mute sau sa inceapa un curs, o specializare, adica sa ia niste hotarari importante care vor avea consecinte pe termen lung.
Sfarsitul saptamanii va fi marcat de un eveniment unde vor fi invitati, si de o surpriza sentimentala placuta.
Luna75 spune:
Horoscopul zilei
Erati dezamagit de mersul unor actiuni, dar azi gasiti mult mai usor solutii viabile chiar si la cele mai complicate situatiei. Un prim pas ar fi gandirea pozitiva, sa alungati grijile si emotiile negre, pentru a vedea perspectivele luminoase in fata ochilor. Cat timp ramaneti blocat intr-o pasa neagra din punct de vede emotional, nu veti putea depasi impasul. Cineva este alaturi de dv. pentru a va stimula in directia cea buna.
doinabita spune:
O veste pe care o vei primi de la o persoana mai tanara te pune pe ganduri astazi. Se pare ca trebuie sa rezolvi o problema care are legatura cu familia pe care ai cam neglijat-o in ultimul timp si asta mai mult din egoismul tau.
Redati-mi viata!
Luna75 spune:
Doina,se pare ca am ramas doar noi doua la subiect.Sper totusi ca avem si cititori din umbra
doinabita spune:
Luna, fetele or fi la gratar, undeva cu zilele astea libere de la noi!

Redati-mi viata!
doinabita spune:
Nu ati reusit sa realizati nimic din ceea ce va doriti, insa nu v-a parasit optimismul si sperati sa deveniti mai econom.
Redati-mi viata!
Luna75 spune:
Iata si horoscopul pe ziua de maine
Vreti dovezi concrete ale iubirii celuilalt, nu mai doriti doar vorbe frumoase si promisiuni, ci fapte! Se poate sa existe si un oarecare interes material īn iubire, deci īl iubiti pe partener si pentru ca aveti ceva de cāstigat datorita lui: o situatie materiala, un statut īn societate. Aveti motive de māndrie gratie persoanei iubite si sunteti capabil, la rāndu-va, de orice daca va simtiti īn siguranta alaturi de el.