Zodia GEMENILOR(15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Luna, sa stii ca in ceea ce ma priveste, anul asta am avut parte in jurul meu de oameni imposibili. Enervanti, stresanti, agasanti, cicalitori, vesnic tristi si victime.... si inghit cat inghit, dar uneori mai si izbucnesc. Dupa, normal, imi pare rau. Pt ca nu-mi place sa fiu certata cu cineva si ma gandesc cati neuroni mi-am distrus aiurea, pt cineva care nu merita acest lucru.... Si, ca sa ma calmez, merg la un film. Sambata am fost la 3 - unul dupa altul! Concluzia o tragi singura...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
va doresc o zi frumoasa sa aveti toate

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

Da Tzuni, sarbatorim impreuna, numai ca eu un an in plus, dar zau ca fac fatza...
azi am avut o zi cam....fara nimic interesant
pupici la toate gemanutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Tzuni,trebuie sa iau si eu in considerare varianta cu vizionatul filmelor la nervi,mai ales ca am o lista lunga de filme care isi asteapta randul
Pe mine ma calmeaza stirile

Iata si horoscopul de azi

Semnele de dragoste, simpatie si prietenie sunt la cote maxime acum, descoperiti ca aveti multi prieteni si apare cu sansa de a va mari cercul de cunostinte datorita amabilitatii de care dati dovada. Sunteti o prezenta placuta în anturaj, de aceea multi va vor cauta, pentru ca le place felul dv. de a vorbi, de a relationa, de a glumi cu oricine. Aveti, de asemenea, o relatie excelenta cu parintii sau copiii.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

O calatorie in grup ti se va parea lucrul cel mai interesant. Nu-ti fie teama sa te raliezi la un club care te poate duce intr-o calatorie in tari indepartate si sa te puna in contact cu noi parteneri.

va pup pe toate!

_

Mergi la inceput

salutare tuturor
suna destul de bine horoscopul pe azi, nu?
va doresc o zi frumoasa tuturor

+8

Mergi la inceput

Cel mai bine ar fi sa te concentrezi asupra muncii pe care trebuie sa o faci. Incercarea de a ajunge la o intelegere cu persoana iubita va fi deprimanta. Pe de o parte nu vrei sa auzi plangerile lui sau ale ei dar nici nu vrei sa-te schimbi.

_

Mergi la inceput

va doresc o zi frumoasa tuturor si un wek placut

+9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Tzuni,ce bine ai grait!
Azi chiar nu am avut timp si stare sufleteasca pentru lamentarile sotului si nici disponibilitate sa las de la mine si sa ma schimb .

poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Horoscop de week-end

SAMBATA Visati la un scop maret în cariera, dar e cale lunga pâna veti ajunge acolo, un drum în care aveti nevoie ori de sustinere suspusa – sa-i zicem „pila” – ori de o recalificare, de un curs de specializare care sa va deschida perspectivele spre acel tel. Gânditi-va serios la o schimbare de directie profesionala, pentru ca doar asa ca veti vedea visul împlinit.
DUMINICA Cineva v-a ranit profund si acum asteptati scuze, ceea ce se poate întâmpla chiar azi. Întinde o mâna spre împacare, gata sa va ofere explicatii logice care sa alunge supararea sau îndoiala din sufletul dv. Depinde cât de deschis sunteti sa-i ascultati justificarile, pentru ca ele chiar sunt întemeiate. Nu v-a jignit din rautate, ci fara sa-si dea seama.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput