Oltenceleeee...adunareaaa...(22) !!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Si noi te salutam, Anne Ma! Povesteste-ne despre tine, observ ca esti , cum te simti etc...stii tu...detalii.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

fetele!

Camelia, sa stapaniti sanatosi Loganul! Pe aici au aparut foarte multe, deci e de bine! La cat sunt de pretentiosi frantujii...

Andreea, super ca ti-ai gasit ceva ce-ti place. O sa fie ok cu timpul pentru Darius! Intr-adevar sunt alte perspective la capitala. Mult succes si sa ne tii la curent.

Anne_Ma, valceanca de-a mea bun venit pe la noi! Spune-ne mai multe despre tine! Unde ai stat in Valcea? Sarcina usoara! Eu ma tin indeaproape de tine.

Fetele, eu ieri am fost la eco sa vad de ce ma durea burta asa... acum o saptamana. La astia mori cu zile ca-ti dau programare in 2-3 sapt... Pe scurt, s-a vazut decat un "ou" mic, e prea devreme sa se vada embrion... Am si o poza aici, daca vreti sa vedeti. Nu e cine stie ce... dar...

In rest la noi toate bune. Am castigat procesul pentru care se tot ducea sotul in Ro, deci suntem mai linistiti.

Cam astea...

Va pup, numai bine!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Fetelor, care mai sunteti pe-aici, intrati la adresa asta:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101425

Este un topic pt o mamica, o olteanca de-a noastra, al carei copil a murit de cancer si care are nevoie de incarajarile noastre.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Oltencelor ,va salut si eu ,va urmaresc nu de f.mult timp ,va gasesc interesante poate si pt. faptul ca sėnt din acele locuri ca si voi.Va salut pe toate si sper sa fiu alaturi de voi.Mihaela

Mergi la inceput

Bine ai venit, Mihaela! Din ce oras esti? Ai plecat de mult in Italia? Te asteptam la povesti!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Bertha ,cu aptoape 10 ani ėn urma aveam buletin de Craiova ,dupa aceea m-am hotarėt sa-l schimb ,locuiesc ėn centu nord ,ėntre Rimini si Ancona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Bine ati venit, Miha si Surry!

Bertha, anu' asta ce idee de tort imi mai dai? Ca va sarbatoriti saptamana asta, nu?

Lorena, ce faci, cum te simti?

Camelia, s-o stapaniti sanatosi si...curaj cu scoala de soferi, ca si eu tot dupa ce ne-am schimbat masina am facut-o

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Ana, sa stii ca sunt in pom cu tortul, pe motiv de prea multe oferte. Daca vrei, iti trimit pe mail poze cu ce m-a tentat pe mine.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

surry,Mihaela bun venit in gasca
camelia sa o stapaniti sanatosi..felicitari!!
zuzoooooooo te pupppp
lorenaaaaaaaaa felicitariiii sa ai o sarcina usoara!!
bun venit pi la noi Ana
va pupacesc pe toateee..am revenit..nu am avut net..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare oltencele mele dragi
Sunt la serviciu si zisei sa va scriu fuga-fuguta cateva randuri.
Fuseram ocupati cu calatoriile, scurte ce-I drept dar frumoase.
O sa postez e-mail-ul ce l-am trimis pe la prieteni cu impresiile din we trecut, iar cand oi avea timp o sa va spun si cum a fost we asta.
Azi imi plecara parintii. Asa ca sunt trista si fara chef de nimic. Am si o stare de nervozitate, ma mananca pielea (Ca face figuri). Copiii aseara nu s-ar mai fi culcat, Eva era plina de energie, iar Luca nu stia cu ce jucarie zgomotoasa sa se mai joace pe la vreo 11 noaptea.
Ai mei plecara la 5 dim si ajung pe 6 iunie in Buc. Deci is nauca de somn.
Am fost o rasfatata cu ei aici. Nu am miscat un degetel cat au fost parintii aici. Iar acum sa ma vedeti in ce priza voi intra. Deh, trebuie sa imi intru in mana.
Lorena, felicitari pentru Samburel. Iti doresc o sarcina cat mai usoara, iar Samburel sa stea acolo 9 luni in cap.
Bertha, felicitari pentru job. Esti tare. Te inteleg ca o sa iti fie tare greu fara Darius. Va sta cu sotul, cu bunicii? Uite eu nu fusei capabila sa il las pe Luca o luna in Ro. Ca ce ma fac eu fara el???
Camelia, felciitari pentru masinuta. Musai sa o uzi ca sa tina mult. Daaaaaaa?
Surri, Anne, Mihaela, bine venirati prin zona. Hai asteptam sa povestiti despre voi sa va cunoastem mai bine.
Fug la treaba.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput