Oltenceleeee...adunareaaa...(22) !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Rodica, eu acum m-am dezmeticit, da' stiu ca nu te superi. Deci, cu mare intarziere "La multi ani!", sa fii sanatoasa si fericita mereu, alaturi de toti cei dragi tie.

Surry, bine ai venit!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Dragele mele, sunt bucuroasa pt ca acum o ora m-am intors de la Buc, unde am reusit sa obtin un job super din toate punctele de vedere, mai putin al programului, care e cam lung. Totusi, ma simt fff trista cand ma gandesc la copilasul meu pe care trebuie sa-l las aici o perioada. Mi-e ff greu Pe 18 iunie incep.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Bertha!!Bravo!! In ce domeniu este job-ul?
Cat despre Darius..te cred..insa daca il vei lasa pt.o perioada scurta de timp..at.se merita..Cu siguranta va avea si el unele "mici" bucurii...nu?!
Pupici!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Zozela, postul este de ofiter de credite intr-o banca. Cat despre Darius, bineinteles ca va avea parte de bucurii, una fiind un acvariu pe care si-l doreste f mult "cu pestisori rosii si galbeni" si pe care i l-a promis Lau pt cand va veni si el la Buc.

Fetelor, pe unde mai sunteti, am ajuns sa vb singura!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns surry spune:

lorena si bertha, multumesc pt. primire! pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Felicitari,Andreea,stiu ce simti dar nu mai fi trista,vei vedea ca se vor rezolva toate pe parcurs...sa inteleg ca-l veti face si pe Darius bucurestean?
Am si eu un motiv de bucurie,aseara ne-am luat,in sfarsit,...am tras o tura prin oras,asa,pe ploaie ca e bine sa fie udata iar acum fac cinste,haideti,veniti la o cafea si un pahar !

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Camelia, felicitari, s-o stapaniti sanatosi! Ati ramas la Logan pana la urma sau ati cumparat altceva?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Multumim,Andreea!Da,"golan" ne-am luat ca atat a fost bugetu',are toate optiunile importante si asta-i tot ce conteaza,pt. noi chiar era o necesitate ca ne-am saturat sa-i imbogatim pe taximetristi!
Surry,bine ai venit in "gasca" noastra,poate ne spui mai multe despre tine,ceva poze...prin ce zona locuiesti?
Va pe toate!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Camelia, eu cred ca-i masina buna, am auzit f multe pers. laudand-o. Exista si carcotasi, da' eu cred ca o masina noua e mai buna, mai ales daca nu te pricepi sa umbli la ea. Si eu sunt dintre cei care mi-as lua Logan.
Inca o data, s-o stapaniti sanatosi si la cat mai multe plimbari!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Fetele, va saluta o olteanca nascuta in Rimnicu Vilcea si crescuta acolo pana la 14 ani!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
12+

Mergi la inceput