A MURIT TATA!
Raspunsuri - Pagina 2
danielac spune:
Livia, sincere condoleante!
te cred ca esti atat de socata, de bulversata, pentru ca era atat de tanar... dar mai ales pentru ca era TATAL TAU!
probabil ca va veni si vremea in care vei putea plange, sa mai elimini durerea sufleteasca dar acum esti inca in stare de soc, nu iti vine sa crezi ca e adevarat...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
Cristina_C spune:
Condoleante, Livia! Sa-l odihneasca Dumnezeu in pace pe tatal tau!
Gandeste-te la 2 lucruri: ca suferinta lui a luat sfarsit si ca te-a avut langa el pana in ultima clipa.
E nespus de greu sa-ti pierzi un parinte.
Elle_seb spune:
Livia, stiu foarte bine prin ce treci, si eu l-am pierdut pe tata cu 8 ani in urma, cand avea doar 42 de ani si nu-mi vine sa cred ca a trecut atata vreme, imi amintesc totul ca ieri...
Eu nu m-am impacat nici acum cu gandul ca nu mai e. Am crezut ca durerea se va mai estompa, insa nu este asa. Cunosc suferinta ta si permite-mi sa spun ca el te vegheaza de acolo de unde este, eu simt asta mereu, in toate momentele cruciale ale vietii mele.
Capul sus, el te vegheaza si-ti va arata asta!
Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
Black_Forest spune:
Condoleante Livia!
Stiu ca e greu prin ceea ce treci acum, si mai ales ca la 53 de ani era tinar si nimeni nu il poate inlocui in viata ta.
Scuze ca intreb dar ce suferinta avea, ca nu inteleg cum era singele improscat peste tot.
L-am auzit pe Billy Graham zicind ca oanameii il blamaeaza pe Dzeu cind le moare cine le este drag dar sa ne gindim ca Dzeu il ajuta pe cel drag cind sufera mult prea mult deci poate suporta.
In tot cazul Livia, nu esti singura, eu sint alaturi de tine!
"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."
Alina spune:
Sincere condoleante!D-zeu sa-l odihneasca in pace pe tatal tau!
Livia,
Te-am cunoscut si stiu ca esti o femeie puternica,sunt sigura ca vei gasi calea spre liniste sufleteasca.
Cu drag,
Alina
Elenalove27 spune:
Draga Livia,
Sincere Condoleante!
Te inteleg prin ce treci si vreau sa iti spun sa fi tare.
Mama mea la numai 51 de a ni murit in decembrie pe 10/2006(de ziua baietului meu) si numai la 1 sapt dupa ce am nascut...a murit cu gandul la mine...
nici acum nu mi-am revenit si nu stiu daca o sa imi pot reveni ...moartea mamicutei mele ma lasa socata!...nu m-am putut duce in romania sa o vad pe ultimul drum ...dar ama vut surorile cele mici acolo....
deci te rog sa fi tare si inca o data Sincere Condoleante
edit: am vrut sa iti spun ca nici eu nu am plans la inceput, parca nu puteam sa cred...nu aveam lacrimi...iar dupa cateva zile am inceput sa plang sa ma descarc de durere...
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
kristinutza spune:
Condoleante!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
andacos spune:
Draga Livia,condoleantze!
Imi dau seama prin ce treci,si la mine a fost la fel dar cu mama,nici ea nu implinise 53 de ani si tot la fel de repede!
Eu desi am plins mult si mult timp,dupa aceea,sa stii ca abia acum dupa aproape 10 ani m-am impacat cu gindul!
Am fost foarte suparata pe mama ca ne-a parasit(desi sunt sigura ca nu a vrut)si mi-a luat foarte mult timp sa aceept situatzia!
Multa putere itzi doresc si sper ca la tine sa nu dureze atit!
Dana
danyelana spune:
Sincere condoleante.
Dumnezeu sa il odihneasca in pace.
Daniela
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire