A MURIT TATA!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Sincere condoleante.
Dumnezeu sa il odihneasca in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

ce a avut tata...
cand a fost mai tanar a avut un accident cu motocicleta,a ajuns in spital unde iau facut perfuzii cu sange(sange infectat cu virus hepatic tip b),a facut hepatita cronica in scurt timp care a evoluat spre ciroza,a facut la urma complicatii(hipertensiune arteriala si diabet insulino-dependent),a cazut in coma si a primit iar sange(de data asta infectat cu virus tip c).in decurs de 21 de ani a avut caderi din astea dar de fiecare data si-a revenit...acum ma asteptam sa fie la fel,dar nu a fost asa...Sangele care il pierdea era de la varicele esofagiene si din stomac care i s-au dezvoltat in urma cirozei.Dupa acesti 21 de ani a facut cancer la ficat cu metastaza la cap.tumora de la cap a fost extirpata cu succes medicii fiind convinsi ca este singura din corp dar nu a fost asa...mai avea una la ficat(foarte mare care era ascunsa cumva)de nu se vedea la echo.
acea tumoare din ficat a apasat pe vena cava iar aceasta era deja super dilatata si s-a spart...nu a mai putut fi salvat din cauza ca acea tumora presa continuu acolo...de aici sangele care tot curgea ca dintr-un vulcan...

scuze pt.termenii nemedicali dar am vrut sa fie pe intelesul tuturor!

fetele sunteti niste minuni...nici nu stiti ce bine imi fac incurajarile voastre...am plans in sfarsit!si nu ma pot oprii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Livia draga, imi pare tare rau, sincere condoleante !
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe tatal tau.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirachi spune:

SINCERE CONDOLEANTE! si DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE!
mie mi-a murit un unchi la care am tinut ca si la parintii mei...eram plecata intr-o tara straina la munca si am primit acolo un telefon de la parintii mei ca se inbolnavise;am plans mult am fost si la biserica si m-am rugat pt.el iar dupa o saptamana am reusit sa iau legatura cu ai mei si mi-au spus ca au fost la doctor si ca facea tratament...asta era in septembrie,iar in noiembrie venisem special in tara ca sa ma duc sa il vad...dar ai mei tocmai ii facusera parastasul de 40 zile.
a fost un soc mare pt.mine sa aflu ca nu mai este si m-a durut faptul ca nu apucasem sa imi iau ramas bun de la el si faptul ca ai mei ma mintisera(din grija pt.mine-imi foarte greu acolo unde munceau si au vrut sa ma protejeze)...nu am putut plange atunci desi durerea era foarte mare...m-am intors apoi inapoi la munca,iar seara inainte de culcare ma rugam la DUMNEZEU sa imi dea posibilitatea sa imi pot lua ramas bun de la el...si intr-o noapte l-am visat,ne-am imbratisat atunci in vis si ne-am luat ramas bun...apoi in acea dimineata am plans cat nu am plans intr-o viata intreaga...ma eliberasem de durerea pe care o simteam in piept si am stiut atunci ca imi luasem si ramas bun de la el...
durerea e mare si din cauza socului nu poti plange acum dar cand sufletul tau va fi pregatit pt.eliberare,lacrimile vor rupe zagazul...
inca o data condoleante

Mamica de alexuta mica

UITAREA ESTE ULTIMUL LEAC PENTRU LUCRURILE PE CARE LE-AI PIERDUT

NU LASA SOTIA SINGURA LA NECAZURI,CA NU INTOTDEAUNA O GASESTI SINGURA SI LA BUCURII

NEPASAREA ESTE CEL MAI MARE HANDICAP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

Sincere condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Sincere condoleante !
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca!
Draga Livia sincere condoleante si sa stii ca nimeni nu iti va lua si amintirile frumoase petrecute alaturi de el. Pastreaza-le in suflet si ele te vor alina.
A suferit mult si sunt sigura ca nu ar fi vrut sa va vada si pe voi tristi.

Multa forta sa terci peste aceste momente grele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Sincere condoleante!
Stiu ca e greu sa suferi o asemenea pierdere. Dumnezeu sa te aiba in paza si sa Il odihneasca in pace pe tatal tau.

rolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Drage Livia, sincere condoleante, Dumnezeu sa-l aiba in paza pe tatal tau si sa-i odihneasca sufletul, si tie sa-ti dea putere sa plangi, pt. a-ti curata sufletul de durere, si sa treci peste aceasta grea incercare.

Cu multa compasiune

Corinna

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Livia, ma alatur si eu fetelor, sincere condoleante! Imi pare rau pentru tatal tau. Stiu ca durerea e mare acum, dar in timp va fi mai bine, o sa-ti fie mereu dor de el, asta nu dispare niciodata, insa durerea cea mare va trece, curaj!

Roxana

Mergi la inceput