tigaie inox
Am luat acum vreo 3-4 luni o tigaie de inox din Metro.Am zis ca dau un ban mai mult(1 mil) dar macar sa fie o tigaie buna si care sa nu faca probleme.Da de unde ,ca lipeste de o ia naiba Imi vine s-o arunc pe geam Ce altceva as putea sa-mi iau?Am inteles ca astea de teflon nu-s tocmai indicate pt ca totusi contine nush ce substanta toxica!
Dana
Raspunsuri
Idaira spune:
E adevarat ce spui cu subtantele toxice...dar in alta ordine de idei,conteaza mult marca tigaii care uneori e direct proportionala cu calitatea.Eu le am de la Tefal,si de nici una nu se lipeste.
codruta_grg spune:
La Tefal au si de inox?
Idaira, nici cea pentru gratare?
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
codruta_grg spune:
aaaa si noxele apar doar daca est ciobit sau zgariat teflonul (asa am citit )
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Ma pregatesc sa imi iau o tigaie de gratare, ca cea pe care o am se si lipeste si mai merge si jos materialul (care cica e teflon) cand o spal. Si se fac bine gratarele?
asa crestem noi
cristina22 spune:
codruta-eu o am pe aceea de gratare de vreo 2 ani si sunt fffff multumita, ies foarte bine gratarele, nu se prind de tigaie si se fac repede (pregatesc inclusiv pulpe dezosate la gratar si se patrund bine). Am luat-o din metro, habar nu am ce marca, italieneasca, cu coada mobila din lemn.
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
codruta_grg spune:
Din aia am si eu, cu coada mobila din lemn, doar ca striurile alea de pe tigaie sunt deja "stricate", e dusa de pe ele vopseaua. Credeam ca aveti de la Tefal si imi spuneti cum se prezinta
asa crestem noi
Rufus spune:
quote:
Initial creeata de lunna27
Am luat acum vreo 3-4 luni o tigaie de inox din Metro.Am zis ca dau un ban mai mult(1 mil) dar macar sa fie o tigaie buna si care sa nu faca probleme.
Adica tu crezi ca 1 mil. e un pret mare? Sa vezi cat e o tigaie la Zepter!
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Edessa spune:
....Oare o sa s-o patesc ireparabil daca mi s-a zgariat un pic tigaia de teflon??Pe bune, e asa de toxic??