tigaie inox

tigaie inox | Autor: lunna27

Link direct la acest mesaj

Am luat acum vreo 3-4 luni o tigaie de inox din Metro.Am zis ca dau un ban mai mult(1 mil) dar macar sa fie o tigaie buna si care sa nu faca probleme.Da de unde ,ca lipeste de o ia naiba Imi vine s-o arunc pe geam Ce altceva as putea sa-mi iau?Am inteles ca astea de teflon nu-s tocmai indicate pt ca totusi contine nush ce substanta toxica!

Dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

E adevarat ce spui cu subtantele toxice...dar in alta ordine de idei,conteaza mult marca tigaii care uneori e direct proportionala cu calitatea.Eu le am de la Tefal,si de nici una nu se lipeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La Tefal au si de inox?
Idaira, nici cea pentru gratare?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

aaaa si noxele apar doar daca est ciobit sau zgariat teflonul (asa am citit )

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Da ,Codruta,a mea are exteriorul din inox si interiorul din teflon.

Mergi la inceput

Ma pregatesc sa imi iau o tigaie de gratare, ca cea pe care o am se si lipeste si mai merge si jos materialul (care cica e teflon) cand o spal. Si se fac bine gratarele?

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Nu mai stiu ce marca e,oricum la banii astia ma asteptam sa fie super ok,dar....

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

codruta-eu o am pe aceea de gratare de vreo 2 ani si sunt fffff multumita, ies foarte bine gratarele, nu se prind de tigaie si se fac repede (pregatesc inclusiv pulpe dezosate la gratar si se patrund bine). Am luat-o din metro, habar nu am ce marca, italieneasca, cu coada mobila din lemn.

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Din aia am si eu, cu coada mobila din lemn, doar ca striurile alea de pe tigaie sunt deja "stricate", e dusa de pe ele vopseaua. Credeam ca aveti de la Tefal si imi spuneti cum se prezinta

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Initial creeata de lunna27

Am luat acum vreo 3-4 luni o tigaie de inox din Metro.Am zis ca dau un ban mai mult(1 mil) dar macar sa fie o tigaie buna si care sa nu faca probleme.

Adica tu crezi ca 1 mil. e un pret mare? Sa vezi cat e o tigaie la Zepter!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

....Oare o sa s-o patesc ireparabil daca mi s-a zgariat un pic tigaia de teflon??Pe bune, e asa de toxic??

Mergi la inceput