tigaie inox

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

Cam toate cred ca avem tigai de teflon care s-au mai zgariat si inca mai traim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

quote:
Originally posted by Rufus

quote:
Initial creeata de lunna27

Am luat acum vreo 3-4 luni o tigaie de inox din Metro.Am zis ca dau un ban mai mult(1 mil) dar macar sa fie o tigaie buna si care sa nu faca probleme.



Adica tu crezi ca 1 mil. e un pret mare? Sa vezi cat e o tigaie la Zepter!


poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde



Pai soacra-mea are una de teflon pe care a dat vreo 400 de mii,deci nu e de nici o firma cine stie ce,si nici macar nu lipeste.Si pt altii 1 mil poate parea mult pt o simpla tigaieCine isi permite poate da si 20 de mil pe una de firma

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Dana, eu zic ca tot teflonul e sfant, mai ales cel de la Tefal sau Rondline. Eu nu folosesc setul de inox fiindca oricum cred ca e mai toxic decat teflonul!
Acum m-am reintors la ceaunul de tuci ca sa fac o fripturica rumenita bine! Dar fac destul de rar fiindca incerc sa elimin prajelile din motive de santate!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:
Originally posted by mira_m

Dana, eu zic ca tot teflonul e sfant, mai ales cel de la Tefal sau Rondline. Eu nu folosesc setul de inox fiindca oricum cred ca e mai toxic decat teflonul!
Acum m-am reintors la ceaunul de tuci ca sa fac o fripturica rumenita bine! Dar fac destul de rar fiindca incerc sa elimin prajelile din motive de santate!



Dimpotriva, inoxul este material netoxic, tocmai datorita compozitiei, otelul inox este rezistent la temperaturi extreme, de aceea e folosit asa de intens pe plan industrial..Teflonul este nociv, deoarece la o anumita temperatura de dezvolta compusi toxici, emailul este nociv, deoarece vasul, odata ciobit, dezvolta rugina, bucatele din email se desprind si le cauti prin mincare..De ce credeti ca restaurantele au vasele de gatit din inox? Tocmai pt. ca sint cele mai potrivite.
Vasele din inox de care s-a lipit mincarea se curata f. usor daca pui putina apa si le lasi la inmuiat sau le freci cu putin praf de curatat (eu folosesc Ajax fara probleme). Aici am numai vase de inox pt. gatit, nici n-as mai putea sa gatesc in emailate, asa de bine ma impac cu ele iar o data la 2-3 ani le scot minerele, ca sint de teflon, si le fierb in soda caustica pt. citeva minute, ies absolut stralucitoare, zici ca sint noi-noute. Sint tare multumita de vasele de inox, numai maica-mea nu vrea sa renunte la cele emailate si pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Da, Dodo, dar inoxul din magazinele noastre! Chiar si cel care costa mult, nu cred ca e chiar asa de calitate.
Acum nu sunt specialist, mi-am spus doar parerea, care, desigur, poate fi combatuta.

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

lunna27, am si eu ac probl cu tigaia de inox dar.....ieri i-am descoperit utilitatea facuind in ea varza calita;am pus putin ulei in care am calit ceapa pina a devenit sticloasa, am adaugat varza tocata si am inceput sa amestec;nu s-a prins si a fost foarte gustoasa, am banuit ca varza avind apa a impiedicat prinderea plus faptul ca amestecam des; ia sa incerci sa faci si tu varza calita in ea ,

M.

Mergi la inceput