cand adolescentul o ia razna!
Raspunsuri - Pagina 8

ariel_7000 spune:
anais, asta intentioneaza sa faca, cat de curand.
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

SSerafiotti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissParker Cine stie ce polite vechi incearca fata sa-i plateasca mamei si a descoperit ca metoda care duce la autodistrugere e din pacate cea mai efectiva. [/h6] |
Din pacate, unii din noi chiar nu ne putem impaca cu ideea ca exista si oameni rai, indiferent de varsta lor.
RAI.
Sau ca oamenii pot deveni rai pur si simplu, fara ca vreun calau sa ii impinga directia raului, cu atat mai putin 'calaii apriori' care au devenit parintii in mitologia puericulturii contemporane.
Basmul asta cu toti copiii sunt la fel, serafici si fara greseala proprie pana la 18 ani e toxic.
Uite o ingerasa aici, vreti careva s-o luati acasa? La 15 anisori a torturat pana la moarte o batrana care ii era prietena (aceasta o invitase in casa sa bea un ceai): a hacuit-o cu cutitul (inceeet, sa sufere), dupa care a pus-o intr-un sac de plastic peste care a aruncat cu ura amintiri de familie gasite prin casa (poza de cand era bebelus a baiatului doamnei, etc. etc.). Impreuna cu alta mucoasa de varsta ei, razand isteric, a plimbat tomberonul cu biata doamna schingiuita pana la moarte prin tot orasul, ca pe un carucior. A aruncat tomberonul intr-un canal si s-a intors sa locuiasca in casa batranei, unde a invitat copii cateva zile, dand petreceri si cumparandu-si dulciuri din pensia victimei pana cand s-au sesizat vecinii (si politia). http://www.dailymail.co.uk/news/article-1166699/Brutal-killer-jail-11-years-gets-pregnant-day-release-prison.html
Cam ce insiruire de planete si aliniere de constelatii trebuie sa se produca pentru a gasi justificarea acestei fapte la un copil sanatos mintal? Sau poate si batranei i se plateau 'niste polite mai vechi'? Cam care, de pilda?

SSerafiotti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui flaviutza
sunt de-a dreptul socata...nu-mi gasesc cuvintele.. ALEXIA,02.mai.2004 http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/ |
Eu credeam ca esti 'de-a dreptul socata' la gandul ca unei mame bolnave de cancer, care in ciuda bolii ce ameninta cu suprimarea insasi fiinta ei pune banut peste banut sa-si trimita in vacanta in Franta o fata ultra-violenta, c***a si diabolica, i se ureaza in fata sa crape mai repede.
Si ca 'nu-ti gasesti cuvintele' pentru comportamentul fetei, care pana una-alta isi snopeste parintii (inclusiv parintele grav bolnav) in bataie si isi ameninta mama ca ii taie gatul in somn.
Dar se pare ca nu! Acestea sunt atitudini de inteles. Indignarea altora in fata lor nu este.
Halal!

SSerafiotti spune:
citat din mesajul lui flaviutza Doamne Mihaela...pe bune...m-am uitat la detalii, ma asteptam ori la o pustoaica de 17 ani ori la o zgripturoaica...totusi, o doamna decenta ,30 ani, casatorita... tot nu-mi vin cuvinte..asa vorbesti si in viata reala?? cu cat patos,frate...le scoti ca pe banda rulanta. idiot,nemernica...fatuca proasta,etc. (nu ma mai leg de greselile gramaticale) ALEXIA,02.mai.2004 http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/ |
Nu, Flaviutza, o fiica de 16 ani care aplica batai usturatoare parintilor, care isi tortureaza psihic si emotional mama bolnava de cancer, blestemand-o sa crape cat mai curand si amenintand-o ca ii taie gatul in somn ca la porci NU poate fi numita idioata, nemernica si/sau fatuca proasta.
De fapt, este highly intelligent, proper and wise.
Hai sa fim seriosi!!!
Pe cand faci o fata ca ea?!
Ma deranjeaza violenta cu care li se pune pumnul in gura celor care aleg sa nu o dea etern pe langa piersic si care gasesc cuvinte pentru fapta si faptas.
Refuzul de a cataloga faptasul dupa fapta este una din sursele confuziei perene si a deresponsabilizarii progresive a generatiilor fragede.
Ei stiu ca pot face orice, pentru ca nu pot fi numiti nicicum.
Daca faci sex cu toata scoala nu mai esti c***a, daca raspunzi impertinent vecinului nu mai esti rau crescut, daca ameninti cu crima nu mai esti nemernica. Unde ar fi trebuit sa se ajunga ca aceasta fiinta sa poata fi numita 'nemernica' in mod legitim, in acceptiunea voastra? SA II CHIAR TAIE GATUL MA-SII CU CUTITUL IN SOMN?
Oh please.

SSerafiotti spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denizel
Mai Xio, nu te supara ca iti spun, da' tinzi uneori sa atingi neste extreme... Degeaba compari pe fata asta cu tine si pe mama ei, cu mama ta. Tu esti tu, ea e ea. Si mama ta nu e mama ei, da? Nu spun ca i-as ridica statuie pentru cum se poarta cu biata maica-sa, da' mai imblanzeste-te si tu putin: fata asta e un om, nu o carpa pe care s-o "arunci" si s-o tii ca la inchisoare. Of, of! Asa ai face oare cu cc copilul tau??? Nu spune da, ca iti zic urgent: n-ai cupil, deci n-ai de unde sa stii ![]()
Pariem ca nu? ![]() ![]() Edit 2: daca io as fi adolescenta si un adult ar avea o astfel de atitudine fata de mine, as face urat, da' urat de tot ![]() " Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel. |
Supertare se devine aici din acuzat acuzator! Mama ce prinde stalinismul...
Victima nu mai este mama snopita in bataie, care in ciuda urarilor de a crapa de cancer (nefiind un detaliu augural- chiar are cancer!) aduna banul in batista pentru sejurul la Paris al Domnisoarei Cutit-In-Somn, ci d-ra insasi!
Si eu as face urat de tot la o 'astfel de atitudine'...cum sa-mi propuna mie sa folosesc prezervative la 16 ani si sa ma trimita in Franta cand eu vreau la mare! Ei dracia dracului! Poate as face atat de urat ca as vrea sa o injunghii in somn, si ar fi ok, nu? Pentru ca eu nu sunt o carpa...sunt om si nu merit sa ma tii la inchisoare, nu conteaza pe cine apuc sa omor! Bleah!

SSerafiotti spune:
citat din mesajul lui flaviutza am si eu o situatiune dintr-asta. pe scurt. ea, 19 ani, fost copil model, premiant,tinut in puf (material).aveau si cu ce parintii(material). insa nu a fost lasata sa experimenteze. deloc. fara prieteni, fara viata sociala la 15 ani (ca paranteza io la 15 aveam prieten de 26 ) .copilul care invata si e cuminte. |
Flaviutza, te va lua poate prin surprindere, dar a avea prieten de 26 de ani la 15 ani (in sensul de a avea o relatie romantica) este exceptia nedorita, si deloc norma, si nici un parinte nu este obligat sa isi lase copilul 'sa experimenteze' astfel, ba chiar, daca nu este hotarat sa descinda in irational, este chemat sa intervina prompt.
O relatie a unui barbat de 26 de ani cu o fetita de 15 poarta un nume. In codul penal.

SSerafiotti spune:
citat din mesajul lui denizel Ariel, mie mi-a sarit ceva in ochi: de ce mama fetei a amenintat ca daca nu-si scoate cercelul din limba, nu o mai lasa in Franta? Si ce daca are cercel in limba? Nu stiu, mi-e teama sa nu gresesc, mi-e tare mila de mama, dar daca ea a fost mereu asa, mai 'constrangatoare' si acum fata s-a rasculat pur si simplu? " Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel. |
Uimitor pentru tine, unii parinti considera ca mutilarile pe care si le produc voit copiii de 16 ani (e.g. gaurirea limbii, lasata de natura negaurita pentru anumite motive absconse pentru unii, dar pe care un medic le poate lesne explica) sunt periculoase, barbare si de prost-gust si merita pedepsite.

Androix spune:
Cata munca, Serafioti! Subiectul evechi de doi ani dar chiar si asa poate intra Ariel sa ne povesteasca ce mai fac cele doua.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia

SSerafiotti spune:
citat din mesajul lui Androix Cata munca, Serafioti! ![]() |
Adevarat, Androix, subiectul e foarte vechi, dar pedocratia sentimentalista e in floare si hacuieste nestingherita.
Nu imi convine cand cad victime oameni jos palaria precum mama bolnava (mama foarte buna!) a acestei fete ingrozitoare.

mariamunteanu spune:
Copiii sunt oglinda parintilor. Cine stie cum au fost cei 16 ani din viata acestei adolescente ? Ceva a fost in mod continuu gresit in atitudinea ambilor parinti si in relatia dintre parinti si fiica.
Maria