Informatii utile Braila/ Galati

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Hristos a Inviat galatencelor, dar ce-i cu voi de sunteti asa tacute....rox e la munte, dar restul?
sa va intreb si eu ceva, s-a mai lovit careva de urmatoarea prob:
in ultimele luni am avut un ciclu regulat de 29 zile, luna asta trebuia sa-mi vina pe 6-7 aprilie, din pacate sau din fericire nu mi-a venit, am facut 2 teste de sarcina si ambele sunt negative (unul e facut ieri dimineata).....voi ce spuneti?...sa sper sau sa-mi fac probleme ca m-am dereglat(la cap cu siguranta m-am....)
eu am zis ca daca nu vine pana la sf. sapt. am sa merg sa fac o echo cu sonda
pupici

http://tt.lilypie.com/RkkSp3.png

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbog98 spune:

Ela, si eu sunt in aceeasi situatie....trebuia sa imi vina joi, pe 6 aprilie, si pt ca de 3 luni imi vine regulat la 28 de zile am luat-o ca pe o intarziere cel putin suspicioasa....in consecinta azi dimineata am facut test si a iesit negativ, ca de fiecare data....nu ma doare burta dar nici nu sper la vreo minune pt ca as sfarsi prin. Tu ai simptome de ciclu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Eu am avut o intarziere luna trecuta. Trebuia sa vine pe 19 martie si a venit pe 26 martie (7 zile). Eu am pus-o pe seama schimbarii anotimpului care are si efecte asupra organismului nostru. I-am spus dr de fam si mi-a spus ca acest tip de intarzieri sunt un semn bun, ca "se pregateste terenul" si ca luna viitoare s-ar putea sa nu mai vina deloc. Cine stie...
Sau poate chiar o fi un samburel.

In ce priveste IA-urile in Galati si eu am auzit ca au inceput sa se faca. Stie cineva mai multe? (am auzit ceva de Botezatu?! sau n-am auzit bine.
Oricum e o veste buna ca si in Galati sunt reusite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzana_29 spune:

Buna tuturor celor din Galati si Braila. Eu merg la dr. Caraman Liliana, si sunt multumita. Voi, ce parere aveti?

Mergi la inceput

eh, chiar nu mai inteleg nimic cu dereglarile astea, dar acum imi dau si eu cu parerea si cred ca e posibil sa fie din cauza anotimpului...insa nu am sa stau cu mana in san si sa astept sa vad daca vine sau nu si luna viitoare, asa ca acum o ora am vrb cu asistenta dr. calin alina si ma programat ptr. marti dimineata la spital la histerosalpingografie asta ar fi prin z6, iar din z9 daca e ok am sa ma apuc si de monitorizare....si pana la urma tre. sa vina si coca mama ei:)
sanatate multa si sa fugim la odisee

http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuchi spune:

Hristos a inviat!
Vineri am fost la prima zi de monitorizare in Bucuresti la cab dr.T. Totul a fost foarte bine in afara ratacirilor noastre cu masina prin tot Bucurestiul, desi era atat de simplu (am vazut la intoarcere). Dr. s-a minunat cand a auzit de stimularea mea facuta in Galati fara nici o monitorizare, mi-a dat sa repet spermograma sotului, da a tinut sa mentioneze ca in Bucuresti la dr.Matei si m-a chemat duminica pentru a doua zi de monitorizare in spital.
Acum nu pot decat sa sper ca va fi bine si ca dr.T va fi cel care-mi va da raspunsuri la toate intrebarile mele si imi va rezolva problemele.
toate fetele.

Mergi la inceput

nuchi,ma bucur ca a fost bine la Buc. sper ca de data asta sa-ti gasesti toate raspunsurile si cat de curand sa ne anunti ca esti insarcinata.......mult mult succes

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Elaa ai fost la dr. Calin Alina. Ce parere ti-a facut? As vrea si eu sa merg la ea.

hai, bebe, vino la noi... - august 2005
vio

Mergi la inceput

iuca, inca nu am ajuns, ci am sunat la cab. sa intreb de HSG si am gasit o asistenta f amabila care mi-a spus sa merg maine dimineata direct la spital sa-mi faca HSG si vrb ea cu dr., asa ca maine dimineata la 8:30 ma prezint la spital ptr. hsg sper sa fie bine pana la urma

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Elaa la maternitate sau la judetean? Multa bafta maine, abia astept sa te intorci sa ne povestesti cum a a fost.

hai, bebe, vino la noi... - august 2005
vio

Mergi la inceput