Informatii utile Braila/ Galati

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Machus nu stiu cat costa, imi pare rau, cel mai bine cred ca ar fi sa te duci acolo sa te interesezi.
Multa bafta iti doresc.

http://tt.lilypie.com/o7kBp3.png

bio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

eu luna asta am facut teste de ovulatie si am tras concluzia ca nu am ovulat, ptr. ca a 2-a liniuta a iesit de un roz pal si pe prospect scria clar ca tre sa iasa cel putin la fel de rosie ca prima....si am facut vreo 6 teste....asa ca luna viitoare am sa merg la monitorizare prin echo. si stau in dubii daca sa merg la Dr.Mereuta de la Gynecocenter si profeseaza si la sp. Militar, sau la dr. Alina Calin care are cab. particular si profeseaza si la maternitate, la altii nu risc...si daca nu sunt multumita aici, prin mai ma duc spre Bucuresti.

http://tt.lilypie.com/RkkSp3.png

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuchi spune:

Eu am CM regulat si mereu in ziua 12 si 13 testul de ovulatie e pozitiv(a doua liniuta apare mai intensa decat prima), prima zi ar trebui sa fie pe 4 si la Bucuresti la dr.T cand am vrut sa-mi fac programare pentru monitorizare mi-au zis sa sun in prima zi si o sa ma programeze atunci.Dupa calculul nostru undeva pe 13 aprilie plecam.Daca mai vrea cineva sa mearga cu noi....,la mine e prima data.Cand ma intorc va dau eu pretul monitorizarilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

ok..nuki...saru'mana...
te asteptam inapoi cu noutati!
pupici si bafta!

Mami si tati te asteapta!

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbog98 spune:

rox dox, eu am facut monitorizare la Romar la Ciobotaru insa pretul era acelasi ca pentru orice eco transvaginala, respectiv, 450.000. achitati la fiecare eco. Am auzit ca pe la Bucuresti se practica un pret special pt monitorizare, cam 1 mil. 3 ecografii/luna, insa la noi la Galati nu s\a auzit de asa ceva.

Mergi la inceput

saru'mana cris.
vreau sa ma interesez si la calin alina cat ia pe monitorizare.
dar parca as vrea intai sa fac un hsg luna viitoare si daca nu se prinde nimic dupa, poate atunci sa ma bag si la monitorizare.
pupici!

Nunta noastra!

Mergi la inceput

auzi cris,...dar tu cate eco ai facut de-a lungul monitorizarii?

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Rox, eu am facut monitorizare in ziua 10 si in ziua 13 cand am facut si pregnylul. Tocmai am aflat ca doctorita Calin ar face inseminari...am o cunostinta care are o colega de servici ce a facut inseminare acu 2 luni si acum e graviduta...am sa ma interesez mai in detaliu dupa ce fac HSG. Totusi mi se pare greu de crezut ca se fac inseminari in Galati.... Stii unde are cabinet dr. Calin?

Mergi la inceput

are in spate la Spicu..intri pe langa magazinul ala unde se vindeau blanuri odata..nu mai stiu cum se cheama...e si un studio foto acolo...intri pe acolo..si cabinetul e in spate undeva in dreapta..
adresa exacta este:

str albatrosului, Bl N4 ap 20
program L-V 16-20; S 9-12
tel: 494 656; 0723 005 783

vezi ca scrie undeva pe bloc ...se gaseste usor.
si eu am auzit ca face inseminare...dar nu stiu prea multe despre asta
sa dea doamne sa ramanem normal, sa nu ajungem la asta.
pupici!

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Rox, multumesc pt adresa. Si eu mai sper inca in minuni, insa dupa aproape doi ani decand ma chinui am ajuns sa am momente si momente...ori sunt indiferenta, ori sunt foarte afectata, ori zic ca poate nu e inca momentul si ca Dumnezeu stie cand trebuie sa imi vina si mie randul sa fiu mama si multe alte stari pe care le incerc zilnic...........Insa ce imi doresc cel mai mult este sa gasesc puterea, si eu si sotul meu, de a accepta voia lui Dumnezeu........

In rest unpentru toate fetele din Galati

Mergi la inceput