Informatii utile Braila/ Galati
Raspunsuri - Pagina 6
elaa spune:
la maternitate, nu stiu sa se faca si la judetean.......si am inteles ca la maternitate au un aparat nou care nu ar radia asa tare....sper sa vin cu cele mai bune vesti
http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela
iuca spune:
Elaa sa dea DD sa te intorci cu vesti fff bune. Multumesc mult pt informatii 
hai, bebe, vino la noi... - august 2005
vio
rox_dox spune:
hristos a inviat fetele!
eu am fost 5 zile la munte si acum incerc sa ma reacomodez cu serviciul ..cu casa...tare greu..
a fost asa frumos acolo...si am reusit sa ne rupem de realitatea de aici.
recomand tuturor cate o iesire de asta la un anumit interval.
astept vesti de la voi!
va pup!
Mami si tati te asteapta!
Nunta noastra!
nikunikalai spune:
salutare fetelor!!
bine ati revenit!!
asteptam vesti despre inseminarile de la galati...
noi... am repetat spermograma si ne-a iesit foarte prost...motilitate doar 45%, ph 8.5...
vrem sa mergem la un urolog in galati, dar nu stim la care!!
ne ajutati si pe noi cu un sfat??
rox_dox spune:
nu stiu ce sa zic de urolog...nu cunosc
dar mai intra pe la naturiste...am citit pe acolo cazuri rezolvate cu succes pe cale naturista .
pupici!
Mami si tati te asteapta!
Nunta noastra!
IULIABRAILA spune:
salutare fetele !
am tot citit ce ati scris pina acum. parerea mea este ca trebuie sa fiti putin mai perseverente si mai increzatoare in doctorii cu care va tratati. bine, asta nu se poate aplica la oricare din doctori.
iar rezultatele...nu apar peste noapte. eu am 37 de ani anul acesta, iar perioada de 6 luni de trat mi s-a parut supermare dar rezultatul a meritat. eu mai am putin chiar...
pentru fetele din braila, da sint de acord, aici nu exista doctori care sa poata sa faca investigatii, trat, stimulari, sau alte chestii care in alte parti sint banale. dar la galati exista ! si chiar destui de multi. pe unii i-ati mentionat deja chiar voi.
eu nu va spun sa nu mergeti la buc, dar daca nu mergeti si acolo regulat, sa va tratati cu acelasi medic un timp indelungat, nu cred ca puteti ajunge la rezultate, si chiar daca...s-ar putea sa nu reuseasca mereu.
eu va sfatuiesc sa mergeti la un doctor in care sa aveti incredere si atit. restul vine de la sine.
va pup si promit sa revin,
IULIA
32+
cu bebe FLORIN MARIO
iuca spune:
elaa te asteptam sa ne spui cum a fost la HSG 

vio
elaa spune:
iuca,
supravetuiesc, deci am scapat:)
ce sa spun..nu a fost nici bine, dar nici rau dupa cum am auzit, a fost o durere, mai exact o usturime mai puternica in timpul operatiunii, iar dupa aia a fost o durere de cm f puternica, insa cu timpul se mai duce si aia.
dupa cum spuneam mi-a facut dr. calin hsg, o tipa de treaba nu ma lasat nici sa astept f mult ,isr la raze a iesit ca trompele is ok permiabile am ceva anexita dar radiologul spune ca nu-i grav, si pe uter de la chiuretaj cica am mici sinechii marginale, nu stiu asta cat e de rau, radiologul spune sa fiu optimista ca-i bine, acum ramane sa vad ce-mi spune vineri dr. calin ptr ca am sa merg atunci sa-mi fac monitorizarea ov. si am sa merg si cu rezultatul la hsg
daca vreti sa aflati mai multe informatii va stau la dispozitie
pupici
p.s scuze ca nu am dat semne de viata mai devreme, dar am fost prinsa cu serviciul
Ela
iuca spune:
elaa multumesc mult ptr info. As vrea sa te mai intreb ceva: La ce nr de telefon ai sunat tu cand ai facut programarea?Cat te-a costat HSG? Si vineri te duci la cabinetul de la Spicu?
vio
elaa spune:
iuca eu am sunat la cab. dr. calin si am intrebat-o direct pe asistenta cum sa procedez ptr. ca am auzit ca se fac hsg-uri la maternitate si atunci ia a fost o draguta si mi-a spus sa merg direct la spital la dr. calin ptr. ca o sa-i transmita ea ca marti la 8:30 ma duc la spital...si intradevar azi am mers si am cautat-o, noroc ca stiam cum arata , am abordat-o din prima, ea f amabila ma dus la asistente sa-mi faca fisa si mi-a luat si o ditamai seringa de sange, nu stiu ptr. ce?!?...apoi m-a trimis la radiografie sa-mi faca dr. soloviev hsg, dar soloviev fiind in operatie sau cine stie unde.....a venit ea sa-mi faca sa nu stau prea mult, asa ca a venit rapid si mi-a facut , apoi am stabilit sa merg vineri la cab. ptr. monitorizarea ov. si sa-mi citeasca rezultatul la hsg.
de bani...daca te duci cu adeverinta de la servici nu trebuie sa platesti nimic, dai doar daca vrei si cat vrei la dr si asistenta
Ela