Durerea unei pierderi de sarcina (20)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Michelle nu vreau sa sperii pe nimeni ca sunt eu destul de speriata,mi s-a spus ca pot sa pierd sarcina,fac tratament de sustinere si imi este frica ca bebe pateste ceva si eu nu imi dau seama.Din acesta cauza intreb asta.
Va pup pe toate si va multumesc ptr raspunsuri
anca 7+
vine bebe....
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ladymina77 spune:
Pup toate fetele si-mi cer iertare ca n-am mai scris,v-am citit zilnic de la serviciu dar efectiv sunt asa de obosita cand ajung acasa,fac ceva rapid de mancare si fug la somn.Flavia iti multumesc ca te gandesti la mine .De foarte multe ori imi propun sa raman mai mult in fata calculatorului dar nu ma pot abtine de la somn.Scriu cateva randuri la fete la odisee si reusesc sa citesc ce scrieti voi si-mi zic :lasa ca dimineata sigur postez.Starea mea tot aceeasi,fara greturi doar sani durerosi,dupa Paste merg sa-mi fac toate analizele,sper ca nu e prea tarziu atunci dar n-am cum sa ajung mai repede :(.Am fost si la medicul de familie si m-a luat in evidenta ,m-a cantarit ,mi-a luat tensiunea si a zis ca e ok,sa vedem cum o sa iasa analizele.Parca incepe sa prinda un pic de forma si burta:).Stau totusi cu o mica teama in suflet pana ce mai trec cateva saptamani,cum simt ceva umed fug la baie sa verific,pana acum a fost doar scurgerea aceea albicioasa mai abundenta ,sper sa ramana numai asta.Azi parca am avut si pofta de mancare mai mare ,e drept ca am facut o oala mare de vreo 60 de sarmale si mi-era o pofta de ele,vedeti ca v-am trimis si voua cate una:).Ma retrag acum un pic in pat si astept sa vina Adi cu inghetata de la MAC ,ca deja salivez.
Michelle ma bucur pt decizia luata de tine si sper ca bunul Dumnezeu sa-ti indeplineasca dorinta.
Laura ,te imbratisez cu mult drag.
Mirelus,ti-am rezervat loc la odisee
Moni,7+
mina
Idaira spune:
Michelle,iubita,esti o dulce!! Sa stii ca eu de felul meu sint o luptatoare,numai ca ma epuizeaza efectiv sa nu vad nici un rezultat.
Laura nu pot decit sa-ti trimit o imbratisare virtuala mare cit globul pamantesc!!!
Flavia,iti doresc sa-ti treaca raceala si urmatoarea data uita sa-i dai adresa,asa poate te va ocoli.
AncaDragomaneu cind am pierdut sarcina,am inceput cu scurgeri maronii care s-au transformat ulterior in sange.Toti dr spun ca riscul de a pierde sarcina in primele trei luni e mare,nu trebuie neaparat sa crezi ca ti se va intimpla si tie.Atita timp cit nu ai nici un fel de scurgeri poti sa stai linistita.
Teo2rina spune:
cat de repede treci de la "vine barza" la "durerea unei pierderi de sarcina"... nu stiu daca este comensurabila. cred ca este ceva mai mare decat bucuria pe care o simti cand afli ca un sufletel se pregateste sa vina pe lume. eu a trebuit sa fac intrerupere de sarcina pentru multe motive care l-au afectat pe bebe. simt ca mor cand ma gandesc. simt un mare gol si innebunesc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/L5845/L5845.jpg)
L5845 spune:
Pepsi, mai da-o-ncolo de raceala si ia si tu ce ziceau fetele, mai ales daca nu il afecteaza pe jucaus. Noi "muncim" cu drag si spor, cam asa....la 2 zile, dar cam am ramas restanti cu somnul
...Sanatate multa, multa iti doresc tie, la nazdravanul Dominic si la toti ai tai!
.
Laura, cineva imi zicea odata: "Nu rascoli cenusa trecutului, ca vei gasi scantei ce te vor arde.". Mai bine linisteste-te si lasa durerea deoparte, bucura-te de ce va urma, trecutul nu poti sa-l schimbi. Dar poti face sa fie bine in viitor, asa ca eu incep de pe acum sa-ti fac galerie si sa speram ca prima veste de iepuras de la tine sa fie II.
ancadragoman nu vrei tu mai bine sa stai cat mai linisita ca sa-ti fie bine si tie si la BB? Lasa gandurile rele si tine-te de tratamentul dat de medic si o sa vezi ca o sa fie bine.
catty,multa bafta la noul job,cred ca o sa fii mai linistita.
teo2 nu mai fii trista. Te cred ca doare foarte tare, dar sa stii ca aici nu esti singura si ca te vom sustine ca sa treci mai usor peste asta, la fel ca si alte fete. Nu pot sa-ti spun decat sanatate, refacere cat mai usoara si cat mai rapida. O sa fie bine, o sa vezi, sa stii. toate doamnele, ca sa nu uit pe cineva.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
catty spune:
Buna seara dragele mele,
LAURICI, stiu ca este greu iubita mea, dar peste ceea ce ne pregateste DD nu putea trece. Crucea noastra este fffffffff grea, dar tot El ne ajuta sa mergem mai departe. Vei vedea ca va fi bine. Cu fiecare raza de soare care apare bb al tau iti zambeste si iti spune ca va iubeste si ii e dor de voi. Nu uita sa zambesti pt ca el te vede si sufera cand tu esti trista. Vorbeste cu ea si roag-o sa iti trimita alinarea, si vei vedea ca te va ajuta si vei simti si tu asta.
TEO2 imi pare tare rau pt bb al tau. De acolo de sus va avea grija de tine si o sa iti trimita alt sufletel in schimb.
ANCADRAGOMAN, iubita nu te stresa daca nu ai motive. Ii faci rau lui bb si nu cred ca vrei asta. Sa ai sarcina usoara si bb sanatos.
PEPSI, sper ca ai scapat de raceala care te amara si acum esti din nou in forma.
LADYMINA, sa ai grija ce papi ca sa nu iti faca rau. Cu cat papi mai sanatos, cu atat va fi mai bine.
MICHELLE, cum te mai simti? Sper ca a trecut frica. O sa fie bine si intr-o zi vom reusi sa zambim la amintirea a tot ce a fost si ne-a ranit atat de mult.
Pupici tuturor si week-end placut
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
Pup toate fetele
Nu stiu ce se intampla, parca timpul asta se contracta, trec zilele astea de ma speri, nu alta. La servici se aduna parca din ce in ce mai multe de facut (nu ma epuizeaza, dar parca imi fura tot timpul).
Va citesc totusi aproape in fiecare zi, chiar daca nu scriu. Astept cu nerabdare sa citesc vesti bune de la voi. Si chiar daca vad aici multa tristete, fetelor, nu va pierdeti speranta. Cand credeti ca nu se mai poate, atunci se intampla miracole. Va spun din proprie experienta.
Cat despre mine, raportez un bebel baietel, cu toate "componentele" in regula, care a dat "planurile" peste cap tuturor (toti erau convinsi ca e o bebelina, pana si pe mine ma convinsesera ). Dar cand mi-a zis dr ca e baietel
imi venea sa sar sa-l pup, parca as fi asteptat vestea asta de un secol
, nu stiu de ce. Bebe e mai mare cu o zi si de vreo 2-3 zile a inceput sa o gadile pe mami in burtica cu piciorusele
.
Iertati-ma fetelor, daca pare nepotrivit mesajul meu aici, vreau doar sa va mai abat gandul, poate vestile bune va molipsesc si pe voi. Mi-as dori foarte mult.
Va imbratisez cu drag
Gabi 17+
Miracle inside,
Vinovati de un miracol
Teo2rina spune:
fetelor, voi cum ati trecut peste asa o durere? eu nu-mi revin deloc. in ziua in care am facut intreruperea de sarcina am aflat ca e insarcinata cumnata mea. care sta cu noi in casa. mor, innebunesc ca nu pot uita, nu pot trece peste ce s-a intamplat.un rau mai mare nu stiu daca putea Dumnezeu sa-mi faca.
Teo2rina spune:
imi doresc sa vina CM in fiecare saptamana, poate asa va trece mai usor perioada de 3CM pana sa incerc din nou.dar asta nu se poate. sotul imi spune sa vad partea buna a lucrurilor, ca nu s-a nascut un copil cu probleme. ce stie el ce simti cand ai raza de viata in burtica? pentru toate fetele si scuze ca v-am zapacit.
rodi417 spune:
Teo2rina, stiu ca este greu. Si mie imi este greu si fetelor dar trebuie sa fim tari. Eu am crezut ca o sa ajung la balamuc, inca sufar enorm, si ma gandesc ca acum as fi avut 12 saptamani, imi este dor de zilele in care eram insarcinata si regret enorm ca ma plangeam de starile de greata si oboseala. Cu toate astea vreau sa merg mai departe pentru ca stiu ca numai asa intr-o zi voi deveni mama.
Gandeste-te ca trebuie sa fi puternica si sanatoasa pentru o viitoare sarcina.
Capul sus, timpul trece repede, nici nu ne dam seama cand. Pare imposibil dar incearca sa nu te mai gandesti mereu la cele 3 luni, traieste ziua de azi.