Durerea unei pierderi de sarcina (20)
Raspunsuri - Pagina 14
Teo2rina spune:
multumesc tare mult rodi pentru incurajari. cred ca ai dreptate, trebuie sa fiu puternica pentru a ma pregati.deocamdata mi se pare ca timpul sta in loc. sunt singura acasa si citesc aici. doar asa imi mai distrag atentia.
pentru toate fetele necajite si pentru toate gravidutele.
ciuf spune:
Ileana Marius, laaaaa muuuuuulti aaaani!
O sarcina usoara in continuare, o nastere fara probleme, ca la carte, si un bb frumos, sanatos, papacios si cu zambetul pe buze tot timpul.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Laura Ioana spune:
Ileana Marius e ziua ta azi? Daca da, iti urez sa fii fericita, sa ai o nastere cat mai usoara si sa nu mai ai parte de necazuri cat vei trai Ma bucur ca ai ajuns cu bine in tzara si sper sa gasesti un doctor si un spital pe placul tau
Mina pe burtica.
Idaira
Gabi ma bucur extraordinar pentru tine Sa creaca mare bebelinu' si sa-i dea picioruse lui mami, pana cand se va naste sanatos Imi place sa citesc vesti asa bune!
Teo2rina imi pare tare rau Sper sa-ti revii cat mai repede si sa ai o sarcina sanatoasa data viitoare. Multi dr spun ca si dupa un CM poti incerca sa ramai graviduta, poate nu tre' sa astepti chiar 3 CM.
Lau mare adevar in zicala aia! Sper sa pot tzine cont de ea!
Lasa somnul, mai important e [xinapt], nu? Doamne ajuta sa fie cu folos, luna asta
Catty sper ca esti mai bine, ok?
Ancutz nu te gandi la ce-i mai rau! Respecta tot ce ti-a recomandat dr si va fi bine! Stai cumintica in pat
Io mi-am mai luat azi un test de sarcina (mai am unul de luna trecuta, dar e din ala caseta si nu vreau sa-l stric decat daca sigur e pozitiv) si nu stiu cand sa-l fac Va tzin la curent!
Poze Laura
Delia21 spune:
LAURA IOANA,te pup de mii si mii de ori si ma rog bunului dumnezeu sa-ti trimita bebelasi rapid de tot!!!!!Ce m-as bucura sa fim din nou colege la mamici de noiebrie-decembrie.Doamne da!!!!
ILEANA,salut si te felicit pentru decizia ta de a naste in tara cu un doctor de incredere.Daca ai 32 de saptamani si ai obtinutprogramare la Tutunaru pe 6 april,nu e rau deloc si eu cred ca merita sa-l astepti caci nu am auzit decat cuvinte de lauda de el.Te pup si ma rog pentru tine si puiul mic!O sa fie bine,vei vedea......si nu ar fi rau deloc(,bine faci cum crezi tu la urma,) daca ai programa o cezariana cu doctorul in saptamana 38,caci ar veni si bebe la termen si in siguranta.Eu asa am facut.Sa ne mai scrii de voi,de tine cum te mai simti cand mai ai ocazia,te rooog!La multi ani ILEANA si sa ai parte numai de bucurii ,noroc,pofta de viata si implinirii!!!
Michelle81 spune:
[Teo2rina-imi pare foarte foarte rau pentru ceea ce ti s-a intamplat.In mesajele tale m-am regasit pe mine,daca citesti mesajele din urma ai sa vezi ca la fel spuneam si eu.E greu si dureros,simti ca nimik nu mai conteaza,ca toate visele ti-au fost furate pe nedrept intr-o clipa.Si eu am facut inrerupere anul trecut in octombrie la 24 saptamani pt ca ne-au spus ca fetita este bolnava.a fost cea mai grea hotarare pe care a trebuit sa o luam!!!Nu am sa inteleg nicioadata de ce Dumnezeu ne pune sa trecem printr-o asemenea durere.Nu exista cuvinte potrivite de incurajare,pot doar sa-ti spun ca la intreabrile pe care ti le-ai pus sau ti le pui"de ce ti s-a inatamplat asa ceva"nu vei primi raspuns nicioadata,nu o sa aflam oricat ne-am intreba.Dupa ceea ce ti s-a intamplat exista doar doua cai:1.sa te afunzi cat mai adanc in deprimare,sa-ti creezi o lume a ta in care numai sa plangi si sa te gandesti la ceea ce s-a intamplat,sa te distrugi psihic si 2.sa mergi mai departe,sa speri ca totul va fii bine data viitoare si sa incerci din nou sa faci un copilas.Suna dur dar dupa parerea mea numai aceste doua cai sunt,repet dupa parerea mea numai.Eu am fost la un pas de a alege prima cale,de cate ori am spus ca nu mai vreau sa traiesc cu aceasta durere din suflet,ca-mi vreau fetita inapoi ca e parte din mine,am plans si am urlat....dar fetele de aici si sotul m-ai ajutat sa-mi schimb directia sa indraznesc din nou sa sper si iata ca m-am hotarat sa incerc din nou.e prima luna in care incercam sa facem un bebe,pana acum nu am putut.Nu stiu ce sa iti spun...Ma daore sufletul cand citesc ca ai trecut si treci prin atata durere.Te rog din suflet alege cel de-al doilea drum si totul va fii bine,durerea va ramane dar vei putea zambi din nou atunci cand vei avea un copilas sanatos in brate!Multa putere si te rog sa rezisti,sa incerci sa mergi mai departe.Te imbratisez cu drag!
Michelle81 spune:
Ileana-La muulti ani draga si numai fericire sa fie in viata ta!!! Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.
La multi ani!!!!!
La multi ani cu veselie
Sanatate pe vecie
Casa plina de bucate
Dragoste pe saturate
Bani la greu
Noroc cu carul
La multi ani si sus paharul!!
Laurasa ne ti la curent cand iti faci testul,abia astept sa ne pui ca ai vazut doua liniute!!!1
cristina26 spune:
Michelle ma bucur mult pentru decizia ta. Abea astept sa te vad pe camera tinand bebelusul in brate.
Flavia se pare ca am racit si eu. Nu prea stiu cum am reusit ca doar am stat in casa toata ziua ieri, iar in casa noastra nu e nimeni bolnav in afara de mine. Marti am programare la dr. Imi e atat de frica dar in acelasi timp abea astept sa o vad pe Ingriduta mea. Tu ce mai faci? De face frumuselul Dominic.
Delia21 iti multumim ca treci pe la noi. Ce iti face printul? Cand vien printesa? (sunt cam indiscreta~ Scuze!!)
Laura ma rog si eu pt voi. Sper ca DD sa va binecuvanteze cu un bebe cat de curand.
Ileana La multi ani! Tu chiar vrei sa mergi in tara sa nasti? Eu am nascut aici si e tare bine. Drum bun si sa auzim numai de bine.
Teo2rina imi pare tare rau pentru pierderea ta.
Va pup pe toate si sper sa va dau multe vesti bune marti.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
23+ poze cu fetita si cu mine
L5845 spune:
LA MULTI ANI!Ileana draga,sanatate , fericire si implinirea tuturor dorintelor!
Laura, eu stiam ca nu exista nu pot, exista doar nu vreau . Sa te auda DD si sa iasa ceva luna asta, ceea ce iti doresc si tie, nu doar mie.
Teo2, iti spun si tie ceea ce candva nu demult ii spuneam lui Michelle si anume faptul ca trebuie sa gasesti in tine, puterea de a trece peste asta, pentru ca noi femeile , in general, suntem mai puternice decat stim, doar evenimentele din viata scot la iveala acest lucru. Regaseste puterea aceea in tine, iti va fii mai usor sa treci de etapa asta trista a vietii tale si o vei putea lua de la capat. Si sa stii ca exista acolo sus cineva care are grija de noi si care stie cand e momentul optim de a ne trimite mult dorit. si ai grija de tine.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
Teo2rina spune:
dragele mele, multumesc pentru incurajari. michelle81, am citit din urma nefericirea ta si realizez ca multora li se intampla.am plans ore in sir si cand credeam ca am ramas fara lacrimi ma podidea din nou plansul. fetelor, daca ma credeti nu vreau sa mai dau ochii cu cumnata mea (sta cu noi) ca e nemultumita ca e insarcinata. si eu innebunesc cand imi aduc aminte ca ieri am pierdut un sufletel ce insemna totul pentru mine.
Teo2rina spune:
dupa calculele mele trebuia sa nastem in aceeasi perioada. e ingrozitor. ma gandesc sa astept nu 3CM ci doar o luna, dar mi-e frica. simt nevoia disperata sa fiu gravida si sa fiu mama.