Durerea unei pierderi de sarcina (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

laura, iubito, uite un pupic cit casa de la mine!!!, pina la urma va fi bine si la tine, vei reusi, esti o fata puternica si cu suflet mare!!!te pup tare!

mcrissa, norocul ei ca nu e soacra mea!!! facea ea doi pe an, si banuiesc ca-i avorta????nu baga in seama ce zice o proasta ca ea! daca atita o duce bibilica sa fie sanatoasa!aminteste-i doar ca batrin fiind te intorci la copilarie, la faza de bebe, cind tre sa te spele si sa aibe cineva grija de tine, si cu atintudinea asta mai bine ar avea grija ce vorbeste!

irina, nu te mai gindi, si al meu bebit trebuia sa aibe aproape 2 luni.....

lau, asa sa faci sa te bucuri in fiecare zi de tot! merci mult de gindurile bune! se pare ca se prinde cam tot de mine!

lidia, nu neaparat tratamentul ala cu progesteron e ptr binele oului! sa stii ca am vazut pe pielea mea ca folosite gresit hormonii din aliati devin inamici!nimic nu poate face ca o sarcina sa nu fie oprita in evolutie! daca sint probleme din lipsa de hormoni atunci da sint buni, dar nu asa aiurea, tre nu tre hopa hormoni ca si asa nu strica.....

idaira, inainte sa ramin gravi luam echinaceea, acuma mi-e frica sa iau chiar si naturiste, ca nu au fost testate!

catty, am sa ma interesez de ce spui tu. tuica nu avem aici!

nana, ce mai faci?
ileana, ai ajuns cu bine? da un semn?
cristina26, cum mai esti?
mari, ai facut testul de glicemie?
mina, nu ne-ai mai vizitat de mult!
gabitza, cum esti?
va pup pe toate, weekend placut daca nu mai reusesc sa intru!

Flavia 28+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Of Doamne, Laura, imi inchipui prin ce treci. Eu am avut puiutul o luna in burtica si cat eram de suparata, trista si plangeam ca nebuna. Dar voi cele care i-ati si simtit miscandu-se iar unele dintre voi le-ati si vazut mutritele....
Laura, Dumnezeu a luat, Dumnezeu va da din nou. Poate la tine chiar luna aceasta. Bafta multa sa ai.
catty, de cand ma gandesc la urmatorul FIV mi-e mai bine. De abia astept sa incep. Daca ar fi dupa mine as incepe chiar azi. Dar inca organismul meu nu si-a revnit de la atatia hormoni bagati in mine.
Mihaela, si eu am citi despre tine ca ii faci o surioara-fratior Amaliei si chiar m-am bucurat. Apoi am vazut ca ai disparut si te-am gasit aici. Nu e corect!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Dragele mele sunteti niste fete de zahar Mi-au dat lacrimile cand am citit mesajele de la voi! Va multumesc ca sunteti langa mine sa ma alinati si incurajati Am trecut cu bine peste ziua de ieri, fara sa plang...dar m-am tot gandit! Ofofof se apropie 30 martie si ma ia groaza! Poate voi afla saptamana viitoare o veste buna si voi putea trece mai usor peste ziua asta neagra! Azi sunt in Z23.

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Laura uite un de la mine.Imi inchipui prin ce treci acuma si in urmatoarele zile asa ca iti doresc sa fii puternica si sa gandesti pozitiv ca iti face bine

Monica tu esti o eroina, dupa atatia ani de incercari tot mai ai puterea sa o iei de la capat de fiecare data

Irinabobe multa sanatate si marti la control sa fie totul bine

-icei pentru toate .

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura stiu ca iti este greu,mai ales in aceasta perioda cand totul revine in minte si aceste amintiri te chinuiesc,stiu ca retraiesti fiecare clipa...imi pare rau ca suferi dar trebuie sa crezi ca va fi bine,Dumnezeu stie mai bine ce si cand avem nevoie,chiar daca uneori noi nu intelegem acest lucru!Exista cu adevarat in fiecare inima omeneasca un gol pus in ea de Dumnezeu,un gol pe care numai El poate sa-l umple.Ai sa vezi ca in curand o sa fii insarcinata si o sa te poti bucura de fecare clipa!
Iti tin pumnii ca luna aceasta sa fii -dutza!Meriti sa fii fericita!
Citez dn mesajul lui Michelle in care este un mare adevar, "VIATA e frumoasa cu greutatile ei, merita sa fii fericit chiar daca primesti vreo lovitura, merita sa speri chiar daca peste tine trece o furtuna, merita sa lupti chiar daca nu ai sorti de izbanda, merita sa crezi in fortele tale chiar daca sunt altii mai tari decat tine! Fiecare incercare duce la izbavire, la reusita! Cu cat piscul e mai inalt si urcarea mai grea cu atat reusita si multumirea de sine va fi mai satisfacatoare iar increderea in propriile forte va fi mult mai puternica. Orice floare e mult mai frumoasa si luminoasa dupa trecerea unei furtuni sau a unei ploi. Orice perla care se gaseste in abisul intunecat al marii nu are stralucirea binemeritata pana nu este adusa de valuri pe nisipul tarmului stralucitor. SPERANTA nu moare niciodata!"

Va pe toate si va doresc un week-end placut!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor am si eu o intrebare la voi.
At cand se pierde o sarcina trebuie neaparat sa sangerezi?
Care sunt simptomele?
Va pup pe toate

anca 7+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mihaela multumesc mult pt incurajari, aveam nevoie

Mirelus multumesc, iubita! In seara asta iesim in oras sa vedem meciul, maine mergem pe undeva sa mancam peste, ca-i dezlegare, asa ca am timpul ocupat! Sper sa va pot da o veste buna saptamana viitoare!

Ancutzule nu-i neaparat sa se sangereze cand se pierde o sarcina. Dar ce-ti veni, dragutza? Sper ca nu ti-o intrat gargauni in cap si superi cupilu'

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laurici am fost la dr si mi-a spus ca daca mi se lasa sanii sa merg de urgenta la el,eu fac tratament de sustinere(gravibinon+utrogestan)si imi este teama.
Te pup

anca 7+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Buna fetelor!
Am intrat doar sa va anunt ca suntem bine, am ajuns in Ro si inca nu am mers la nici un dr. Am renuntat la dr. Bucur pt ca spitalul este ingrozitor. Am facut programare la dr.Tutunaru, dar acum e plecat din tara si m-a programat tocmai pe 6 aprilie. Inca nu stiu daca sa astept pana atunci sau sa merg in alta parte. Este vreo fata la dr Tutunaru? Poate stie mai multe detalii si eventual adresa de la cabinetul particular.
Deocamdata nu am net acasa si am mult de recuperat. Sper ca aveti si vesti bune si ca intre timp au mai aparut gravidute.
Laura iti tin pumnii.
Dupa ce o sa va citesc din urma sper sa va pot raspunde la toate.

Ileana 32+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Pepsi-imi pare atat de rau ca nu mai scapi de raceala asta!!!Ma bucur mult ca ti-a crescut burtica mare,asa trebuie,ma iau emotiile cand ma gandesc cat de putin mai ai pana nasti!Dominik e un copil atat de scump si acum vei avea doi,ce mamica fericita trebuie sa fii!!
Jojo-Miha-incerc sa nu ma mai gandesc dar atat mi-este de frica,frica sa fiu din nou fericita si apoi sa am loveasca ceva ca anul trecut!
Mirela-imi pare rau ca nu ti-au venit inca uratii si ca testul a fost negativ.E bine ca vei merge la medic saptamana viitoare,ai sa vezi ca totul e in regula,poate vei primi ceva tratament sa-ti apara CM.Incerc sa fiu optimista dar mi-este atat de frica,mi-este frica sa sper din nou si apoi sa-mi fie luate toate sperantele.Nu as mai putea trece inca o data prin ceea ce am trecut!Off draga nu plange te rog sunt sigura ca nu vei primi vesti rele,poate ca stresul asta joaca si el un rol in intarzierea CM!Te cred ca nu vrei sa depinzi de tratamente poate vei primi duphaston cum spun fetele si apoi totul revine la normal!
Moniland-ce frumos spui,ca vrei copilul tau si al sotului!Imi pare rau ca nu i-ai auzit inimioara copilasului,ai sa vezi ca la urmatoarea sarcina va fii bine.e bine ca nu renunti si asa sa lupti in continuare!
Rody417-eu am nascut-o pe fetita pe 26 oct 2006.Incerc sa nu las frica sa puna stapanire dar nu stiu ce sa zic...sper sa reusesc.Dragata esti dar asa repede (peste doua sapt)nu cred ca va dau vestea cea mare),am facut dragoste doar de doua ori luna asta,deci sanse mari nu sunt deloc!Asa sa faci,sa incerci sa-ti revii,sa nu te lasi!
L5845-sper sa ma luati cu voi la odisee atat de mult m-as bucura.........sper ca si tu te-ai pus pe treaba.
Laura Ioana-stiu ca e greu,si cred ca toate ne intrebam daca mai rezistam,daca mai putem indura atatea!Dar esti fata puternica,ne incurajezi si ne faci mereu sa radem,stiu ca va fii bine,la tine si la toate fetele.De obicei Dumnezeu pe oamenii buni ii pune la incercare...Da si eu spun ca primul pas l-am facut ,acum sper sa ma tina,sa nu ma razgandesc!Spui ca ai trecut bine de ziua de ieri,fara sa langi dar stiu bine ca sufletul a plans intr-una!!Sper ca saptaman viitoare sa ne spui ca esti gravida si iti va fii putin mai usor desi te vei gandi mereu la fetita ta,stiu...E bine ca azi iesi la meci iar maine in oras,e bine sa ai timpul ocupat!
Mcrissa-am ramas fara cuvinte cand am auzit ce ti-a spus soacra ta,nu stiu cum poate fii asa...Nu pune la suflet stii cine nu trece prin asa ceva habar nu are ce inseamna!!!!Lasa ca rami gravida in curand si ii arati tu soacrei!Dar nu inteleg ca femeie cum poate sa spuna asa ceva,pur si simplu nu pot intelege!
Mihaela-amalia-multumesc pentru ceea ce mi-ai spus,m-ai facut sa rad"abia astept pana diseara sa fac..."figura esti!
Irinabobo-iti tin pumnii pt marti la doctor sa fie totul bine.ai sa vezi ca doua luni trec repede si apoi vei putea incerca din nou.e normal sa te gandesti mereu cat ar fi avut copilasii,cum ar fi arata ,daca erau fetite sau baietei,sau baiat si fetita..E greu...si ff dureros!Acum cum te mai simti?
Liduschka -La multi ani sotului tau!!!!!!e greu cu teama asta..of of..sa speram ca va fii totul bine!distractie placuta duminika impreuna cu sotul!
Idaira-te cred ca te-ai saturat de atatea infrangeri de atatea" lupte fara izbande" dar nu renunta.Normal ca visele vor deveni realitate,ai sa vezi dar pana atunci rezista si cand nu mai poti scrie-ne si te iau in brate!!!
Catty-asa este reactiile astea le avem sau le-am avut cred ca majoritatea de aici.Clar este ca ne dorim un bebe,dar ne este frica sa nu ne bucuram atat ,cand ramanem gravide si apoi sa se repete tragedia...sunte sentimente ciudate asta e adevarul,cum am fost la prima sarcina si la a doua nu voi mai putea fii nicioadata.Primele luni am sa stau cu frica in suflet sa nu pierd sarcina(avort sponatn)iar apoi in lunile avansata frica sa nu primesc aceasi veste ca,sufletelul nostru ar fii bolnav...am lacrimi in ochi...nu stiu daca sa indraznesc sa sper ca va fii bine,daca sa indraznesc sa ma bucur ca incercam din nou...of e asa de greu!Iti doresc succes cu noul loc de munca!
Ancadragoman-dar de ce pui o asemenea intrebare?????nu ne speria!!!
Fetelor va pup dulce pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana frumos atat cat se poate!pt toate fetele!

Gandeste-te ca-n viitor
Viata-i doar o clipa
Ce trece repede, usor
Pe-a timpului aripa.
Deci cauta s-o traiesti din plin
Asa cum iti e data
Caci toate-n viata mai revin
Dar viata niciodata!

Mergi la inceput