Durerea unei pierderi de sarcina (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

Idaira, eu stiam ca intre 4-6 saptamani vine CM.
MICHELLE,, lasa teama la o parte si fa-i dragoste cu sotul tau, nu neaparat gandindu-te la copii, pur si simplu ca il iubesti si ca il doresti.
MONILAND, draguta mea, o sa vezi ca va fi un final fericit si pt tine si sotul tau, o sa aveti copilul dorit.
MIRELUS e normal sa iti pui intrebari de ce nu mai vine odata CM asta nesuferit, dar te rog mult nu te panica, mergi la doctor, daca nu a venit nu e musai sa fie vreo problema. Scapi de starea asta stresanta de asteptare.
MCRISSA aoleu, ce soacra rea, dar tu las-o in plata ei, stiu ca te doare fiindca te astepti ca cei apropiati sa inteleaga situatia voastra, dar fa-i abstractie de oamenii astia rai.
Irina, am inteles eu bine ca ai avut IgG pozitiv dar cam mare si IgM negativ si parazitologul ti-a prescris antibiotic? te intreb ca si eu sunt in aceeasi situatie dar medicul meu ginecolog s-a rezumat sa imi spuna doar ca sunt imuna. dar ma farmanta valoarea asta mare a IgG-ului.si pana pe 28 martie cand merg la alt medic, mi se pare o vesnicie. Cat ai avut de fapt IgG-ul?
Flavia crede-ma ca la fel gandesc si eu, dar ma si invinovateam pt ca sunt impotriva tratamentului cu hormoni pt binele outzului, dar eu cred ca in zadar se ia asa ceva, cel mult intarzie desprinderea lui si eliminarea, in niciun caz nu reuseste sa il tina acolo. mersi de info. sunt tare curioasa cate fete de aici au luat utrogestan sau orice altceva cu progesteron, si au pierdut totusi sarcina.
VA PUP FETELOR PE TOATE
WEEKeND PLACUT!
Eu am treaba, e ziua sotului duminica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

lidia am facut analiza la 2 laboratoare diferite si la unu am igg -240 (cu interpretare igg pozitiv daca e mai mare de 6) iar la altul a iesit 159 (cu interpretare igg pozitiv daca e mai mare de 4), acum depinde ce unitate de masura au folosit la cabinetul la care ai facut tu anliza ca sa putem face comparatie.
si mie dr ginecolog mi-a zis ca nu e problema da parazitologul imi daduse tratament.
avand in vedere ca si asa stau pe tusa 2 luni fac t6ratamentul dat de parazitolog ca sa nu mai am mustrari de constiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

Of, am scris si mi s-a sters!
IRINA,
iti scrisesem ca eu cred ca parazitologii sunt cei mai in masura sa spuna exact ce e de facut in cazul bollilor astea care ofera imunitate. Ce anume ti-a zis, cum ti-a explicat o valoare mare a IgG-ului, care e tratamentul, cat ti l-a dat? scuza-ma ca iti pun asa de multe intrebari dar sunt direct interesata si eu. faptul ca am citit pe net ca valorile mari ale IgG-ului tb tinute sub obs, nu ma multumeste raspunsul doctoritei(ginecolog) la care am fost. si eu tb sa stau pe tusa vreo 2 luni, 3, si daca ar fi nevoie sa fac si eu tratament cu antibiotic as face. Eu am IgG-ul 1284 UI/ml, dar as acum spuneai si tu, nu se poate compara decat daca au fost facute la acelasi laborator. dar parac totusi e prea mare valoarea asta a mea, nuuu?
mersi oricum de info.
Inca o data WEEKEND PLACUT LA TOATE FETELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

lidia mie imi daduse tratament cu rovamicina cu care zicea ca pot merge pana la sfarsitul sarcinii. avand in vedere ca am pierdut sarcina insa, joi ma duc sa imi schimbe tratamentul cu unul mai tare. rovamicina este un pic mai slaba dar putea fi luata din primul trimestru. daca vrei iti spun joi cu ce tratament mi-a schimbat dar parerea mea este sa consulti si tu parazitologul. daca vrei iti spun nr de tel al clinicii la care am fost la dr cretu este seful clinicii de parazitologie la spitalul colentina si am inteles ca e foarte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Of,mai fetelor ca tare m-am mai saturat de infringeri...multumesc de raspunsuri,oricum nu am altceva de facut decit sa astept sa vad cind vine CM.
mcrisa asa imi stateau pe limba niste cuvinte de dulce pt a ta soacra,dar mai bine ma abtin.Incearca sa nu pui la inima sa o tratezi mai cu indiferenta.
pepsise pare ca ai imunitatea tare scazuta de racesti asa de des.De ce nu te duci tu frumusel sa-ti iei ceva pt asta?!
lidushka felicitari si la multi sotului tau!!!
Michelle bucura-te de fiecare minut pe care il ai impreuna cu sotul tau,sint unice!
chantaln-ai mai intrat de mult,sper ca esti bine.
Laurici si eu m-am visat gravida cu vreo citeva zile in urma...poate odata si odata visele astea vor deveni realitate,nu?!

Pup toate fetele,chiar daca nu va reamintesc,va citesc si-mi sinteti dragi toate,fara exceptie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Ce faceti dragele mele?
Eu am inceput sa strang si sa fac curat la birou, si m-a apucat asa un sentiment de nostalgie la amintirea celor 3 ani petrecuti aici. Sper sa treaca. Azi seful ma intreaba daca sigur nu vreau sa raman, dar fara sa aduca vorba despre o eventuala marire de salariu care sa ma faca sa nu mai plec. Asa ca nu mai am cale de intoarcere, inainte cu toate panzele sus.
PEPSI, imi pare rau ca nu ti-a trecut raceala. Ai incercat sa iei 2 doze pe zi de oscillococcinum si sa pui seara pe gat tuica calduta?
MCRISSA, si soacra mea punea intrebari din astea, pana mi-am pierdut rabdarea si i-am zis sa isi vada de treburile ei si pe noi sa ne lase in pace. In plus anul trecut inainte sa fac HSG cand a venit la noi si ne-a intrebat de ce nu vine bb, am postat-o in fata laptopului si am pus-o sa citeasca in ce consta procedura aceea. Credeam ca va face infarct, asa de tare s-a speriat de ce a citit. Acum nu mai intreaba, dar face in asa fel incat din cand in cand sa mai aduca indirect vorba de copil. Iar cumnata mea anul trecut, in spirit de gluma a spus ca nu vine bb pt ca e gripa aviara si barza e in concediu. Imi venea sa ii rup gatul. Este tare aiurea cand trebuie sa faci fata si rautatilor din familie, de parca nu ti-ar ajunge durerea si lacrimile tale.
IRINABOBE, trebuie sa iti revii si sa mergi mai departe.
MICHELLE, cunosc atat de bine sentimentele pe care le traiesti. Si eu luna asta cand eram in perioada, asa zisa fertila pt ca nu am avut ovulatie, eram tare agitata si stresata. Duminica trecuta cand am avut scurgerile alea roshii eram linistita si impacata ca au venit uratii. Apoi cand am vazut ca CM-ul luna asta a tinut 2 zile si a constat numai in scurgeri scurte, am inceput sa ma impacientez. Cine sa mai inteleaga si reactiile astea ale mele?
LAURICI, tu ce vesti mai ai iubita?
MONILAND, sper din suflet sa iti revii curand si sa o iei de la capat.
Pupici tuturor si week-end placut va doresc

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mcrissa da-o incolo de soacra, poama acra! Ce i-ai raspuns? Sper ca i-ai zis macar vreo doua Eu am noroc si cu parintii si cu socrii: nu ne intreba nimic! Daca noi vrem sa le povestim ceva, bine, daca nu, ei nu se baga!

Flavia sper sa fie de bun augur visul sora'mii! Multa sanatate, tare mi-e mila de tine ca te tot chinuie racelile astea! La voi nu este osccilococcinum? E un produs naturist (homeopat) impotriva racelii si gripei si e permis in sarcina.

Idaira pai poate luna asta ne tiram la gravidute, ce zici?

Lau azi sunt in Z22, e prea devreme pt incercari de teste. Nici macar nu stiu cate zile mai are CM-ul meu, ca numai aiurea-n tramvai imi vine!

Catty sa fie intr-un ceas cu noroc mutarea la alta firma si sa-ti aduca numai lucruri bune

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Offf...azi se implineste 1 an de la DPN-ul fetitei mele! Acum exact un an mi-au facut prima incercare de declansare a nasterii, dar fetita mea nu a vrut sa se nasca...Dumnezeu sa-i odihneasca sufletelul puiutului meu

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Laurica, uite un dulce - dulce sa-ti treca putin supararea.Dumnezeu are sa-ti ajute, ca esti o fata buna !Sa fii in continuare puternica si-ai sa vezi ca Dumnezeu nu te va lasa...sunt sigura ca te iubeste mai mult decat iti poti imagina!Plangi cat vrei, asa te mai descarci si nu tine totul in tine..maine va fi frumos ...ai sa vezi!!

http://t2.lilypie.com/TN3Up2.png
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura iubita,fii tare,din pacate nu putem schimba ceea ce s-a intamplat.Stiu cat iti este de greu dar de la tine am invatat ca trebuie sa mergem mai departe indiferent de incercarile prin care trecem si trebuie sa fim optimiste pentru ca intr-o zi vom avea un copilas care sa ne umple sufletele de bucurie!
Dumnezeu sa aiba grija de sufletelul ingerasului tau!
Te imbratisez cu mult drag si nu uita ca suntem alaturi de tine!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput