ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(7)
Raspunsuri - Pagina 8
jubica spune:
zenobia ma alatur dupa care merg la plafar,ca tot nu mi-am cumparat inca suplimentele.
pupici
Zenobia spune:
hai ca pana am postat eu voi deja ati parut.
Chiar Adelamaria, pe unde esti? cum a reactionat sotul?
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Boo spune:
Acifol este acid folic. Din ala romanesc, de 10.000 cutia
de Vitex ala nu am auzit ...
Azi am sarit peste cafea, sper sa nu ma apuce capul .. Dar vin cu o cana de ceai daca ma prmiti, beau ceai verde. Am gasit o punga, chinezeasca pare a fi, cu frunze de ceai - deci nu la pliculet. Pare mai ok decat celalalt.
Poze
andrutzac spune:
FELICITAAAARI ADELAMARIA !!!! mai spune-ne si noua amnunte despre cum ai reusit!! Tu nu ai apucat sa faci diphereline, nu?
Ai tinut regim, ai luat vitamine si ce anume?, ceaiuri, homeopate.... vrem si noi amanunte!!
Fetelor, vreau sa va intreb care ati facut laparo. In luna in care ati facut va intarziat CM? Eu am facut cu dr. T in Z9 ai acum sunt in Z34. Dar am niste intepaturi la nivelul trompelor si ovarelor, cred ca totusi imi vine, sau nu??!! Bine, ca eu am CM la 31-32-33 zile, in nici un caz la 28.
BOO, sa ne spui de vitaminele acelea si noua?
Va pup!!
cristy1977 spune:
Adelmaria, felicitari, doamne cat ma bucur, nu-ti dai seama cat de mult inseamna pentru noi reusita ta..., alaturi de tine traim si noi acest moment unic, ..nu stiu ce sa zic...parca mi-au ramas cuvintele in gat de emotie...la inceput mi-au dat lacrimile...apoi am inceput da rad de fericire, dar trebuie sa ma stapanesc ca altfel intra colegii la idei...doamne nici coerenta nu pot fii...inca o data felicitari, ti-ai realizat visul
pupici multi si iti tin pumni
Zenobia spune:
suplimentele ar fi: extract de orz verde, ulei de peste, ulei de primula, ulei de catina si ceva pe baza de vitamina C pentru imunitate
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Zenobia spune:
asta daca ai endometrioza, jubica. In plus eu iau Ca+Ma+Se+Zn ca ajuta si la bebe
Boo, bun si ceaiul verde, chiar foarte bun
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
adelamaria spune:
Eheee...buna dimineata si de la mine! Si eu tot la ceai sunt!
Intai sa mai dau niste raspunsuri, pana nu uit
Boo, tu ai facut diphereline 3 luni, nu? Si intrebai cum sa numeri zilele…Ai putea sa incerci sa-ti amintesti cand ti-a venit ultima data si sa numeri tinand cont de durata obisnuita a CM la tine. Zic si eu si poate zic tampenii, dar alta idee nu mi-a venit.
Despre suplimente (parca Jubica intreba, nu?): eu am folosit: ulei de primula capsule, extract de suc de orz verde capsule, omega 3, Ca si Mg, Zn (ocazional), Vit E (5-10 zile/luna, inainte de ovulatie), acid folic, vit . C.
Legat de Vitex, eu am cumparat, dar n-am luat decat 1 pastila. Teoretic, este recomandat in endometrioza. Practic, am citit niste discutii in contradictoriu si nu m-am hotarat sa-l iau. Totusi, cine vrea sa-l ia, eu zic sa-l ia doar dupa ce are loc ovulatia! E o parere strict personala, nu am studii in domeniu.
Naprasnic – am cumparat ceai de la plafar si am baut (tot dupa ovulatie) 1 cana/zi (mai concentrat) Am baut in Z25 si Z26. In Z27 aveam primul test pozitiv. Am reinceput sa beau de atunci, desi nu intentionam sa continui. Este singurul lucru diferit pe care l-am facut luna asta. E o planta cu efect progesteronic, e buna pentru cine are valoarea la progesteron mica si faza luteala scurta. Dupa ovulatie, organismul trebuie sa secrete progesteron pentru a permite fixarea sarcinii. Eu am banuit de mult timp ca stau prost la capitolul asta, asa ca m-am hotarat sa beau acest ceai.
Nicole, bine ai venit in grup! Tratamentul cu Diphereline e strict alegerea ta. Incearca sa te documentezi bine inainte de a-l face si pe urma iei o decizie. Regimul pentru endometrioza nu iti va fi recomandat de medici. Nu exista studii care sa-l confirme/infirme. E insa o modalitate de a-ti ajuta sistemul imunitar sa lupte cu boala. E greu la inceput, pare groaznic, stiu, dar se poate tine! Eu zic sa nu renunti, mai incearca! Daca rasfoiesti putin capitolul trecut, o sa gasesti o discutie foarte interesanta pe acest subiect si multe retete scrise de fetele harnicutze…yammy…tare bine suna…
Asa…pentru ca erati curioase sa stiti daca sotul meu a supravietuit….Sa va spun:
La ceas de seara tarzie, in pijamale, in patucul nostru…Eu deja abandonasem ideea de a-i spune pentru ca nimic nu mi se parea destul de spectaculos…Stiti voi, sunete de vioara, fluturasi, el care sa te ia in brate si sa te invarta prin aer, sa-ti spuna ca esti viata lui si ca nimic altceva nu conteaza…Testul legat cu fundita rosie sau ascuns sub perna si interpretat corect si rapid de jumatatea impricinata…
Ei bine, nu. Doar calm, liniste si stare de semi-adormire…El cu capul pe genunchii mei, incepe sa ma sarute…o data, de doua ori, de trei ori…S-a oprit. Ii spun: “Pai ce faci, pupa-l si pe ala micu’!” El: “????!!!???” Eu: “hai, mai, saruta-l si pe el, ca-i mic…” El: “care ala mic???” Eu ii fac semn discret si-i arat burtica…El: “ serios, pe bune?” Eu: “da, pe bune”….
Asa ca a supravietuit . Si azi dimineata i-am aratat si un test proaspat facut. L-am intrebat daca sunt eu nebuna sau chiar sunt 2 II. A zis ca dusa cu capul sunt oricum, dar ca sunt 2 II .
Deci oficial, acum azi, in orele astea, sunt gravidutza !!!....Nu stiu ce va fi maine, nu stiu ce ma asteapta mai departe, dar acum sunt cu burtica!...
Scuzati mesajul lung, dar simt ca am atatea sa va spun, va simt atat de aproape si as vrea sa va transmit si voua ceva din starea mea.
Va pup acum si fug la treaba, dar mai revin!
lucialu spune:
Va pupez si eu pe toate!
Or aparut mai multe fete.Bine ati venit!si sa fie cu noroc in burtic la toate si sanatate multa va doresc!
Zenoai promis ca azi esti mai activa
Boo poti sa calculezi si dupa prima zi in care ai facut dyphereline, dar trebuie exercitii,ca chiar e la ghici
Adelamaria daca tu ai simtit asa, fff bine!Oricum, bine ca i-ai spus si omuluiCat despre treaba cu oficial, pentru mine esti oficial de la primul test anuntat pe forum, numa tu, Toma Necredinciosul.Nu stiu in ce domeniu lucrezi, dar ai grija de acum sa nu te stresezi, nu anunta pe nimeni pana nu esti cu patalama de la dr.si sa te mai scuteasca sefii de fugarit, ca venim noi peste ei sii-i fu...garim de nu se vad!De acum mamico trebuie sa fi protejata mai ca un ou, sa fiti bine sanatosi amanandoi!
Jubica fetele ti-au raspuns.Se gasesc tot felul de complexe de vitamine si minerale, cu tot felul de preturi.
In privinta dypherelinului,Nicole31 cum au spus fetele, tu alegi.Trebuie sa-ti cunosti prioritatile foarte bine, sa stii cum s-a manifestat boala la tine,si asa mai departe.
Mai eu Vitex nu mi-am cumparat, noi am mai discutat despre el in urma, nu cu mult si mai gasiti si pe naturiste idei.In principiu cum a recomadat Adelamaria e bine, ca s-au mai lovit si alte fete de el.Era de preferat homeopatul-Mastodynonul, dar desteptii nu-l mai importa.
Hai ca mai scriu,daca am uitat ceva.
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Boo spune:
andrutzac si mie mi-a intarziat dupa CM vreo 10 zile parca .. ceva de genul asta.
Legat de vitamine, va spuneam ca am luat amandoi Centrum vreo luna jumate (am luat o cutie de 100 tbl, deci impartita in 2..) Acum luam altceva - tot amadoi - dar nu mai stiu cum se cheama. Cand imi aduc aminte va spun.
Ce am uitat sa va spun e ca de cateva zile am inceput sa iau si gel de aloe de la Forever living. Am doua canistre din alea de 1l si o sa le beau pe rand.
Cred ca o sa imi cumpar si eu napraznic, pe langa amestecul de la "mama Omida" de care va povesteam mai demult.
Calculul daca il fac asa e : ultima injectie pe 17 ian, deci ar fi trebuit sa imi vina CM in 15 feb .. 14 martie. La mine cam asa era tot timpul, cu doua zile inainte decat in luna urmatoare.
Adelamaria noi cred ca traim toate langa tine experienta asta, ne bucuram aproape la fel de tare ca tine !!!!
Poze