ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Zeno pupici!
Boo tare cu ce ai spus!O sa stie toata tzara pana afla el deseara!Dar, se intelege:nici eu nu i-as fi dat la phone call o astfe de veste.
Cat despre DC, cu verificatul, ce faci?Ma descriai pe mine?Bine macar ca nu sunt singura sarita!Al meu face gargara de mine, rade de numa' cand ma vede protapita la birou. si motanu saracu' vine si se pune singur in brate si toarce vartos, numa sa vorbesc otara si cu el.Luna trecuta am uitat sa citesc contoarele de apa si fac asta de cativa ani buni.M-am dus de tot cu DC-ul!Tigarile se fumeaza singure ca n-am timp, cu degetele ocupate.Uite asa se intampla cu mine!Bine ca n-am ars oalele si nici n-am dat foc la casa.Doamne fereste!
Si ai vazut ca se poate?erai tu prea incordata...de-acum sa se tina bine domnul tau!Ca pofta vine mancandSa nu ajunga saracu in perfuzii din prea mult entuziasm al soatei!Iar cu faza ca vrei sa ramai, cea mai buna solutie este sa faceti o zi da una ba.Daca e sa see prinda,asa e cel mai sigur!
Geo30 no suntem bucuroase tare ca una dintre noi a facut Jackpot,dar sa stii ca ma gandesc la tine. Te rog eu nu mai fi necajita.Incearca sa te linistesti, ca depresiile nu fac bine!Pup fata
Daca da Dumnezeu sa plecam in gasca la odisee, innebunim toate gravidutele de pe acolo, ca tare sarite suntem!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Vai...dar ce harnicute a-ti fost de dimineata, deja 5 pagini!
Adelamaria ma bucur ca si la celelalte teste ti-au iesit tot doua liniute, esti sigur graviduta! Sa ne povestesti cum a reactionat sotul tau, ca sunt tare curioasa!
Boo distractie palcuta deseara!
Lucialu, Geo30, Zenobia...mii de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Mai, dar ce veselie este aici!
Felicitari, Adelamaria! Mi-ai ridicat moralul asa de tare incat acum imi pluteste pe deasupra capului, sper sa nu-l pierd!
Scriu pentru prima data la acest subiect. Sper sa ma primiti si pe mine. Sunt tutunica din august 2006 si proaspat laparoscopiata. Diagnosticul il banuiti deja...endometrioza localizata pe ligamentul uterosacrat stang... Inca nu am ajuns la Tutu sa stabilim planul de bataie pentru ca nu e in tara pana la sfarsitul lunii, timp suficient sa ma perpelesc pe toate fetele, pentru ca nu stiu ce este mai bine si mai la indemana pentru mine. Pe de o parte, as face Diphereline daca as sti ca nu va avea efecte secundare majore asupra mea... Pe de alta parte, as tine regimul (multumesc, Zeno! ), dar pana acum nu am reusit sa-l tin nici macar o zi... Fara cafea nu pot supravietui, ciocolata am tot primit de la vizitatori (ceva dulce, ca stim ca-i place!), fara carne nu cred ca ma satur, iar fara lactate nu cred ca voi mai fi la fel de sanatoasa. Este chiar asa de important regimul alimentar?
M-am intins ca o placintica.
Va pe toate si va multumesc ca existati! Este asa de bine sa stii ca nu esti singura in aceasta situatie destul de complicata, cel putin pentru mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Nicole31 I-mi pare rau ca ai acelasi diagnostic, dar sa stii ca daca ai endometrioza, nu e imposibil sa-ti implinesti visul. Vei gasi aici multe exemple fericite, uite avem chiar unul proaspat-Adelamaria si fetele te vor ajuta cu sfaturi de cate ori ai nevoie. Noi ne-am vazut chiar de curand si-mi pare bine ca ne-am cunoscut si personal. Sa faci sa nu Difereline, e doar alegerea ta, asa ca aici nu-ti pot spune ce sa faci. Dr. T ti-a recomnadat deja Difereline????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Buna dimineata !! In lipsa Gabitei va dau eu trezirea

Adelamaria cum esti ? unde esti ? noutati ? sotul a "supravietuit" emotiei ?

Lucia cred ca ai dreptate cu din 2 in 2 zile, asa o sa fac, sper doar sa nu apara durerea din nou

Nicole bine ai venit printre noi, cu toate ca ar fi fost bine sa nu fi aici. Legat de efectele injectiilor cu D, daca ai citit ce am tot scris noi pe aici, unele au fost mai bine .. altele mai rau. Noi iti tinem pumnii in orice caz.

Ioana, Zeno, Geo, Liliana

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

adelamaria felicitari!.......ce veste tare mi-ai dat la inceput de saptamana.
Pupici

Mergi la inceput

Fetele ,voi ce suplimente de minerale si vitamine luati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu am luat Centrum vreo luna si ceva. Si acum am gasit altele, mai ieftine un pic dar care au de toate. Numai ca nu mai stiu cum le cheama. Pe langa asta mai iau si cartilaj de rechin si Acifol.
Dar dr Protopopescu mi-a spus sa mai iau si fier si calciu suplimentar.

Poze

Mergi la inceput

boo multumesc pentru raspuns.Acifolul ce este?
De Vitex Agnus ce stii,este bun in endometrioza?Dar de napraznic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

"neata!

Eu stau la o cafea naturala, ce-i drept, pana oi gasi Inka... asta e. Nu mai vine nimeni la cafeluta?

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput