ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

adelamaria- pregatesti si ii dai vestea pe post de desert si pe deasupra il anunti si despre interdictie de...pina la 14 saptamini pt mai multa siguranta,pelinga facut piata si ate treburi gospodaresti....

Mergi la inceput

adelamaria....chiar asa la desert ii pui testul cu cele IIpe o farfurie de unica folosinta......acoperita pt mai mult suspans.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Doamne sunt cu gura pana la urechi de aseara exact precum smile-ul
Sper sa nu se intepeneasca asa, nu de alta, dar nu mai ma pot tzuca

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Liliana, super tare faza cu farfuria! Ce nebuna esti!...Lucia, azi am gatit toata ziua doar pe retete de endometrioza, dar daca voi simti nevoia, voi manca, desigur, si altele...A, azi dimineata, am papat putina branzica...dar acum sunt cuminte
Va pupic tare si cred ca ne mai auzim maine, de la munca...Desi ma bate gandul sa bag o zi libera, just in case...Sa vedem cum decurg lucrurile...
Pe maine, fete dragi!

Mergi la inceput

....si eu ies.....pa pregatesc,la ora 14.oo(15.oo ora Ro.) imi vine sotul de la munca si ma scoate prin imprejurimi ....o zi buna in continuare...am petrecut o diminieata minunata cu voi....eu acum am terminat cafeaua de cereale.....

Mergi la inceput

O zi frumoasa!Si eu m-am simtit bine!Dar pe bune ca numa asa sunt cu gura intinsa la max.
PS:pune-i toata portiade teste..sa aibe omu' farfuria plina
KISSES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Cand sa intru eu mai mult, plecati voi...
Tocmai am baut niste suc de grepfruit (natur, din fructul scos). E super bun pentru noi, este un extraboost pentru imunitate.
Da,Lucia, o sa le spun si fetelor de la Tutu marea veste despre sarcinea Adelei. Sau mai bine... ia fa-o tu! Ca tot venisi cu ideea...

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Am aparut!Sunt pe aici daca mai vrei sa spui ceva ZenoDa mi-a venit ideea, dar fetele de acolo pe tine te stiu mai bine,de-asta ti-amspus sa le scrii tu, ca esti mai indicata iubita!Asa ca...predau legatura
Ce tare ar fi sa ramanem toate gravi cam in acelasi timp, sa mergem impreuna prin toate starile de gravi la odisee.Noi am vrut sa plecam spre tari mai calde, dar ne-am cam speriat cand am citit pe aici fca pot sa apara probleme mai multe cu cat amanam proiectul BB, asa ca ne-am revizuit atitudinea.O fi timp si dupa, daca tinem mortis sa plecam
KISSES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am revenit si eu, am fost putin lelea cum zicea Lucia.
Vreau sa va spun ca Adela m-a implut de inspiratie ca sa zic asa ... si pentru prima oara fara sa ma doara !!!!!!!! IUHUUUU. nu mi-a venit sa cred.

Adela chiar ca esti simpatica (oricum gandim absolut la fel). Si ca sa o citez pe Lucia, si eu i-am spus lu' al meu de tine si ca mai exista sperate. Hai ca stie toata lumea pana afla al tau !! Dupa 2 teste sigur esti , nici nu stii ce ma bucur !!!!!!!!!!!!!

Vreau sa va spun ca eu sunt super fericita de cand v-am intalnit pe voi. Mi se pare ca sunteti singurele care ma intelegeti cu adevarat si cu care pot sa vorbesc. In fiecare zi astept cu nerabdare sa intru sa vad ce ati mai scris. Intru de o suta de ori sa vad daca a mai pus cineva vreun punct.

Zeno eu beau suc de grepfruit in fiecare zi dimineata. Si chiar cred ca ma ajuta. Va spuneam ca eu nu am mai racit de vreo 2 ani. Am un mic dejun lichid dar bun. Suc natural si un pahar de lapte de orez + banana + fulgi de ovaz + scortisoara Incercati si voi macar o data, puse in blender.

fetele !!! PS: noi azi avem masa , avem ceva de sarbatorit. Dar pana atunci aici sunt, asa ca daca mai intrati eu va raspund.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

acum tb sa plec eu... dar o sa fiu maine toata ziua. Va pupacesc.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput