ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

andrutzac, cred ca depinde de organism, de ex eu m-am operat in z27 si in z29 mi-a venit CM, la marele fix.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Fetelor (toate-toate!!!), ma simt asa de bine azi asa ca ma gandesc la voi ca sa va transmit aceeasi stare! Luati o floricica de la mine si un

PS. Ascult Metallica - "Whiskey in the jar" si dau din cap!

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Andrutzac, si mie mi-a venit CM la timp dupa laparo. Adica, la 27-28 zile. Dar am mai citit ca se intampla sa mai intarzie. Depinde doar de organism. Eu zic ca e ok, nu te speria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Zeno si eu sunt super bine dispusa, nu am nici un motiv anume, doar ca asa imi vine.
Vineri seara plangeam in hohote, dar de ieri de cand am citit despre Adela sunt super vesela.
Oare e vremea de vina ? Soarele? Astenia ? Adelamaria ? Nu stiu ... dar e de bine

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

WOW Zeno!
You're so cool baby(led zeppeline)
Vezi ca la BB trebuie classic music!Cine stie ce surprize ascunzi si tu!(PS:asta va fi singurul apropo, n-am de gand sa te stresez, dar sunt sigura ca in curand...)

Si eu ma simt ghini, ma innec intr-o halba de apa plata cu juma de lamaie stoarsa si ma gandesc ca este primavara, numai ce a venit, si ma gandesc la toate fetele de pe aici si ce bine imi pare ca v-am cunoscut.Sa stiti ca nu fac nici o exceptie.Toate imi sunteti dragi si aproape!Cat de dragi? -f mult.Am simtit cand am primit prima veste adevarata de la Adelamaria.O sa fim bine toate, o sa vedeti!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Eu mi-am facut planul: daca bebe nu vrea sa vina, sau daca DD considera ca nu trebuie sa avem copii... o sa cutreier lumea in lung si in lat cu sotul meu... sunt atatea locuri de vazut si atati catei Labrador de luat acasa! E o zi memorabila!

PS. Lucia, dupa Led Zeppelin e lesinat sotul meu asa ca merge

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput

Eu azi ma fac verde de... salata de spanac si de urzici scazute cu rosii.Laptele de orez cum e?Ca ala de soia mi-a dat niste senzatii de gravida cu septetiNici nu am vazut.Daca-i bun, totusi, voi cauta.
Jubica cum stai cu slabitul?Eu nici n-am mai scazut nici n-am mai urcat.Si mi-e frica sa nu raman asa, cand voi avea si eu un pui in buzunar.Si nici timp prea mult nu mai am ca al meu mi-o spus clar ca incepem lucrarile in curand
Mai sa stiti ca cicoarea e buna.Te scoate la...aer si ajuta mult ficatul.Il aveam un pic marit de la atatea hormonale.Curata fierea si papa colesterolu ala rau.Am vazut pe net, sa-i citez pe antenisti.
PS:Zeno asa a spus si al meu-vedem lumea!Dar va spun eu ca o sa o vedem sigur cel putin in trei.Nici nu se pote altfel, ascultati la fata.Mai vorbim noiSingura mea problema este sa nu va pierd.Sa fim toate la odisee, macar aproape daca nu in acelasi timp.
Si daca imi spunea cineva ca o sa-mi placa sau ca voi deraia cu conversatul pe net, i-as fi ras in fata, pana sa va cunoc pe voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Am fost la plafar si mi-am cumaprat:Omega 3,Cartilaj de rechin,Pulbere de orz verde(care se prepara cu apa),pastilute cu ulei de primula,bio Seleni si Zinc,Vit.C.
lucialu nu am slabit desi merg de 3 ori pe saptamana la aerobic si manac de post,iar acum nu cred ca ar trebui sa fac cura de slabire.
zenobia am endometrioza.

Mergi la inceput

Jubica cumparacioasa ai mai fost!Dar, daca vrei sa proiectezi si BB, ar trebui sa iei si complexul de vitamine B(ala care are si acid folic).Oricum face bine si mai ia si ceva Magneziu.
Cat despre faza cu aerobicul, am facut atata miscare inainte sa-l cunosc pe al meu si eram femeia snur.de cand il cunosc parca ne-a facut mama in masina!M-o contaminat rau de tot.Si tare greu e sa te lasi de naravurile astea!
Zeno eu la vremea licului eram metalista convinsa, megadeth si multe aletele.acum m-am mai inmuiat.Cam asa a fost perioada de rebeliune la mine

Mergi la inceput

io cu rock-ul nu prea am multe in comun, dar asta pica bine azi... la marele fix Cat despre silueta, cand m-am maritat aveam 52, acum am 63.

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput