Asa zisele vedete din muzica romaneasca
[font=Arial Black][/font=Arial Black]Ma mai uit pe canalele de muzica siCum arati un pic bine, hop apari la Tv.Voi ce parere aveti?
Liana
Raspunsuri
XIO spune:
Ma apuca rasul cand vad concurentii talentati de la Megastar care se chinuie sa prinda un contract in opozitie cu niste fete celebre si cochete care deja sunt "lansate" si care in loc de lectii de canto au luat lectii de cum sa staisfaci un barbat din Cosmpolitan , FHM si alte reviste.
Traiasca incorectitudinea , prostituatia mascata si sanii dezgoliti care-ti vand un album.
lulu_boches spune:
Sunt putine voci adevarate in muzica romaneasca:Monica Anghel, Nico, Nicola, Andra, Marcel PAvel, Mihai Treistariu.Mai sunt????????
Liana
lulu_boches spune:
Se pare ca despre acest subiect nu aveti prea multe de spus.Chia va place ceea ce vedeti?
Liana&Luana
corinadana spune:
Mie imi place la nebunie Oana Zavorana
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Iubika spune:
quote:
Originally posted by teo1970
mie nu-mi place nici cu gura inchisa
Poate ar fi suportabila... daca ai apuca sa o vezi cu gura inchisa
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by XIO
Ma apuca rasul cand vad concurentii talentati de la Megastar care se chinuie sa prinda un contract in opozitie cu niste fete celebre si cochete care deja sunt "lansate" si care in loc de lectii de canto au luat lectii de cum sa staisfaci un barbat din Cosmpolitan , FHM si alte reviste.
Traiasca incorectitudinea , prostituatia mascata si sanii dezgoliti care-ti vand un album.
Daaaa si mie mi se pare ca mai toti concurentii de la Megastar sunt cu muuuult peste vedete precum "raposatele" Andre, Sexy, Blondy-Bombi-Bambi-Candy cum le-o mai chema habar n-am ca nu ma prea uit.
Nush cine cumpara CD-urile. La videoclipuri inteleg cine se uita ca deh! Dar numai sa le asculti... de fapt mai baga ele niste oftaturi si suieraturi amoroase si cam asta e.
crinuta spune:
De asta nu imi fac eu firma de impresariat artistic, deoarece eu nu as putea promova asemenea cantareti sau muzica, iar daca la capitolul voci nu stam totusi prost ( nu ma refer la asa zisele vedete), la capitolul compozitori stam groaznic.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by lulu_boches
Sunt putine voci adevarate in muzica romaneasca:Monica Anghel, Nico, Nicola, Andra, Marcel PAvel, Mihai Treistariu.Mai sunt????????
Liana
As mai adauga-o pe Paula Seling, Dan Bitman, Calin Goia (Voltaj), Cristi Minculescu (Iris), Bodo, Mita (Bere Gratis)