Asa zisele vedete din muzica romaneasca
Raspunsuri - Pagina 2
nemary spune:
sunt putine voci bune(in afara celor pe care le-ati enumerat voi nu am mai gasit niciuna) dar si mai putini compozitori buni. degeaba are voce cineva daca atunci cand merge la un compozitor acesta ii propune sa cante manele, ca de aici se castiga cel mai bine (cezi cazul Laurentiu Duta- Andra- cu toate ca el nu recunoaste)
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
NEM75 spune:
Scoti funduletul, scoti sanii, aranjezi vocea pe calculator, cauti un "sponsor"= si esti mare cantareata !!! Cu versuri mai mult sau mai putin stupide....
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by NEM75
Cu versuri mai mult sau mai putin stupide....
mai mult!
Delfinutza spune:
Din pacate sunt multi care se considera vedete si mari muzicieni...cand ei de fapt nu au nici in clin nici in maneca cu muzica...sunt niste pafaristi...dar de...ei sunt vedete si cica au si voce...si vorba voastra...arati un pic mai bine...gata...esti un star...scoti ce ai in dotare...daca nu iti mai pui un silicon...ca de se poate si s a rezolvat totul.offff
Delfinutza
ellinia spune:
Mie imi pare rau de Andra. Are o voce super misto, dar nu prea e promovata, nici melodii cine stie ce nu are, e tare pacat. Ce ma seaca e ca a fost nominalizata la premiile MTV - anul trecut Andreea Banica. Fiinta asta ma scoate din sarite...cred ca e cea mai enervanta din industria muzicala romaneasca. O prefer oricand pe Oana Zavoranu ....ca sa vedeti cat mi-e de simpatica. La fel si Ana Maria pe care am vazut-o la Divertis, sau mai era o tipa Raluca, care s-a retras acum cativa ani, avea o voce extraordinara, a cantat intr-o trupa - Angels parca. Alte exemple nu mai am acum, dar oricum, muzica romaneasca e varza.
Ah, le-am uitat pe Hypnose sau cum le-o chema, Iza aia iarasi e de pe alta lume cu vocea!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
canne-marie spune:
Mai da ce zice-ti de COSTI ( COSTITA ),vorba carcotasilor,marele cantaret, mai nou de cativa ani marele manelist, s-a facut de ras la Dansez pt.Tine, nu stia sa lege 2 vorbe si mai este si mare doctor stomatolog, vai steluta lui, la fel ca si multe alte vedete si cantarete/ti
annes
lulu_boches spune:
ellinia-Raluca, a cintat si in trupa Angels, avea voce
Ana Maria- super, cind a cistigat Mamaia, m-am gindit ca daca nu o sa cistige va fi o mare nedrepatate.
Iza - Hypnose - dezastru
Oare Ana Lesko o fi chiar asa afoana cum zice Maruta???????
Liana
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by canne-marie
Mai da ce zice-ti de COSTI ( COSTITA ),vorba carcotasilor,marele cantaret, mai nou de cativa ani marele manelist, s-a facut de ras la Dansez pt.Tine, nu stia sa lege 2 vorbe si mai este si mare doctor stomatolog, vai steluta lui, la fel ca si multe alte vedete si cantarete/ti
annes
Subscriu!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
nemary spune:
quote:
Originally posted by canne-marie
annes
nici cu partenera lui nu imi e rusine. sunt la fel de agramati amandoi, nu am putut sa lege o fraza ca lumea
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
am gasit un filmuletz pe you tube fare haios. tipii de acolo canta mult mai bine decat multi dintre "artistii" nostri
http://www.youtube.com/watch?v=fwFBoxpg5QA&NR
Mari