Asa zisele vedete din muzica romaneasca

Asa zisele vedete din muzica romaneasca | Autor: lulu_boches

Link direct la acest mesaj

[font=Arial Black][/font=Arial Black]Ma mai uit pe canalele de muzica siCum arati un pic bine, hop apari la Tv.Voi ce parere aveti?
Liana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ma apuca rasul cand vad concurentii talentati de la Megastar care se chinuie sa prinda un contract in opozitie cu niste fete celebre si cochete care deja sunt "lansate" si care in loc de lectii de canto au luat lectii de cum sa staisfaci un barbat din Cosmpolitan , FHM si alte reviste.
Traiasca incorectitudinea , prostituatia mascata si sanii dezgoliti care-ti vand un album.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Sunt putine voci adevarate in muzica romaneasca:Monica Anghel, Nico, Nicola, Andra, Marcel PAvel, Mihai Treistariu.Mai sunt????????
Liana

Mergi la inceput

Se pare ca despre acest subiect nu aveti prea multe de spus.Chia va place ceea ce vedeti?
Liana&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Mie imi place la nebunie Oana Zavorana

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Si mie,imi place O.Zavoranu, dar cind nu deschide gura
Liana&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

mie nu-mi place nici cu gura inchisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by teo1970

mie nu-mi place nici cu gura inchisa

Poate ar fi suportabila... daca ai apuca sa o vezi cu gura inchisa

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by XIO

Ma apuca rasul cand vad concurentii talentati de la Megastar care se chinuie sa prinda un contract in opozitie cu niste fete celebre si cochete care deja sunt "lansate" si care in loc de lectii de canto au luat lectii de cum sa staisfaci un barbat din Cosmpolitan , FHM si alte reviste.
Traiasca incorectitudinea , prostituatia mascata si sanii dezgoliti care-ti vand un album.

Daaaa si mie mi se pare ca mai toti concurentii de la Megastar sunt cu muuuult peste vedete precum "raposatele" Andre, Sexy, Blondy-Bombi-Bambi-Candy cum le-o mai chema habar n-am ca nu ma prea uit.

Nush cine cumpara CD-urile. La videoclipuri inteleg cine se uita ca deh! Dar numai sa le asculti... de fapt mai baga ele niste oftaturi si suieraturi amoroase si cam asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

De asta nu imi fac eu firma de impresariat artistic, deoarece eu nu as putea promova asemenea cantareti sau muzica, iar daca la capitolul voci nu stam totusi prost ( nu ma refer la asa zisele vedete), la capitolul compozitori stam groaznic.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by lulu_boches

Sunt putine voci adevarate in muzica romaneasca:Monica Anghel, Nico, Nicola, Andra, Marcel PAvel, Mihai Treistariu.Mai sunt????????
Liana

As mai adauga-o pe Paula Seling, Dan Bitman, Calin Goia (Voltaj), Cristi Minculescu (Iris), Bodo, Mita (Bere Gratis)

Mergi la inceput