Autoturism nou ,ce marca ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Si eu am umblat saptamanile trecute sa gasesc ceva "potrivit" - tot in jurul lui 8000 euro pentru o prietena. (nu ca m-as pricepe bine, ci asa de o a doua opinie, aveam pe altcineva priceput cu noi)
Observatiile :
Reanult are un consum infernal (8-9/100 km intern, ccd 6 extern) si exista la pretul de 8.300 parca - Symbol, la oferta pana in 31 martie parca. (s-a aruncat ce nu a convenit) desi se putea lua acasa imediat
Skoda Avantaj - era 8990 tot ceva oferta. (la asta mi-a ramas sufletul si avea cate ceva pe ea - oferta deh)
Chevrolet Spark - cel mai ieftin ajunge la 6.317 dar fara nimic, restul trebuie "adaugate" si costa.
Peaugeot C1 - nu mi-a placut deloc bordul, si nu au alta varianta - parca si-au batut joc de el , parca e facut cu carton si cu plastic de pungi de magazin... asa o fi moda, eu stiu ? undeva pe la 8900 -
Opel avea doua variante in jur de 9000 Euro - dar fara nimic pe ele.
VW - peste 10.000
Ford incepe de la 8900, dar fara nimic pe masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Chiar asa, nu mai bine cumperi ceva second, dar facute pentru straini? Decat ceva nou facut pentru romani?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nella spune:

Imi e teama sa cumpar o masina secod ,nu ma pricep la partea tehnica si desi am permis de multi ani nu am condus prea mult.Acum imi trebuie neaparat o masina care sa nu ma lase in drum.
Eu tare mi-as fi dorit o SUZUKI JIMNY ,pe care nu mi-o pot permite acum si pe care sper sa o am peste 2 ani.Pana atunci mai capat experienta la condus ,si strang banii necesari pt a o cumpara.

Mergi la inceput

Am sunata-o pe o prietena care si-a luat in toamna Skoda Fabia. A dat pe ea 9000 si ceva, pentru ca a vrut in plus optiuni. Pretul la care o putea cumpara fara nimik in plus (de baza) era 8500 euro.

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Am sunata-o pe o prietena care si-a luat in toamna Skoda Fabia. A dat pe ea 9000 si ceva, pentru ca a vrut in plus optiuni. Pretul la care o putea cumpara fara nimik in plus (de baza) era 8500 euro.

asa crestem noi

Asta era in toamna. Acum e altceva...

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

quote:

Chiar asa, nu mai bine cumperi ceva second, dar facute pentru straini? Decat ceva nou facut pentru romani?

asa crestem noi

Parerea mea e sa nu va aruncati la masini second hand, e adevarat ca multe iau ochii, bani nu foarte multi (acceptabil), km putini...ei, aici e buba. Se umbla la km dati inapoi ceva de speriat. Am un var care cu asta se ocupa si a schimbat cateva masini pan-acum, le cumpara, le da kilometrajul inapoi si le vinde de bune. Si nu ai cum sa verifici.
Arunca si-un ochi pe www.masini.ro pe forum.
Bafta, sa faci alegearea cea mai buna!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nella spune:

elisor ai dreptate ,masinile second hand pot ascude defecte care vor costa ulterior mai mult decat diferenta de pret pt. o masina noua.
Eu m-am hotarat pt. inceput voi lua Matiz si poate peste cativa ani o voi inlocui cu una mai performanta, frumoasa si mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marhan spune:

quote:
Originally posted by nella

numeioana ,cred ca ma opresc la Matiz si sper sa fac o alegere buna deoarece sunt putin presata de timp ,iar unele firme nu pot livra masina decat peste 2 sau 3 saptamani.
Mie pana marti imi trebuie masina.
Multumesc tuturor pt sugestii.

Nella

Eu zic sa testezi piata foarte bine inainte sa cumperi. Cumpararea unei masini este o decizie destul de importanta si daca tot dai banii(chiar si 5000E) eu zic sa ii dai cu inima impacata ca doar sunt bani munciti!!! Chestia cu "imi trebuie masina pana marti" suna a graba si mai tarziu s-ar putea sa iti para rau. Mai circula si tu cu un taxi, apeleaza la un prieten/prietena sau foloseste daca chiar arde...Matiz-ul e masina de oras, merge si in afara dar cam te bate vantul in caz de te depaseste un TIR. Cu siguranta sta destul de prost, motorul este mic, spatiul mic. Ca avantaje pot spune ca este foarte economica. Desi m-am mai facut si alta data avocatul firmei Renault eu zic ca se merita un Clio care e muuuult peste Matiz. Sau un Fiat. Cam atat ca restul sar de 8000 EUR. Sau poate faci leasing...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hristina

quote:

asa crestem noi

Asta era in toamna. Acum e altceva...

Kasi si Victoria

Chiar si acum apare pe situl lor Skoda Fabia la 8328 euro.
Mie nu-mi place Skoda ca are o gramada de plastic pe ea.

Nella, parintii mei au Matiz. Pot sa iti spun ca am condus-o si de oras e perfecta, dar nu as iesi cu ea afara, ca e tare subreda (mai ales caroseria...brrr)
Noua Renaultul ni l-a adus dupa 3 luni (si am vrut sa platim cu banii jos).
Acuma daca ar fi sa imi cumpar o masina mica, mi-as cumpara noul Fiat Punto Grande. Am condus-o si e super buna masina (am inteles ca e in 10.000 euro).
Mai bine faci un imprumut si cumperi o masina, mai ales daca vrei sa o schimbi peste cativa ani, sa o poti vinde atunci si sa mai iei ceva banuti pe ea.

Editez: la Fiat, cred ca e pretul fara taxe

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:

Am studiat-o pe net Toyota Corolla Verso (e una din preferatele noastre), din pacate finantele nu ne permit inca, dar cine stie Ati cumparat-o de noua? Cat a fost, cume merge?

asa crestem noi

Codruta,da,am luat-o cu banii jos,am facut un credit personal.Bafta noastra a fost ca am "capatat" o reducere destul de substantiala,ca altfel modelul nostru are pretul undeva pe la 23000 euro,cam asa...
De mers merge brici,iti dai seama,ca e noua...e docila,cam marisoara in dimensiuni,deh! e de familie si tre' sa aibe loc tot poporu' in ea...dar se sofeaza usor si cateodata mai ca nu are gura sa imi si spuna ca am gresit...O iubesc!Adaug:eu sunt soferul,ca sotul meu nu are permis de conducere,asa ca eu sunt singura care profita de placerea de a o sofa!

Nella,ieri in targul de masini,am vazut un VW golf,fainut,din 2003 cred ca era....cerea pe el 6900 euro...Intreb si eu:ai luat in calcul si varianta unei masini "mai vechi" ca an de fabricatie?

Va doresc o saptamana cat mai buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput