Autoturism nou ,ce marca ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

daca mai pui vreo 2000 iei un wv polo

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cred ca nu prea sunteti la curent cu preturile la autoturismele noi. Intr-adevar iti poti lua un Matiz SE Power, modelul cel mai bine echipat, care costa 7200 EU. In rest nu iti poti cumpara nimic cu banii astia, decat un Logan, care nu e o masina mica, si e si Dacie, pe deasupra. In plus, si daca gasesti o masina noua la pretul asta, fii sigura ca nu e echipata cu absolut nimic (AC, servo, ABS sau Airbag).

Renaul Clio la 8000 EU nu exista!! Uiteti-va ca sunt preturi CIP sau DDP. CIP inseamna fara taxe. Un Renaul Clio bicorp (hatchback) model nou costa in jur de 10 000 EU, standard.

Nu ai prea multe optiuni. De ce nu cauti o masina mai bunicica, la mana a doua (un an) cu putini km, bine intretinuta, in garantie...??

Ioana

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

M-am uitat pe unele site-uri si ti-am scris modelele cele mai ieftine, cu toate taxele:
Renault: cu 8519 euro iti poti lua modelul AUTHENTIQUE 1.4 8V (75 CP) Euro 3. (e cam fara putere, dar optiouni nu prea ai in pretul asta).
VW: cu 8520 euro iti poti lua Polo Happy B 64/47 1.2l Manuala, 5 trepte 4 EUR.
Chevrolet: Spark (Matizul)- modelul cel mai ieftin este 6830 euro. sau Aveo direct cu 8100 euro.
Poti cauta si alte marci. Succes!

Peste pretul asta mai este: inmatricularea si alte cheltuieli neprevazute. Chiar la modelul standard, poate vrei o alta culoare (noi am dat in plus 250 euro ca am vrut metalizat) sau alte optiuni.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

M-am uitat pe unele site-uri si ti-am scris modelele cele mai ieftine, cu toate taxele:

Da, dar nu cu toate dotarile; adica un fel de Logan de 5000 euro, care nu exista.
Din experienta mea, preturile sunt mai mari decat cele pe care le pun aia pe site-uri. Pana la urma, trebuie umblat.
Si sa nu uitam de promotii sau de dealeri ale marcilor care au tot felul de combinatii, masini ramase pe stoc de care vor sa scape, etc

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Rufus, eu am scris mai sus ca e modelul standard, daca vrea optiuni in plus, pretul se ridica.

asa crestem noi

Mergi la inceput

Trebuie mers la fata locului si analizate ofertele lor.
Incerca si la Skoda.

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Skoda,la 8 mii?

Poate la mana a doua,in nici un caz noua!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Codruta, sunt de parere cu Rufus. Un pret e pe site, altceva e la reprezentanta. Cand am luat masina am umblat pe la toate marcile sa cautam ceva ieftin si bun... Si n-am gasit masina sub 10 000 EU, model standard, cu toate taxele incluse. (Intr-adevar, n-am fost la Renault pt ca mai aveam un Renault. Dar o cunostinta isi ia acum modelul nou si o costa peste 10 000 EU). Pana la urma am luat una de 12 000 EU, un Ford.

Dupa mine nu merita sa-ti iei o masina straina, fara nimic pe ea. Important e sa ai si ceva siguranta, nu?? Pentru mine un model standard e cu ABS, AC si Airbaguri. Ce nu are atata lucru nu e masina. Culoarea e fara importanta.

Bineinteles, ca daca ai fite vrei tapiterie din piele... de preferat crem... comenzi pe volan, pilot automat, computer de bord... bla bla...

Sunt curioasa ce model alegi, Nella. Daca e pt tine masina, iti recomand sa iei un Matiz.

Ioana

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Daca tot ati ajuns la Matiz care-i pretul pt unul standard?Pe net am gasit 5200 euro.Fara imic pe el.A luat cineva in ultimul timp? Atat este si la deal-eri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nella spune:

numeioana ,cred ca ma opresc la Matiz si sper sa fac o alegere buna deoarece sunt putin presata de timp ,iar unele firme nu pot livra masina decat peste 2 sau 3 saptamani.
Mie pana marti imi trebuie masina.
Multumesc tuturor pt sugestii.

Mergi la inceput