Autoturism nou ,ce marca ?

Autoturism nou ,ce marca ? | Autor: nella

Link direct la acest mesaj

Va rog ajutati-ma !doresc sa-mi cumpar o masina noua, micuta cu 4 usi si de aprox. 8 000 EURO .
Ce tip mi-ati recomanda ,astfel incat raportul pret/calitate sa fie satisfacator.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

mie una mi-ar fi placut un fiat panda dar sotul meu a hotarat sa ne luam fiat albea initial eu optasem pt loganul break dar nu se merita mai ales ca sunt aproape la acelasi pret.
Sti cum este parerile sunt impartite si sper ca din ce vor scrie si ceilalti sa iti faci o idee cam ce ti-ar place

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Eu sunt fan Toyota...si mi-ar place in Yaris...insa nu cred ca exista ,ca pret, sub 8000euro...de nou.
Bafta la cautari si fa o googalire gospodareasca pe net,pe la site-urile cu masini...noi asa am facut aproape 2 luni pana ne-am hotarat ce sa cumparam,apoi am mai colindat putin si pe la reprezentante,am facut si test drive...Mult succes!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Musai sa faci test drive, noi nu am facut si am luat un renault Symbol (btw, e la 8000 euro) si nu are de loc putere masina asta, in rest suntem multumiti de ea. Doar ca noi vrem masina mai mare, un suv.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si noi tot fani Toyota. Avem deja 2: Matrix (cea mica ) si Sequoia (cea mare). Peste un an am vrea sa ne luam o Camry 2007 (modelul nou). Din pacate, vad ca nu prea seamana modelele de aici cu cele pentru Europa, deci sfaturi nu pot da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Simina,modelele uneori nu se aseamana,uneori nici macar ca si tehnica...poate uneori sunt asemanatoare ca design...De exemplu masina noastra(apropo,Codruta,a noastra e suv)aici se numeste Toyota Corolla Verso,iar in Anglia se numeste Toyota Vaxhall...

Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by Ana68

Simina,modelele uneori nu se aseamana,uneori nici macar ca si tehnica...poate uneori sunt asemanatoare ca design...De exemplu masina noastra(apropo,Codruta,a noastra e suv)aici se numeste Toyota Corolla Verso,iar in Anglia se numeste Toyota Vaxhall...

Ea e TOYO...

Am studiat-o pe net Toyota Corolla Verso (e una din preferatele noastre), din pacate finantele nu ne permit inca, dar cine stie Ati cumparat-o de noua? Cat a fost, cume merge?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Opel Corsa.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

La 8000 de euro, masina noua, n-ai prea multe optiuni. Ar fi C1, Peugeot 107 care sunt pe aceeasi platforma, vezi si tu ce optiuni are fiecare incluse. Mie chiar imi plac piticaniile astea.

Apoi ar fi Corsa, pe care o ador, dar ajunge cam la 11-12000 si dureaza o gramada pana iti vine, ca e mare bataie pe ea in occident. Dar e asa de frumoasaaaaa.

Clio stiu ca e cam 10000 DDP, dar eu personal nu suport Renault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Mie dintre masinile astea mici imi plac www.lanciaypsilon.it/ypsilon/home.html" target="_blank">Lancia Ypsilon sau www.lancia.it/cgi-bin/pbrand.dll/LANCIA_ITALIA/models/models.jsp?BV_SessionID=@@@@1591294170.1174066072@@@@&BV_EngineID=cccgaddkgljfkdjcefecejgdfiidfin.0&categoryOID=-1073771024" target="_blank">Lancia Musa ... mai mult cea din urma ... sunt superbeee ....

Petronela

Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

O masina la pretul asta...un Matiz. Echipat cu de toate (ce se poate , normal...).
Problema este ca masinile enumerate de voi, ori sunt mai maricele, ori sar de pretul de 8000, daca sunt echipate corespunzator.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput