Autoturism nou ,ce marca ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by Ana68

quote:
Originally posted by codruta_grg

Am studiat-o pe net Toyota Corolla Verso (e una din preferatele noastre), din pacate finantele nu ne permit inca, dar cine stie Ati cumparat-o de noua? Cat a fost, cume merge?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Codruta,da,am luat-o cu banii jos,am facut un credit personal.Bafta noastra a fost ca am "capatat" o reducere destul de substantiala,ca altfel modelul nostru are pretul undeva pe la 23000 euro,cam asa...
De mers merge brici,iti dai seama,ca e noua...e docila,cam marisoara in dimensiuni,deh! e de familie si tre' sa aibe loc tot poporu' in ea...dar se sofeaza usor si cateodata mai ca nu are gura sa imi si spuna ca am gresit...O iubesc!Adaug:eu sunt soferul,ca sotul meu nu are permis de conducere,asa ca eu sunt singura care profita de placerea de a o sofa!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Am studiat-o, dar pana la urma la noi cred ca ramane un Opel Zafira, ca in el intra si motorul enduro care il vrea sotul

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Codruta ....ce haios:prima noastra otpiune a fost Zafirutza...insa nu ne ajungeau banutii sa o achizitionam....asa ca ne-am "reorientat".Succes!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

nella am fost la reprezentanta la fiat si un fiat punto clasico este 8800 de euro el normal costa 10.430 euro dar are o reducere si sa sti ca este dotata are si ac.si airbaguri mie una mi s-a parut destul de buna in schimb eu nu sunt multumita de portbagaj cam micut .acum tu sti cel mai bine ce ai de facut.matizul daca il iei cu ac,am inteles ca te lasa motorul in drum asta din ce am auzit si eu de la unul de la altul.iti doresc o alegere cat mai usoara

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

OPEL CORSA.
Incearca sa cauti un model de opel corsa modelul ce il fabricau pana anul trecut.Aici erau diesel la 1.3 motor de 80Cp si echipament full, la 10.000de euro.Cel nou e mai scump, dar inca gasesti din medelul vechi.
Eu sunt la al doilea corsa, si nu il dau pentru nimic in lume, e super-comod, fff ieftin de intretinut, doar ca al meu are motor de 1.7 si 100 de cai, si da clasa multor masini de cateva zeci de mii de euromai ales la urcare pe dealsau autostrada.
si pe mine ma incanta zafira,dar neavand copii am optat pentru un meriva, care e doar putin mai mic decat zafira, insa are un pret, prestatii si intretinere cat un corsa.
Multa bafta cu masina

Mergi la inceput