PIERSICUTZE de 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 22
julax spune:
Sarilla,exceptionala poza cu albinutza!

Noi mergem in Eforie Nord.Plecam pe 16 iulie.Julax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by julax
Sarilla,exceptionala poza cu albinutza!
Noi mergem in Eforie Nord.Plecam pe 16 iulie.
Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
A! Super aproape...poate ne vedem. Daca vrei, facem schimb de numere de telefon si ne intalnim intr-o zi...cat stati?
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII

Cum a inceput totul
julax spune:
Biletul e de 10 zile,dar sa vedem cum ne descurcam(cu caldura
).Iti las mobilul pe PM si tu poti face la fel sau vorbim la telefon.
Parca vremea la Mamaia nu a fost exceptionala azi,dar sper ca v-ati distrat.Sa ne spui mai multe.Julax @ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
SARILLA spune:
hai ca reusesc si eu sa scriu cateva cuvintele...
Am fost ieri, am stat de la 10 la 17(..si fara razv de la 9
) si totul a fost bine, ne-am bronzat ca racii, am luat tot soarele...
Nu am facut poze, caci cu atata apa in jur era mai complicat de fotografiat..dar am ramas cu amintiri frumoase.
Eu m-am zbenguit toata ziua prin toate toboganele, barbate-miu a stat mai mult pe sezlong, rezultat: el abia a dormit azi noapte, ca il ustura tot corpul, eu am dormit ca o elefantica si cred ca o sa ma si innegresc(nu sunt sigura, totusi, ca noi suntem amandoi albi si de obicei ne inrosim si apoi ne albim la loc)![]()
In fine, ideea e ca Razv a fost foaarte cuminte(a ramas la soacra-mea) si cand ne-am intors el nu avea nicio treaba, sa isi arate si el dorul macar un pic, s-a comportat absolut normal, de parca nici nu lipsisem ![]()
Julax ti-am trimis si eu numarul meu si adresa de mail, in caz ca ai mess sa mai vorbim si acolo, si astept sa imi dai un semn de viata cand ajungi pe aici.
Voi ce ati mai facut?
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
SARILLA spune:
Hai sa mai incercam cu o intrebare:
Daca ati avea putere sa schimbati un lucru, care ar fi acela?
Cum a inceput totul
SARILLA spune:
Si pentru ca uneori sunt prea profunda chiar si pentru mine...nu stiu acum care ar fi lucrul pe care l-as schimba eu, dar pana diseara ma gandesc si va pun la curent.![]()
Va pup si astept sa vad cum schimbam lumea!![]()
Cum a inceput totul
julax spune:
Sarilla,ma bucur ca v-ati distrat si ca Razvan nu v-a simtit lipsa.Puteti repeta scena
.
Vorbim pe mess despre posibila intalnire.
In legatura cu noua intrebare,cred ca daca as putea,as face in asa fel incat cei dragi(oamenii buni in general)sa traiasca o vesnicie(sanatosi,desigur).Julax @ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
SARILLA spune:
Mai sa stii ca si eu m-am gandit la asta prima data( de fapt a doua oara, ca prima data nu pot sa spun la ce m-am gandit, ca e rasism
), dar mi-am dat seama ca vesnicia poate deveni plictisitoare la un moment dat, asa ca dupa luuungi dezbateri cu propria persoana, m-am decis ce as modifica: as face in asa fel incat sa nu existe batranete!!!
Eu am groaza de batranete si taaare mi-as dori sa mor peste multi ani dar aratand asa
...deci asta mi-as dori pentru toti cei care nu vor sa arate batrani si sa fie bolnavi si sa ii paraseasca puterile...sa murim la...90 de ani...?...aratand de 30.![]()

Cum a inceput totul
SARILLA spune:
A, si..Julax? Sa-mi scrii sau sa-mi zici si cum te cheama..
..ca nu stiu, si ma gandesc ca ar fi mai bine sa ne zicem pe nume, nu?Cand ne vedem...
Pe mine ai vazut cum ma cheama din adresa de mail.![]()
Cum a inceput totul
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Sa stiti ca nu v-am parasit am citi ce ati scris dar nu am apucat sa scriu si eu ca zilele astea mai rar la calculator.
Am si alergat dupa niste mobila mai ieftina, am reusit sa gasim o masa de mancat si 6 scaune pt numai £85 deci bargain. Plus am gasit pt dormitorul doi un pat si un dulap asortate din lemn alb frumos clasic dar si modern pentru numai £200 amandoua. Sunt happy ca am gasit astea ca oricum nu are rost sa luam mobila f scumpa ca nu e casa noastra pt totdeauna si mai bine folosim banii la renovat si sa pastram pt cand vin ai mei ca o sa fie mult de plimbat si vizitat.
Suntem f f ocupati cu mutatul asta vineri tre sa impachetam ultimele catrafuse si sa ne luam cutiile si sa ne caram de aici. Abia astept.
Cu toate ca pana in august cand vin ai mei este f mult de munca si majoritatea trebuie sa o fac eu singurica ca Flo munceste toata ziua dar it will be worth it in the end asa ca let the fun begin.
Sa stiti ca daca ne mutam o perioada nu o sa avem net pana lamurim toate facturile si providerii. Oricum o sa imi lipsiti si sper sa va mai amintiti de mine si intr-o luna, doua.
Multi multi pupici de la noi pt voi si pt pitici.

---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)