PIERSICUTZE de 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by ralu80

Te inteleg perfect Sarilla...si eu am primit invitatie de la ai mei sa mergem la mare peste 2 saptamani si am refuzat...la mine nu plictiseala e problema, ca doar e marea, dar nu pot sa uit cati nervi imi faceam mereu cand mergeam cu taica-miu in vacanta...asa ca pas.

Raluca si pui mic si nazdravan Riana(2 iulie 2006)

Mda...de asta nici nu mai vorbesc..de nervi..ca din punctul asta de vedere am si zis ca a fost mai bine decat ma asteptam..ma asteptam sa iasa cu scandaluri de proportii..cu impuscaturi..dar s-a lasat "doar" cu niste certuri si rastiri reciproce.

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Sa va zic ce astept cu nerabdare!
Noi avem in Mamaia un parc acvatic, Aqua Magic se numeste, si am fost in fiecare an in afara de anul trecut cand nu imi incapea burta pe tobogane....iar sotul meu nu a fost deloc...si sambata urmeaza sa mergem, in gasca mai mare..si abia astept!
O sa il lasam pe Razvan la socrella, cu instructiuni cu tot, si, pentru prima data de cand am nascut, o sa petrecem ceva ore doar noi doi(adica fara el)...lucru care nu ma umple de fericire, in sensul ca o sa imi fie sigur super dor de Razv, dar care ma bucura pentru ca stiu ca o sa fie frumos acolo. Am mai stat fara pui, la o nunta si asa, cate 2-3 ore, dar acum cred ca o sa stam de pe la 10 pana pe la 18..deci destul...
Dar mi-e asa de dor sa ma dau in toate alea, incat sper ca ziua sa fie cel putin la fel de frumoasa pe cat mi-o imaginez eu.
O sa va mai povestesc cum a fost, dar acum eram foarte fericita ca mi-am adus aminte de evenimentul de sambata, si am zis sa va impartasesc si voua din bucuria mea.

www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

sarilla prezent si eu. Am mai intrat pe aici, dar batea vantul linistii...si parca nu mi-a venit sa vorbesc singura.

M-ai facut curioasa rau cu "oamenii mari", asa ca nu m-am putut abtine sa te intreb, plus ca ma gandeam ca mai trezesc curiozitatea si altor piersicute-mamicute sa mai vina pe la noi la confesiuni, sa nu stam stinghere.
Hai sa-ti zic ca eu am venit aici cu aceeasi idee ca si tine despre "petreceri cu persoane de aceeasi varsta", si, imi parea tare ciudat la inceput cand ne tot intalneam "in familie". Nu numai intalniri, ba chiar calatoream impreuna. In timp (in special cand socrul meu s-a dus in lumea celor drepti, Dumnezeu sa il ierte) am inteles ca nimic nu e mai scump pe lumea asta decat timpul petrecut alturi de cei din familie. Bine ca soacra mea nu e chiar ca cele din poveste, iar cumnatele mele sunt ca mine, ca idei...asa ca poate e doar un mic noroc.

Abia astept sa ne povestesti cum ai petrecut in Parcul de distractii de care ai pomenit...asteptam poze.

Trebuie sa fug ca maimutul urla dupa mine...reviiiiin .

Multe lucruri sunt trecatoare pe Pamant, la fel si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Norocuta,si eu am aceeasi parere despre ,,oamenii mari".Noi ne intalnim deseori in familie si e foarte frumos.La mare vom merge impreuna cu socrii si nu cred ca ar fi altcineva cu care ne-am dori sa mergem mai mult,mai ales acum cand e Alex mic.Recunosc ca suntem norocosi,deoarece ai nostri sunt cu adevarat speciali.Fac foarte multe pentru noi si ne respecta tineretea.
Avem si prieteni de varsta nostra cu care iesim,dar ma bucur de fiecare clipa petrecuta cu parintii,bunicii,nasii,caci sunt mai in varsta si uneori mi-e groaza sa ma gandesc ca vom fi din ce in ce mai putini...De fapt,lucram la asta ca sa se innoiasca generatia,dar ca idee...intelegeti ce vreau sa zic.Nu am mai avut un deces in familie de cand eram in clasa a 3-a(atunci a murit bunicul,Dumnezeu sa-l odihneasca)si nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand se va mai duce cineva apropiat...
Hai c-am luat-o pe ulei si s-ar putea sa par cam deplasata.Ideea era ca noua ne place sa iesim cu ai nostri fara sa ne simtim prea tineri sau pe ei prea in varsta.Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Sarilla,distractie placuta la Aqua Magic! Abia astept sa povestesti cum a fost.Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Da...suna foarte frumos ce ziceti voi acolo, de relatii normale(caci pana la urma asa e normal,nu?) cu parintii, insa la mine nu a fost nicicand asa...eu nu am avut o relatie stransa cu ai mei niciodata, poate cu taica-meu mai apropiata, sa zic...dar cu maica-mea...deloc..si invidiez sincer toata populatia planetei, caci se pare ca absolut toata lumea se impaca bine cu mama in afara de mine...
Pe mine m-a crescut bunica-mea(am avut cea mai frumoasa copilarie ever)iar relatia cu ai mei se reducea la o vizita la cateva zile si la strictul necesar pe perioada scolii.Poate suna trist, dar crescand asa nu simt lipsa relatiei stranse cu mama, si mi se pare tare ciudat cand unele prietene imi zic ce apropiate sunt de mamele lor...La noi e doar o relatie de mama-fiica si atat.
Mi-as fi dorit sa fie altfel, dar...mi-e bine si asa.
Sper sa nu sune odios ce am scris, nu asta a fost intentia mea..ci doar am vrut sa spun ca desi cateodata sunt invidioasa...hai poate nu invidioasa, dar doritoare :) la relatiile normale mama- fiica de prietenie si de apropiere, din cauza ca nu stiu ce e aia, nu pot spune ca simt lipsa prea tare.

Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Mersi pentru urarile de
"Distractie placuta!"
Imi doresc atat de mult sa fie bine sambata(vremea frumoasa, copilul sanatos, etc) incat mi-e teama ca o sa se intample ceva si nu o sa mai mergem...sper sa nu ploua...

Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Sarilla,e de inteles ceea ce simti fata de ai tai...Oricum,e foarte important ca cum ai propria familie in care te simti implinita si asta compenseaza intr-o oarecare masura alte neajunsuri.
Vreme buna sambata!Julax @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by julax

Sarilla,e de inteles ceea ce simti fata de ai tai...Oricum,e foarte important ca cum ai propria familie in care te simti implinita si asta compenseaza intr-o oarecare masura alte neajunsuri.
Vreme buna sambata!

Julax @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

Da, chiar imi iau din familia mea tot ce am nevoie...mai mult, poate.....sper sa imi mai revin cand mai creste Razv..sa nu il exasperez...
Mersi..azi a plouat......sor'mea a zis ca a plouat azi sa fie frumos sambata...sa speram!
Da' mai vorbim pana atunci...voi cand plecati la mare?Si unde mergeti?

Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Ia uitati www.dropshots.com/day.php?userid=249206&cdate=20070622 " target="_blank">o albina

Cum a inceput totul

Mergi la inceput