PIERSICUTZE de 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
norocuta spune:
julax am verificat: pozele mele sunt in adresa comuna mamiciiulaug2006@yahoo.com, in folderul POZE (clasat in stanga), email din 07 feb 2007. sper sa fie Ok acum.
te pupic 
Mamica cu doua sufletele: Ali
(30.10.2000) si Nour
(07.07.2006)
norocuta spune:
sarilla, muuh nu pot sa nu comentez poza cu pustii vostri in spatele galetusei galbene (ma grabesc si nu mai am rabdare sa ma intorc la Piersicute, scuze).
Sincer, daca voi vedeti doi bebelusi jucandu-se in nisip, eu vad doi prieteni (de la adolescenti in sus), petrecand ceva timp minunat impreuna...pe o plaja...iar mamicile lor sunt in alta parte, la o cafea impreuna
.
PS: cred ca vorbesc despre fete 
Mamica cu doua sufletele: Ali
(30.10.2000) si Nour
(07.07.2006)
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by norocuta
sarilla, muuh nu pot sa nu comentez poza cu pustii vostri in spatele galetusei galbene (ma grabesc si nu mai am rabdare sa ma intorc la Piersicute, scuze).
Sincer, daca voi vedeti doi bebelusi jucandu-se in nisip, eu vad doi prieteni (de la adolescenti in sus), petrecand ceva timp minunat impreuna...pe o plaja...iar mamicile lor sunt in alta parte, la o cafea impreuna.
PS: cred ca vorbesc despre fete
Mamica cu doua sufletele: Ali(30.10.2000) si Nour
(07.07.2006)

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII

Cum a inceput totul
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by julax
Sarilla,ce frumos!Mare,soare,joaca,veselie...Abia asteptam sa mergem si noi!
Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Va asteptam!

www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII

Cum a inceput totul
SARILLA spune:
Hello!Mai e cineva pe aici?
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
julax spune:
Prezent!E foarte cald afara(35 de grade)si ma gandesc ce vom face la mare ca nu avem aer conditionat(nici ala cica nu e prea indicat,dar in caz de forta majora...).Sper ca va fi bine,briza etc etc.In casa sunt cam 23-24 de grade si acolo cine stie cate or fi,oricum mult peste acestea.Vom vedea...
Concediu placut tuturor!Julax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
julax spune:
Norocuta,am reusit sa vad cateva poze cu Nour la Piersicute acolo(mamici si pitici de iulie-august 2006),ca pe adresa asta comuna imi arata sa trimit mail
.Am vazut cateva poze cu Nour mic mic(foarte dragutzel
).Mi-ar fi placut sa vad si mai mult,dar mai astept,poate atasezi la semnatura
Julax @ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
SARILLA spune:
Da...caldura mare, mon cher!Noi stam si la 4 din 4 ...
...si te coci acilea de zici ce-i aia...
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
SARILLA spune:
Norocuta hai ca am citit ce ai scris la Piersicutze si am venit cu nota explicativa![]()
Acum cateva zile am primit de la ai mei o invitatie la munte...adica sa mergem toti 5 (Razvan included) si sa plateasca ei...si am acceptat, chiar daca eu nu ma innebunesc dupa genul asta de combinatii...mie imi place sa mergem cu prieteni de varsta noastra, caci cu parintii nu se poate sa nu iasa discutii (gap between generations, deh!)
Asa ca imi aratam ingrijorarea despre cum va fi in joia de dinaintea plecarii...iar cand m-am intors...am zis ca nu a fost asa rau cum ma asteptam, dar ca nici nu mai merg alta data cu "oamenii mari"...ca a fost destul de plictisitor...
Cat despre locatie, am fost la Sinaia(am pus si vreo 2 poze pe forum)...si prin imprejurimi.
Acum urmatoarea locatie va fi in Marginimea Sibiului, dupa mot,cam pe 16 iulie, asa....dar doar noi 3...abia astept!
Cum a inceput totul
ralu80 spune:
Te inteleg perfect Sarilla...si eu am primit invitatie de la ai mei sa mergem la mare peste 2 saptamani si am refuzat...la mine nu plictiseala e problema, ca doar e marea, dar nu pot sa uit cati nervi imi faceam mereu cand mergeam cu taica-miu in vacanta...asa ca pas.
Raluca si pui mic si nazdravan Riana(2 iulie 2006)

Mare,soare,joaca,veselie...Abia asteptam sa mergem si noi!