PIERSICUTZE de 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 23
julax spune:
quote:Sarilla,buna treaba ar fi sa nu existe batranete...Si referitor la rasism am o vaga banuiala
Mai sa stii ca si eu m-am gandit la asta prima data( de fapt a doua oara, ca prima data nu pot sa spun la ce m-am gandit, ca e rasism), dar mi-am dat seama ca vesnicia poate deveni plictisitoare la un moment dat, asa ca dupa luuungi dezbateri cu propria persoana, m-am decis ce as modifica: as face in asa fel incat sa nu existe batranete!!!
Eu am groaza de batranete si taaare mi-as dori sa mor peste multi ani dar aratand asa ...deci asta mi-as dori pentru toti cei care nu vor sa arate batrani si sa fie bolnavi si sa ii paraseasca puterile...sa murim la...90 de ani...?...aratand de 30.
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
Mada_mxm,ma bucur ca ati rezolvat cu mobila la un pret convenabil.Abia astept sa termini ca mi se pare o asa nebuneala,mai ales cand ai bebe.O sa astept poze cand se vor linisti apele pe acolo.Spor la treaba in continuare
Julax @ Alex
(24.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
julax spune:
Sarilla,sunt in lista ta de asteptare pe messenger
Julax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by julax
Sarilla,sunt in lista ta de asteptare pe messenger
Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Sigur ai bagat bine adresa?Ca nu mi-a aparut nimic inca...si am tot timpul messengerul deschis...
Mai verifici o data adresa, te rog?Sau da PM cu a ta, sa te bag eu...

www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII

Cum a inceput totul
Tweety7 spune:
Salutare, fetelor! N-am mai reusit de mult sa scriu ceva pe-aici. Sarilla
, dar n-am timp sa raspund la intrebarile restante. Vroiam sa-i spun Cristinei de ce Costin al meu refuza alti
. Eu l-am implicat inca de la inceput in cresterea Clarei. In perioada cu cei mai nenorociti colici, Costin pazea si legana copilul alaturi de mine pana pe la 1, 2 noaptea, desi el a doua zi se ducea la munca si trezirea era la 5. Baita, schimbat scutece, schimbat hainute, adormit copil, pazit somn copil si multe alte asemenea Costin le-a facut, le stie si probabil i s-a si acrit de ele. In plus, C este un copil dificil. Am avut mereu cate o problema de sanatate, dintii au inceput sa-i iasa inca de la 4 luni, asa ca a avut mai mereu motive de maraiala. Toate astea adunate l-au bagat in sperieti pe sotul meu si nu il condamn. In schimb, ma invinuiesc pentru ca nu i-am oferit mai multa libertate dupa orele lungi la serviciu... Cam asta e. 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
SARILLA spune:
Tweety poate dupa ce va mai trece putin timp o sa isi mai schimbe parerea...insista si tu pe cat e bine e sa aiba Claruta o sora sau un frate...ca ei o sa fie mereu impreuna, no matter what...si in 2-3 ani cred ca o sa uite de colici si alte alea.
Si noi am vrea inca un bebe, insa peste vreo 3 ani, asa...si eu mi-as dori mult o fetita.

, dar...vom trai si vom vedea...
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
SARILLA spune:
A1 Cat despre restantele pe care le ai la Confesiuni....
pune mana si scrie, ca stiu ca de citit citesti...![]()
Gasesti tu 5 minute sa raspunzi la niste intrebari..ai vazut Norocuta ce silitoare a fost.![]()

Cum a inceput totul
Cristina_Ioana spune:

Iote ca v-am gasit 

Tweety, am inteles de ce Costin nu mai vrea bebei. Si cu Luca a fost tare tare greu, incepand cu sarcina mea- am stat numai in pat/spital cu perfuzii , contractii etc...pe langa asta mai am si o sarcina pierduta la activ si Marian stie foarte clar prin ce am trecut amandoi si cat de greu a fost...in plus, de cand s-a nascut Luca nu doarme noptile, cu colicii a fost infernal, apoi dintii si toate cele...ne-a fost fff greu, ne este inca...dar uite ca totusi el mai vrea copii...si el s-a oferit sa ma ajute, am zis sa il las totusi sa se odihneasca, sa fie ok la munca- pe mine m-au ajutat femeia pe care o avem, mama si soacra destul de mult, ca ma tineam de pereti de atatea nopti albe.
Sarilla, sa trec acum la intrebarea ta, cu ce as schimba...pai as schimba tot episodul cu prima mea sarcina pierduta...incepand cu alegera dr- am ales sa am incredere intr-o imbecila dr Dinca, o femeie care m-a distrus efectiv...as face altfel totul, numai sa pot avea inapoi fetita pe care am pierdut-o degeaba...
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
iulenca spune:
Mai fetelor chiar daca sunteti in vacanta mai scrieti si pe aici ca am ajuns pe pagina 8 ce naiba.
Va dau un link cu o melodie superba. Eu va dati seama ca am bocit rau pe ea.
http://www.youtube.com/watch?v=EqiojZAlNt8
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA![]()
andreea25 spune:
hai ca mi am facut si eu curaj sa scriu pe la voi..ca de citit citesc![]()
facem rezumat,asa sunt eu,scurt si la obiect:1. Cu ce calitate ati fi vrut sa va fi nascut?
cand eram mika mi as fi dorit sa fiu mai inalta,io sunt f pitika,dar acu' mi a trecut si stressu asta.in rest io sunt multumita in mare ashea de talentele mele ![]()
2. Care este cel mai mare regret al vostru?
cel mai mare? am facut chiuretaje...asta voi regreta toata viata
3. Ce nu ati face niciodata?
sex cu un mosneag.. bleachhh![]()
4...lipseste? ........????? pauza
5. Numiti 3 lucruri fara de care nu ati putea trai.
pai in primul rand ariana,normal nu?,de restul lumii m as putea lipsi/obisnui fara,chestiile materiale sunt utile ptr un trai modest dar nu as muri dc nu as avea casa de exemplu...important e sa i pot oferi copilului un minim de existenta
6. Cum arata pentru voi ziua ideala?
ziua ideala ptr mine,si sa nu ma credeti nebuna...,a fost ziua de 23 iunie 2006 cand am fost la concert la Depeche.i am asteptat atata...a fost un vis...
7. Cum v-ati descrie intr-un singur cuvant?
aici am stat putin sa ma gandesc...cred ca HOTARATA.sunt putin cam autoritara ,ca sa ma exprim delicat asa![]()
8. Daca ati avea putere sa schimbati un lucru, care ar fi acela?
da chestia cu vesnicia nu e buna,parerea mea,ca nici io nu as vrea sa i vad pe toti cei dragi cum se duk...dar ar vindeca pe toata lumea de boli,pe copii nevinovati care se nasc asa,pe parintii care duk atat in viata si pana la urma ii rapune o boala asa din senin.asta nu mi se pare drept.ar trebui sa murim cu totii de batranete pe la 80 de ani asa( nu mai mult ca mie mi se pare mult si 70
).io dc apuc o sa fiu o baba tacanita rau..eee cum m am descurcat? alte intrebari? probabil cand se intoarce lumea din concediu...
PS iulenca...super melodia...![]()
pupici la mamici
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
norocuta spune:
Iulenca
, multumim pt site si...interventie ![]()
Sa stii ca eu am mai dat "cate un ochi" pe aici, dar mi-a fost jena sa postez iar fara dialog, ca si cum as vorbi singura de nebuna [alcool.
andreea25 bravo! bravo! bravo!
Pentru raspunsuri, pentru sinceritate, frumos din partea ta si...stai cu noi mai mult!
Mami cu doua sufletele