Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru(28)
Raspunsuri - Pagina 18
aylin_tarcan spune:
buna dimineata fete voioase!
ioanatugs, felicitari!!!! sa vina bb din prima acum!
mihaela ce, bine ai venit!
madlen, exista o analiza care arata daca a facut in copilarie varicela si in consecinta daca are anticorpii. rubella se numeste si se face la fiecare inceput de sarcina impreuna cu toxoplasma si cmv. se masoara imunoglobulinele G si M (IgG si IgM). daca IgG este pozitiv, a facut varicela in trecut. daca IgM este pozitiv, infectia este activa in acel moment (Doamne fereste!!!)
fetele voioase, va urmaresc si ma bucur alaturi de voi de succesele voastre. doar ca nu prea vreau sa ma bag ca musca in lapte in fiecare zi.
Aylin, 18+
Marusea spune:
Buna fetelor! Am fost plecata din localitate si nu am reusit sa-i raspund Korei.
Pasii urmatori sunt monitorizari,stimulari,IA si GIFT. Daca nu reusim anul acesta urmeaza la anu FIV.Dupa ultima histeroscopie(oct.2006=sinechie uterina)CM l-am avut regulat ultimele 4 luni la 26z(inainte era tot regulat la 28z).Azi sunt in z28 si deocamdata nici urma de rusi.La Tutu nu am ajuns inca dupa operatie.Am vrut sa treaca 2 luni sa vad ce se intampla.testul de ovulatie mi-a iesit cu II de 8 martie.Poate primesc si eu un martisor...Ma dor sanii,dar la mine e ceva normal dupa fiecare ovulatie pana la CM.Alte simptome nu am.Maine dimineata daca nu ma invadeaza rusii fac un test de sarcina.Tineti-mi pumnii.Poate mi-ati purtat noroc.
Am uitat sa va spun ca ma doare burta jos(mai ales seara) de o saptamana si m-a durut capul cateva zile.O fi vre-un semn? Sarcina care am pierdut-o in luna 4 a fost tot cu dureri de burta.
Iyoana spune:
Buna dimineata!
Ioanatugs, ma bucur ca te simti bine acum, chiar ma gandeam cum a fost la histero. Bine ca s-a terminat cu bine, si acum sunteti in linie dreapta pentru bebe!
Claucia, Felicia, imi face placere sa va citesc postarile, pentru ca nu ati mai intrati de mult pe la noi. Clau, tie iti doresc o sarcina usoara in continuare, Feli tie iti doresc sa auzim cat mai repede de bebe! La ce medic mergi acum?
Vali, Kora, va pup si va doresc o zi excelenta! Vali mai astept vesti de la tine, Kora AMR 10 zile, nu ?
Madlen, multumesc si sper sa nu va dezamagesc, din contra sa ajut pe fetele cu probleme sa invete din experienta mea. A fost si motivul pentru care am luat decizia sa vorbesc pe forum despre problemele noastre de infertilitate. Poate mai trece cineva prin astfel de situatii si mai bine sa stie!
Merdan o pentru tine si o zi frumoasa iti doresc! Ne spunea ieri Maria08 ca se aude frumos marea, chiar si in aceasta perioada a anului. O auzi si tu de la fereastra ta?
Lucialu, multumesc pentru informatia despre vitamine. O sa merg sa-mi iau si eu Spectrum si ceai de coada soricelului, nu are ce ca-mi faca rau.
Teo, Mamidevladut, Orchis, Kristind,, mai asteptam vesti de la voi!
Si la cererea publicului, poftiti maxima zilei de astazi:
Nefericirea n-a inventat niciodata nimic
O zi minunata tuturor!
iyoana
vali_delide spune:
Pup tutunicile mele dragi.
Ce bine ca sunteti aici, optimiste si puternice!
Iyoana....numaram impreuna? Pt.Kora noastra draga?
Ioanatugs, ma bucur pt. tine, dr. Ion Ionut e (dupa umila mea parere), la fel de bun ca Tutu. Felicitari si sa dea DD ca in scurt timp sa intri sa ne spui ca esti.
Dragele mele....pentru mine azi e prima zi fara....si deja imi vine sa...dar VREAU si TREBUIE sa reusesc sa ma las. Problema este ca de nu ma pot lasa, la recomandarea dr. (sunt sub tensiune), pot sa beau una mica dimineata.
M-am apucat de sport, am o febra musculara de nu mai pot!!!
Kora,Iyoana, noi am mai discutat despre asta...facem un grup de sprijin?
Va pup pe toate, sa aveti o zi minunata (in ciuda vremii de afara).
PS: Am slabit 8 kg...si mai am 10!
Valentina
poze
Iyoana spune:
Vali, suntem alaturi de tine trup si suflet, in lupta impotriva si a febrei musculare !!!! Facem de sprijin, cum sa nu????
Oauuu, 8 kg???? Super!!
Eu m-am lasat de , chiar daca mi se cam scurg ochii dupa ceasca colegilor, dar rezist cu stoicism!
Dar de Paste tot o sa beau una...
pup
iyoana
Zenobia spune:
Buna dimineata.
Pupici tuturor! Ce mai faceti? Vesele, zambitoare? Bravo!
Am trecut sa va salut... acum sa recuperez din urma!
O zi buna.
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
mihaela_ce spune:
Kora ,termenul este intre 9-11 aprilie,sa vedem insa, ca saptamana viitoare imi scoate cerclajul,asa ca poate sa vina oricand printesa noastra.Iar carucior roz la semnatura,te rog sa ma inveti cum sa o fac.
La nume inca nu ne-am hotarat,am ales MARIA deocamdata,mai ramane sa ne hotaram la al doilea nume.
mihaela 37
aylin_tarcan spune:
fetele, iar...tzop si eu
dar voi de ce vreti sa va lasati de cafea? din cauza cofeinei?
Aylin, 18+
Zenobia spune:
Mihaela, pune-ti la semnatura, dupa numele tau, urmatorul cod: [ fetita ], insa fara spatii dupa si inaintea parantezelor.
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
vali_delide spune:
Iyoana, prompta ca intotdeauna! Multumesc de sprijin, am nevoie, ca-mi vine sa ma urc pe pereti...Eu chiar am fost (ehehe, deja vorbesc la trecut!!!) o fumatoare inraita.Si e groaznic, dupa aproape 20 de ani sa le tai brusc. Oare Kora cum sta la capitolul asta?
Despre cafea mai vedem cum o sa fie maine...deocamdata beau ceai verde (4 l/zi).
In pozele mele aveam 82 de kg, acum am 74 si vreau sa ajung la 64. Am vointa, nu?
O sa va rog sa nu va suparati daca o sa scriu f. mult zilele astea, dar e una dintre modalitatile de a nu ma gandi la tutun.
Va pup si va multumesc.
Valentina
poze