Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru(28)
Raspunsuri - Pagina 17
claucia spune:
Ioana, draga mea scumpa, nu pot sa iti spun cat de bine-mi pare ca ai rezolvat si ca ai asa vesti bune! Bravo de 100 de ori! Sunt atat de bucuroasa pentru tine, zilnic ma uit dimineata la ultimele postari ale subiectelor, stiu eu ca tu scrii noaptea asa ca am toate sansele sa te gasesc!
Mergi inainte cu Ion Ionut, se pare ca la tine problema era mai mult decat monitorizare si urmarire, se pare ca vorba ta, abia acum pleci la drum cu totul ok si cu drumul liber pentru a se implanta dragutii de embrioni, sunt foarte optimista pentru tine. Of, cum te simti dupa operatiune, ai spus ca dureroasa nu? Stai in patut si zambeste ca esti tare frumusica atunci cand zambesti si uite, ca lucrurile se vor aranja.
Pup toate fetele si sunt aici, citesc toate postarile si va urmaresc.
Clau
21+
bb mic
lucialu spune:
Madlen poate fetele vor stii sa iti raspunda, dar eu spun ca cel mai bine si mai sigur este sa vorbesti cu doctorul la care esti, eventual si alti doctori.Daca e de bine vei fi linistita si daca ei cred ca ar trebui sa-ti dea ceva te vor proteja.Te pup si iti doresc sarcina usoara si multa sanatate tie si BB-lului tau!Si incearca sa te feresti de bolnavi cu orice fel de virusi!
Va doresc o seara placuta tutunici!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
madlen spune:
quote:
Originally posted by lucialu
Madlen poate fetele vor stii sa iti raspunda, dar eu spun ca cel mai bine si mai sigur este sa vorbesti cu doctorul la care esti, eventual si alti doctori.Daca e de bine vei fi linistita si daca ei cred ca ar trebui sa-ti dea ceva te vor proteja.Te pup si iti doresc sarcina usoara si multa sanatate tie si BB-lului tau!Si incearca sa te feresti de bolnavi cu orice fel de virusi!
Va doresc o seara placuta tutunici!
KISSES
Multumesc pentru raspuns, lucialu, doar ca nu este vorba despre mine (as vrea eu sa fiu graviduta) ci despre o prietena buna de-a mea. Ar fi vrut sa stie daca se poate face o analiza pentru a vedea daca are anticorpi sau poate contacta boala. Se va duce la dr, dar vroiam sa-i dau un sfat pana atunci. Am cautat pe net; daca ar contacta boala situatia ar fi dezastruoasa, dar sper ca nu va fi asa si totul va fi bine. Pup fetele si va urez o seara buna!
lucialu spune:
Madlen te rog sa-mi ierti confuzia.Si eu stiu asa cum ai spus tu, cunosc pe cineva al carei bb, dupa ce l-a nascut, a avut probleme f. mariPentru ca celalalt copil al ei facuse rubeola, iar ea gravida nu s-a ferit.De asta ma feream sa dau un raspuns de genul asta.Incurajeaz-o sa mearga la doctor, fara sa o ingrijorezi.Conteaza sa fie calma.Dar tu stii asta!Sa de-a Dumnezeu sa fie bine! pupici!
felicia_ spune:
Ioana, initial m-am intristat cand am auzit de sinechie... de 7 ani sa o ai? Ma bucur totusi ca ai descoperit-o (mai bine mai tarziu...) si ca s-a rezolvat! De acum, o sa fie bine, stiu eu! Mai ales ca si casuta e gata, nu? are unde sa vina bb!
Clau,
Pupici tuturor!
madlen spune:
lucialu, nu e nici o problema pentru confuzie, ba chiar mi-as dori sa ai gura aurita! Eu sper sa fie bine pentru ea, mai ales ca nici nu stie exact daca a facut sau nu varsat de vant in copilarie. si-ti multumesc pentru raspuns.
Ioanatugs spune:
Claucia multumesc iubita pentru tot! Nu mai stiam nimic de tine, ce mai faci??? Deja esti in saptamana 21?? Parca mai ieri te sarbatoream ca ai ramas graviduta. Pupici dulci si somn usor!!
Felicia multumesc mult pentru urari, da e stupid, dar asta-i cruntul adevar! In urma unui chiuretaj m-am ales cu aceasta sinechie cervicala, nu uterina. Uterul era foarte bine, dar la intrare in uter erau lipiti peretii, dupa ce a intrat in uter, nu m-a mai durut nimic si totul a fost ok. Ma bucur ca am facut-o, cred ca e cel mai bun lucru care l-am facut in ultimii 7 ani.
ralu_t spune:
fetelor, se poate merge pt o spermograma la dr. Matei si fara programare? am sunat azi toata ziua la nr. dat de Kora si nu mi-a raspuns nimeni. de fapt nu am inteles exact daca programarea, sau vizitele se fac numai miercurea si sambata dimineatza. va rog lamuriti-ma si pe mine, vreau sa-l pun si pe sotzu sub observatie, macar dupa laparo sa stim si noi cum stam
va pup
KoraPop spune:
Buna dimineata tuturor!
Ioanatugs ma bucur ca esti bine si ai rezolvat totul cu histeroscopia!De acum treceti la si mult succes!Sper sa ne anunti si pe noi asa ca fosta tutunica atunci cand va fi marele eveniment ( sper cat de curand)!Bafta!
ralu t eu cred ca te poti programa azi incearca sa suni la 2115863;2115864 sau mobil 0726782289 ( aceste numere le am de pe cartea de vizita de la IDS).Mult succes!
Mihaela ce spune-mi te rog cum sa trec in dreptul numelui tau,in ce luna vei naste?Aprilie-mai?Si cum o va chema pe micuta voastra ( daca ati hotarat deja)Cariciorul roz il poti adauga si tu la semnatura ta
Pupici multi si o raza de soare pt tutunicile mele dragi: Iyoana,Maria08,Vali,Teo si toate celelalte!
Kora
CARPE DIEM!
merdan spune:
Ioanatugs super ca ai scapat de histero;ai avut o chestie banala(zic eu) si totusi o piedica ne netrecut in calea embrionilor; totusi nimeni nu ti-a descoperit aceasta sinechie in 7 ani?-hmm asta-mi da de gandit.Dar e bine ca tot raul spre bine, adica vorba ta daca nu aveai polipul poate mai pierdeai mult timp nestiind de fapt principala cauza a infertilitatii.De-acum cu toate panzele sus tot inainte catre .
Iyoana draga de tine , inteleg eu cam pe unde bati dar "no chance"-luna asta, desi teste pozitive(daca nu m-oi insela) temp. aproape liniara de vreo saptamana incoa, si in plus aseara o pata mica rozie-semne ca rusii sunt aproape; dar bine ca vin fara intarziere si ca nu m-am dereglat de tot.
ralu_t daca e pe trompe nu prea e bine, de aceea laparo se face de obicei inainte de ovulatie sau in cel mai rau caz mai pe la sfarsitul cm-ului dupa efectuarea unui test de sange.
break_fast9 daca faci si histero "e problem" si daca e in uter-eu asa stiu; cel mai bine asigura-te ca nu esti, pt. ca chiar daca embrionul supravietuieste interventie iti dai seama ca ai trece prin ceva emotii pana la testele care sa iti confirma ca BB e OK.Nu as fi vrut sa fiu in pielea lui Kristind(fata care a facut laparo insarcinata fiind) in primele saptamani cand nu stia inca daca bb e afectat.Asa ca mare grija!
merdan