Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru(28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Aylin, scuze, acum am vazut intrebarea ta....eu nu vreau neaparat sa ma las de cafea,ci doar sa micsorez doza...da, din cauza cofeinei si, mai ales, din cauza tigarilor (nu va mai avea acelasi gust cafeaua fara tigara).
In afara de asta, eu sper ca facand ceea ce mi-am propus sa-l determin si pe sotul meu sa fumeze mai putin, deoarece TUTUNUL DAUNEAZA GRAV "GIGEILOR".

Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

neata fetele,
Eu nu prea am scris nimic despre mine in ultimul timp, am crezut de cuviinta sa iau o pauza de forum si acum am revenit.
Iyoana multumesc ca te-ai gandit la mine si mai ales ca m-ai bagat intr-un sir de nume de gravidute, desi nu e cazul meu.
Ioana ma bucur mult ca ai rezolvat si problema asta. Ai vazut ca mai vine soarele si pe strada noastra?
Fetelor,am citit capitolele mai vechi de prin vara-toamna si mi-am amintit ce atmosfera era pe aici. Taaaaaare mi-as dori sa reinviem atmosfera, asa ca reiau ideea Ralucai si fac apel la tutunicile mai vechi:alexia, Laura69silk, Lauravoinicu, miruna, feli, Amely, Raza, si toate fetele care inainte inveseleau acest subiect.
Zeno, ce zici reusim sa le scoatem pe fete din barlog?
As fi dorit ca pe prima pagina sa avem si noi, ca la alte subiecte, linkuri cu capitolele trecute pentru a nu se pierde informatii folositoare si altor fete, dar nu stiu daca are cineva timp sa faca asta.
Eu va pup pe toate si sa vedem cat mai multe liniute duble.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Lumeee nouaaaaaaaaaa!!!! ce faci madamme??? Mi-a fost dor de tine . Cum mai stai cu ovulatia?

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

A! Capitolele vechi erau listate la un moment dat. Cred ca pot fi luate de acolo.

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

de pe frontul fiv-ului,prea multe nu am de povestit,am inceput stimularea si astept sa treaca zilele mai repede....pe voi va citesc zilnic chiar daca nu scriu,dar daca ar fii fost o intrebare la care as fii stiut sa raspund si nu ar fii raspuns altcineva atunci era alta povestetoate tutunicile
IYoanamax.tale zilnice vor intra in istoria forumului,imi plac f.mult,le citeam si eu acasa din ziarul NATIONALUL,acum le citesc de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna ziua, buna ziua,
Ce fac fetele dragi?
Eu sunt in draguta z1, cum se putea altfel?
Lore, Zenobia ma bucur ca ati scris, voi sunteti in mari asteptari
Ioana ma bucur ca ai scapat de histero, si astept cu nerabdare vesti vineri, ce zici poate bagi o IA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Buna fete dragi!
aylin_tarcan, merci pentru informatie. O voi transmite si eu mai departe.
Iyoana, sa stii ca si de la mine de la birou se vede marea. Ultimile zile a fost cam agitata si involburata. Oare ce o prevesti?
Ioanatugs, pacat de atata timp pierdut, dar felicitari pentru ca ai inlaturat orice piedica in realizarea visului tau.
vali_delide, felicitari pentru vointa. Se poate; si eu m-am lasat de fumat dupa aproape 20 de ani. Vei vedea ca, odata cu trecerea timpului, cafeaua nu se va mai asocia neaparat cu tigara.
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Alexia, imi pare rau pentru z1, dar incepe o luna noua. cu ce planuri mai cochetezi?

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by Zenobia

Alexia, imi pare rau pentru z1, dar incepe o luna noua. cu ce planuri mai cochetezi?

Zenobia

Pai am ceva planuri luna asta, initial am zis ca nu mai fac nici un plan...stiu tu dezamagirea testului negativ, z1....dar acum m-ar tenta ceva, sa vedem sa vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Kora Multumesc,cred ca am reusit.
Azi n-am o zi prea buna,ma cam doare burtica si am usoare contractii,mi-e asa teama mai ales ca nu e dr in tara.Doar noi fi eu asa ghinionista sa ma apuce nasterea fara el.

mihaela 37MARIA

Mergi la inceput